Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכו לי שני וופרים של מורל טמפו ויש לי אפשרות לקנות שני וופרים + קרוסים של פוקאל 165A במחיר טוב .

מה אתם אומרים ?

1 לחבר את הטויטרים של מורל + הוופר של פוקאל לקרוס של פולק ?

2 לחבר את הוופר של פוקאל לקרוס של מורל ?

אני לא כל כך בעד ניסוי וטעיה אז אני מעדיף לשאול קודם

החשש הכי גדול שלי הוא שבמידה ואני יחבר את הטויטר של מורל לקרוס של פוקאל בגלל שינוי בתדרים או אנערף מה הוא ישרף .?

תודה והמשך יום מעולה !

איליה!

פורסם

נקודות החיתוך של שני הקרוסים היא דומה, לכן אפשר לעשות ניסוי וטעיה, התוצאות אמורות להיות זהות.

אתה יכול גם להשתמש בשני הקרוסים יחד, ז"א את הטוויטר לחבר דרך הקרוס של טמפו ואת הוופר דרך קרוס של פוקל.

פורסם

יש אנשים שדיווחו על אופי צליל שונה בשימוש של קרוס שונה על אותו הרמקול.

אם יש לך אפשרות לעשות השוואה, צריך להיות מעניין.

מתחדשת*

פורסם

מה אתם אומרים על לחבר את הוופר ישירות למגבר ללא קרוס ולמשוך כבל נוסף לקרוס של מורל שיחובר רק לטויטר .?

ועוד שאלה אם אני יחבר את הטויטר של מורל לקרוס של פוקאל הוא ישרף או שטווח התדרים דומה ?

פורסם

אפשר לחבר את המיד ישירות למגבר, רק צריך לודא שהוא יקבל רק את טווח התדרים המתאים לו (מי אמר הגברה אקטיבית?)

מתחדשת*

פורסם

אוקיי זאת אומרת שאני צריך 2 ערוצים פנויים נוספים לטובת הטויטרים ?

ועל כמה אני חותך את הוופר של פוקל ? (מגבר JBL 75.4)

• תוכן חדש...