Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשאבה טפחה את נישמתה לבורא היא משמיע רעש של עובדת אך לא שואבת דלק ,

שמתי משאבה מקורית משומשת של פולו 1000 פוקס ,

בנסיעה רגועה היא עובדת אך שלוחצים על הדוושה כדי לעלות טורים הרכב נשנק לרגע כאילו לא מספק את הדלק הראוי ולאחר עזיבת הדוושה הרכב חוזר לחיים עם איבוד כוח,ההשארות שלי הם שהמשאבה של הפולו 1000 לא מספקת את כמות הדלק הרצויה למנוע 1600.

כמה עולה משאבה חליפית חדשה לרכב זה?

האם כדאי למצוא מפירוק משאבה תואמת?(מקורית)

האם יש משאבות חליפיות אשר יתנו את אותה העבודה כמו מקורית

המשאבה המקורית היא של חברת VDO בהמשך אני יצרף את המקט שמסומן על המשאבה עצמה ולא על הפקק עם הקונקטור.

אני ישמח לעזרה מיידית זה מאוד דחוף לי .

דגם המנוע הוא AEE 1600

פורסם

אני מוסיף:במשאבה ששמתי כרגע(של פולו 1000) ממש במשאבה עצמה יש מין פתח עליון ממש קטן עם מסנן והמשאבה זורקת דלק בתוך המיכל(אין לי כ"כ מושג למה זה משמש),

ובמשאבה שהיתה לי הקודמת לא היה את הפתח הזה ,

מישהו יוכל להסביר לי למה הוא משמש?

ממש בחלק העליון של המשאבה עצמה ליד חיבורי החשמל חלון קטנטן שמכוסה במין מסנן כזה .

פורסם

יתכן והדלק שהמשאבה פולטת לתוך המיכל הוא מהקו לחץ החוזר מהמנוע, או שזהו לחץ עודף שנפרק ע"י שסתום לחץ.

לדעתי המשאבה לא מספקת את אותו הלחץ של המשאבה המקורית.

פורסם

היום הבאתי משאבה מפירוק מקורית נאמר לי שהמשאבה נלקחה מפולו 97 1600 AEE

עכשיו המק"ט שלה אינו תואם למק"ט שרשום על המשאבה שלי ,אבל הם נראות זהות לחלוטין!

אם מישהו יוכל לבדוק עבורי אם המק"ט של המשאבה הזו תואם ומתאים להרכבה אצלי ברכב אני יודה לכם מאוד

המק"ט של המשאבה שהבאתי 6n0919 051 k

וזה המק"ט של המשאבה שהיתה אצלי באוטו 1H0919651P .

פורסם

המשאבות לא זהות מבחינת לחץ עבודה מקסימלי. המשאבה המקורית עומדת בלחצים של עד 4 בר והמשאבה שהתקנת עומדת בלחצים של עד 3 בר.

הייצרן לא סתם כותב מק"טים שונים לחלקים.

איזה כייף לי :)

פורסם

הייצרן לא סתם כותב מק"טים שונים לחלקים.

לא בהכרח. לפעמים מק"ט שונה מציין איכות משופרת ועדיין החלק מתאים, ולפעמים סתם נותנים מק"ט שונה ואיש לא יודע למה (לדוגמה אטמי מכסה שסתומים).

פורסם
לא בהכרח. לפעמים מק"ט שונה מציין איכות משופרת ועדיין החלק מתאים, ולפעמים סתם נותנים מק"ט שונה ואיש לא יודע למה (לדוגמה אטמי מכסה שסתומים).

אתה טועה ומטעה. אצל הייצרן VAG כאשר המק"ט הינו בעל 9 ספרות+אות לדוגמא:

1H0919651 P האות האחרונה מציינת חלק משופר/מעודכן.

פורסם
אתה טועה ומטעה. אצל הייצרן VAG כאשר המק"ט הינו בעל 9 ספרות+אות לדוגמא:

1H0919651 P האות האחרונה מציינת חלק משופר/מעודכן.

אין להיתווכח כאן עם מרק הוא אכן האיש של המק"טים.

מרק כמה כבר שונה המשאבה שהבאתי?

היא לא תספק את אותו כוח עבודה לרכב?

פורסם

ליאור, אין לי תשובה לשאלתך ונמתין לתשובה מוסמכת מחבר הפורום רון.

האם אתה מרגיש שינוי לרעה בתפקוד המנוע ? האם הרכב מגיב טוב 'ללחיצות חזקות' ?

אני לא פוסל את האפשרות שהמשאבה עשוייה לתפקד ללא דופי למרות המק"טים השונים.

פורסם
ליאור, אין לי תשובה לשאלתך ונמתין לתשובה מוסמכת מחבר הפורום רון.

האם אתה מרגיש שינוי לרעה בתפקוד המנוע ? האם הרכב מגיב טוב 'ללחיצות חזקות' ?

אני לא פוסל את האפשרות שהמשאבה עשוייה לתפקד ללא דופי למרות המק"טים השונים.

הרכב מרגיש זהה לתפקוד הקודם,הבעיה היא בהנעה .

צריך לחכות כמה שניות עם סויץ כדי שהמשאבה תצור את הלחץ המתאים להנעה ,

במשאבה הקודמת זה לא היה .

עכשיו העלאתי כאן השארה למה זה אולי קורה ,אני יצטט כאן מההודעה פרטית ששלחתי לחבר הפורום רון .

"כדי להוציא את בית המשאבה צריך לפתוח 3 ברגים (לרוב כוכב) אחד מההברגות האלה נשבר ואני סגרתי את הבית הזה רק עם 2 ברגים,זה אמור להוות בעיה בתפקוד של המשאבה?"

האם הכיס שנוצר שם חייב להיות אטום לחלוטין כדי לתת לחץ למשאבהו לשמור על מפלס גבוהה של דלק בתוך המכלול הזה?

פורסם

על איזה כיס אתה מדבר ? תנסה לסמן על השרטוט המצורף.

אולי הממסר שאחראי על הפעלת המשאבה למשך 3 שניות תקול ?

919510.jpg

פורסם

בתמונה סימנתי באדום 3 נקודות,אלה המיקומים של שלושת הברגים ברגע שפותחים אותם משתחרר כמו מכסה,

כאשר פותחים את שלושת הברגים נשאר כל הבסיס של המבנה ורק החלק העליון נשלף ביחד עם המשאבה (בלי לשחרר את צינור הדלק הראשי שמחובר ישר אל המשאבה אי אפשר לפרק אותה מין המכסה )

אז אחת התושבות פלסטיק של המבנה שבתוכו מתברג אחד הברגים נשבר והמכסה נסגר רק על ידי 2 ברגים ,

מקווה שהבנת אותי אני כ"כ גרוע בלהסביר בכתב .

אשמח לדעת היכן נמצא הממסר שאחראי על הפעולה של המשאבה ל3 שניות כי המשאבה אצלי נדלקת בעת סיבוב השוויץ אבל היא לא מפסיקה לעבוד ,נשארת לעבוד בלי הפסקה עוד לפני שאני מניע את הרכב.

האם בזמן הנסיעה המשאבה מפסיקה מידי פעם את העבודה?

אגב המכסה העליון בשרטוט ששלחת שונה קצת מהמכסה שלי היציאה והכניסה של פיות הדלק הולכים לכיוונים שונים

919510.jpg

פורסם

בדוק בקופסאת הממסרים את הממסר שמספרו 167.

לא נראה שהבעיה היא בגלל בורג שחסר עקב שבירת התושבת.

untitled.JPG

• תוכן חדש...