Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התייעצתי עם כל מיני אנשים וכל אחד אומר משהו אחר ואני לא מצליחה להגיע להחלטה.

אני מחפשת רכב קטן והכי זול לתחזוקה שניתן למצא בתקציב הזה. כמובן שזה אומר שיהיה אמין ולא צרכן דלק רציני.

ובאופן מפתיע אני מעדיפה רכב עם גיר רגיל ולא אוטומט.

אשמח לדעת מה האפשרויות הכי טובות שעומדות לפניי בתקציב הזה.

במידה והדרישות שלי לא ריאליות אוכל להעלות קצת את הסכום אבל רק אם אין ברירה.

תודה מראש

:)

פורסם

לדרישות אלה מתאים פיאט פונטו ספייס, תנסי להתרחק מדגם ההשכרה YOUNG 60 אבל לא חובה, ותתעקשי על ק"ם נמוך יש היצע, הרכב חסכוני בדלק, חלפים די זולים וקל מאוד לחיים עירוניים (אפשר להחנות בכל מקום). אפשר גם יפנית סופר מיני אבל רובן אוטומטיות והפיאט מציעה מחירון נמוך לשנתון גבוהה (ולא בצדק).

פורסם

קודם כל תודה על התגובה.

שנית, מה זה נחשב קילומטרז' נמוך? בהנחה ואני מחפשת בשנתון 2005-6.

שמעתי שברכבים עם קילומטרז' נמוך יש בעיה של בלאי מואץ, בהנחה וזה נכון, מה טווח הקילומטרז' הרצוי לשנה שכדאי לי לחפש בהנחה והרכבים שאני מחפשת הם משנתון 2003-4-5.

תודה

:)

פורסם

בתקציב שלך תהיה לך בעיה להשיג רכב שהוא לא מליסינג \ השכרה וזה בד"כ לא מומלץ.

אני מציע לך לרדת טיפה בשנתון על מנת לקנות רכב שהיה בבעלות פרטית (גם אם הוא יהיה עם קילומטרז' גבוה יותר).

Daihatsu Charade 1.5i Classic

♦♦♦○○○♦♦♦○○○○○♦♦♦○○○♦♦♦

פורסם

לא כל כך מסכים איתך לגביי ההשכרה - אני קניתי 3 מכוניות מהשכרה (ידניות) וכולן היו טובות - אני הייתי לוקח פונטו או פולו או סיטרואן

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תוכן חדש...