Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקווה חדשה לאופל בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התלויתי לחבר שלי שהלך להזמין רכב חדש.

ובמקרה נכנסתי לאולם תצוגה של אופל.

התחילו לשווק את הקורסה המחודשת, עם מנוע בעל 100 כ"ס (במקום 90).

והמחיר ירד ל-100,000 שקלים.

על הנייר זה נראה עסקה משתלמת מאוד.

ואגב התחילו לשווק אותה גם לליסינג, בגלל שהפסיקו לייבא את האוויאו עד שתוצע עם בקרת יציבות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לאופל רכבים מאוד מאוד איכותיים, אם היצע הדגמים הישראלי היה לפחות כמו העולמי, הייתה תחרות משמעותית לפולקסווגן. אבל היבואן מעדיף דייהולט.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

בחודש הקודם אופל מכרה אפילו פחות מפורשה.

פעם הארץ שמחה וצהלה עם ים של קאדטים, היום אם ראית אסטרה זה אומר שאתה הולך לזכות בלוטו.

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם

לדעתי יש בכך התרומה של האירו הגבוה, עדיף ל-UMI ליובא באותם הסגמנטים את שברולט או ביואיק. בזמן האחרון השאר של יורו ירד קצת מ-1.5 דולר ל-1.36. הדבר עדיין לא מכריע לטובת האופל, אבל משפר במקצת את מצבו. אם תתרחש הקרוסה של האירו לרמה של 1 דולר, ולדעתי הדבר אפשרי, אז שוב נראה את האופל מיובא בכמויות יפות.

פורסם

כלכלה עולמית על רגל אחת זה יפה מאוד אבל איך אתה מסביר את מכירות VW בארץ? פיאט? רנו?פיג'ו? זה הכל באירו.

(הערה קטנה, אירו הוא המטבע של אירופה, אני לא מכיר את יבשת יורופה ולכן המטבע הוא לא יורו).

דרך אגב, אי הבאת האסטרה החדשה לארץ, משמעו סגירת מותג אופל בארץ ולכן אני מקווה שנזכה לראות את הפנינה הזאת בארץ.

הרכב הזה כ"כ חשוב לאופל שבאופן אישי יש לי תחושת בטן שהוא הולך להוריד לגולף סטירת לחי מצלצלת. ימים יגידו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

השאלה היא למה קוראים תקווה חדשה?

האם מכירת כמות רכבים גדולה יותר מבעבר היא התקווה הגדולה? אם כן, אני אני מניח שיש תקווה כי העדר בקרת יציבות בשברולט אבאו מכריח בעצם את UMI להוזיל את הקורסה כדי לשחק תפקיד בסגמנט הקטנות לציי רכב.

אני רואה בתקווה חדשה השקעה בבנית המותג בארץ, הבאת דגמים נוספים למספר סגמנטים, חשיבה לטווח ארוך, הוזלת עלויות החלפים וניעור התדמית האפרורית של המותג בארץ ובכלליות להפסיק להתייחס למותג הזה כגיבנת של UMI. את זה אני לא בטוח שנראה בעתיד הקרוב וזה חבל, כי אופל זה מותג מוצלח מאוד באירופה.

במקום זה נמשיך לקבל את הגרסאות האמריקאיות של הפלטפומות התחרותיות מבית GM, כלומר ביואיק לה-קרוס וכו'.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אבל איך אתה מסביר את מכירות VW בארץ? פיאט? רנו?פיג'ו? .

אינני יודע באיזו מטבע משלמים על הVW המיוצר במקסיקו ועל הרנו המיוצרת בתורקיה. נניח שאפילו גם באירו. הרי לאותם היבואנים אין ברירה - זה המותג שלהם. אולי מוצאים דרכים "יצרתיות" אחרות לחסוך - למשל להביא רכבים ערומים ו"לאבזרם" באמצעות רדיו מילנו. או שאולי חותכים בשולי הרווח. כך או כך אין להם מותג אמריקאי לייבא במקביל/במקום.

פורסם
מעניין מאוד שלפני שנגמר המלאי של האוויאו הרכב עלה 110K :idea:

במקרה של האוויאו אף אחד לא שילם את המחיר הקטלוגי. אם אתה נורא רוצה אני יכול למצוא אוויאו עם 0 ק"מ ב-90000 ש"ח ואולי אפילו פחות...

אגב מעניין איזה פחנוע יחלק מפעל הפיס עכשיו...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפי דעתי המותג מת רשמית, אני יכול לספור על יד אחת את כמות הקורסות החדשות שראיתי מהדגם החדש על כבישי הארץ ואני לא מגזים.

אני אישית לא הייתי קונה רכב כזה, אומנם המחיר ירד אבל כל חלק ברכב ואפילו טיפולים אני נתון לחסדי היבואן בגלל שאין הרבה רכבים בשוק.

אביב8)

פורסם

המותג אופל מת כיוון שבמשך שנים רבות היבואן טרח להפוך את המותג אופל לדבר זניח על סף הכחדה.

תימחור לא אטרקטיבי, מוניטין בעייתי עקב טיפול (או חוסר)עלוב בלקוחות החברה גרמו למותו של המותג בארץ.

יבואן אחר יכול לעשות גדולות עם אופל, הדגמים החדשים של אופל נראים טוב מאוד , זוכים לביקורות טובות באירופה, ונראה שעם מעט חזון ויכולת יכול יבואן עם אמבציה לגרום למותג לחזור לפחות לימי קדם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

1+ ל CX25GTI

תראו את השינוי שעברה KIA בארץ, בזמן קצר ובזכות החלפת יבואן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הבעיה שכאן לא החליפו יבואן.

אצל היבואן שיקולי כדאיות עסקית לטווח קצר גוברים על כל שיקול אחר...

לדעתי הוא אכן ימכור הרבה אופל קורסה אך זו תהיה אפיזודה חולפת אלא אם כן האירו ימשיך להיחלש מול הדולר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הוזלת עלויות החלפים .

אז זהו שהחלפים מאוד יקרים בהשוואה לדגמים מקבילים לא של UMI

אחת הסיבות שלא קניתי את האופל שהם מצויינות.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...