Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת שאלה שאין לה תשובה מדוייקת, וזה תלויה באופי השימוש והנהיגה.

צריכת הדלק של האלנטרה ממוצעת לקבוצה והיא נעה בין 8-11 ק"מ לליטר בנסיעה רגילה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש כאלה שאמרו לי שהרכב צורך דלק כמו כל רכב עם מנוע 1600 ויש שאמרו שהוא צורך הרבה לכן אני רוצה לקרוא עוד תגובות לגבי צריכת הדלק של הרכב, תודה.

פורסם

אני לא הכי מבין במספרים האלה, אם אפשר לומר לי שהיא צורכת הרבה דלק, בינוני או מעט, או משהו כזה, תודה.

פורסם

אני רואה שלא עונים לך, אז אנסה לעזור במשהו למרות שהיונדאי אלנטרה של אשתי היא 2.0 (שנת 2001) וזה לא מחייב לגבי 1.6.

היונדאי הספציפית שלנו והיא שתיינית דלק לא קטנה. בנסיעה עירונית בעיקר היא צורכת כ-1/7.5.

פורסם

נתון היצרן הוא 12.8 ק"מ לליטר. נתון היצרן, מטבעו, אופטימי. פרופורציונלית לדירוגי צריכת הדלק של שאר המכוניות בקטגוריה, היא ממוצעת.

פורסם

אם לא הבנת ממוצעת = סבירה לא חסכונית ולא שתיינית

פרווה כזה בדיוק כמו המכונית...:?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...