Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה רכב בן כמעט 10, לא בא לי להכנס להרפתקאות ובעיות אמינות.

צ'יפ + בלימה בטווח הקרוב, קוויילאוברים / בולמי בילשטיין בטווח הבינוני.

בעניין הברקסים, לא קיבלתי תשובה חד משמעית מאף גורם בנושא האם מספיק אוכף או שצריך סט של אוכף וקאליפר ואני לא מתכוון לקנות קאליפר מרכב אחרי תאונה (לך תדע מה קרה בתאונה והאם יש סדק או חולשה בקאליפר) אז כרגע הנושא תקוע.

אני חושב שקיבלת תשובה. תקנה סט קומפלט, למה שהקליפר יסדק \ ייחלש ? הרי הוא לא חלק מהשילדה, איזה תסריט עובר לך בראש ?

לגביי הדלק, אני חושב שניתן לסגור את הפינה הזו, חבל שאי אנד איי לא מתערבים בתרד' הזה, גם אצלי מותקן צ'יפ. דרישות היצרן הם 95 אוקטן,לאחר התקנת הצ'יפ התחילו צילצולים בסל"ד הנמוך ( נבדק בואג קום ). מאז המעבר ל 98 המנוע לא מצלצל עד היום - לפחות ברכב שלי ( מנוע V5 ), ואפילו נוסע טיפה יותר טוב.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה כל זה קשור לפרוייקט ?

אפשר לפתוח תרד בנפרד לנושא הדלק

מה הקשר? גם מעבר לדלק בעל אוקטן גבוה יותר זהו סוג של שיפור,

ישנם מנועים שבמעבר מדלק 95 לדלק C16 תקבל 70 כ"ס יותר!

פורסם

רק מעניין אותי אם ברוב התחנות זה באמת 98 או 95 במסווה של 98 ,יש מישהו שבודק את זה?

ומה לעשות ידוע ש98 לא הולך כמו 95 אז הגיוני שהמיכל בתחנה יכול לעמוד גם חודשיים בלי להגמר מה שגורם לדלק להתחמצן,איך אני יודע לגבי התחלופה של ה98 באותה תחנה?

פורסם

באיביזה עם צ'יפ תדלקתי 95 ללא שום בעיות, צלצולים וכו'.

שכל אחד יעשה את החשבון שלו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אנחנו בורחים מהנושא עם עניין הדלק אבל דעתי האישית היא שאם 98 יקר מ 95 בכ 1 ש"ח לליטר אז התוספת למיכל שלם היא כ 60 ש"ח ואתה לא יודע בוודאות מה אתה מקבל .

במילוי ב 95 והכנסת OCTANE BOOSTER אתה יודע בדיוק מה אתה מקבל ועוד בתוספת קטנה של כ 17 ש"ח (אוקטן בוסטר של STP).

לפני שנה קניתי במבצע באייס 2 ארגזים של המוצר ב 12 ש"ח ליחידה ואני כבר מתחיל לבדוק מחירים למבצע הבא! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יצא לי השבוע לבדוק את מצב הפלאגים והמנוע באימפרזה WRX שתודלקה ב98 לבין אחרת שתודלקה 95

הפלגים יצאו שחורים כמו גחל

פורסם

בני כמה הפלגים?

מתי הרכבים עשו טיפול?

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

האם מדובר באותם פלגים בדיוק כולל דרגת חום?

מעבר לזאת, כל מנוע הוא ייחודי באופן פעולתו ובדיקה בין שני מנועים צמיד תפיק תוצאה שונה

היום בתחנת דלק המתדלק לא הבין מדוע אני מתדלק 95 ולא 98 בwrx שלי. אני לא תמיד מתדלק 98 ולמעשה הרבה מתדלק 95.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

כמו כן ב 1.8T תיבדקו תיקוני הצתה ותראו את ההבדל בין 98 ל95.

מה גם שאחרי שנוסעים קבוע על 95 ופתאום מתדלקים טנק אחד של 98 לא תראו הבדל במיידי.

*א' היקר, שים "צ'יפ" ומתאנול ותוכל להמשיך לתדלק 95 ועל הדרך גם לקדם קצת הצתה :twisted: אני בחיים לא הייתי נותן לאחי הקטן לתת לי רכבת :wink:*

פורסם

מה אתם מסתבכים כולכך?

קחו דוגמא מאצלי,איביזה עם חמוצים ,חיבור לווג לבדוק תיקוני הצתה בסרק ולחיצה פעם עם מיכל 95 ופעם עם 98[אחרי 3 מיכלים של 98]

95-סרק 3,לחיצה 5

98-סרק 0,לחיצה 1

בנוסף אני אישית מרגיש שהמנוע נישמע ומגיב חד יותר[אולי פסיכולוגי ואולי לא,אבל לי מספיק הבדיקה המוחשית בווגקום לגבי תיקוני ההצתה.]

מסקנה,ברכב שלי לפחות בבוסט 1.5BAR היו הבדלים.

אני עדין חושב ש98 ברכב גודש ובכלל משופר זה משהו מומלץ . לביצועים ולשקט הנפשי שלך ושל המנוע.8)

הדבר היחידי שצריך להדאיג אותנו ביחס לתמורה לכספינו הוא מה מצב ה98 בתחנה [כמה זמן הוא שוכב,מה איכותו]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

95 וזה:

http://www.hinet.co.il/Information/Article.asp?CategoryID=2061&ArticleID=118648

10600:מק''טSTP (משפר אוקטן (בוסטר:שם המוצר354 מ"ל:משקל/נפח12:כמות באריזהנוסחה חדשה ומיוחדת למכוניות שנות ה - 90 המצריכות אוקטן גבוה. שימוש במשפר אוקטן יביא ל: הפסקת "צלצולים" המנוע, הגברת "כוחות סוס" של המנוע, מפחית את דרישות המנוע לאוקטן גבוה וחוסך בדלק. תמהיל: למיכל מלא אחת ל- 2000 ק"מ.

10600.jpg

ולבד:

http://www.ehow.com/how_2284256_own-octane-booster.html

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

לגבי התכשיר הזה אני מנסה להבין אם נגמר הטנק (שהוא בפנים)מה גורם לי לתדלק 95 ב2000 ק''מ הקרובים או יותר נכון איך הוא מוריד את הדרישות לאוקטן יותר גבוה שהוא כבר לא בפנים?

פורסם

התכשיר הזה הוא בעצם 2 תכשירים, אם אתה משתמש בו כתוסף לדלק, אז צריך להשתמש רק פעם ב 2000 ק"מ.

אם כמעלה אוקטן, יש להשתמש כל מיכל.

http://www.stp.com/fuel_octane.php

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...