Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי בעיה קטנה,אני רוצה להזמין משו מ EBAY (פנסים לרכב).

ואין לי כרטיס אשראי בינלאומי,יש מישו שמוכן לעשות זאת תמורת עמלה?

תודה.

פורסם

קח בחשבון שרוב הסיכויים שהפנסים (אם אין להם תקינה מתאימה) יעצרו במכס ולא תוכל להתקינם.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אל תזמין. אכן רוב הסיכויים שזה ייעצר במכס ולא יאושר לכניסה.

בגלל שזה פריט גדול יחסית, אתה תידרש לבדיקה במכס. המכס ידרוש ממך אישור משרד התחבורה. משרד התחבורה לא יאשר לך להכניס פנסים ללא תקינה, ולכן לא תוכל לשחרר את הפנסים מהמכס.

פנסים תביא במזוודה.

מה EBAY לדעתי - וותר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הבנתי,לא רק פנסים רציתי להביא האמת...

יש מישו שמוכן לעשות זאת תמורת עמלה?

אני ממש לא רוצה להתחיל להתעסק עם כל הבלאגן של בנקים/והסברות כרטיסי אשראי.

תודה.

פורסם

שים לינק של מה שאתה רוצה להזמין.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

יקירי,

אף אחד לא יזמין עבורך מוצרים שהאפשרות לקבלם בארץ מוטלת בספק, ועולים מאות שקלים.

אם אתה ממש רוצה, תירשם ל EBAY ותתחיל בקטנה. תלמד, תשתפשף, ואז תנסה להביא דברים יותר משמעותיים.

אתה יכול לנסות משלוחים עם חברת USHOPS, שזה בעצם שירות של דואר ישראל.

לשעבר:

פורסם

ראשית

כל המוצרים שפרסמתה לעיל לא ניתנים לשליחה בישראל (מלבד פנס הערפל שרק עלות השליחה היא 70 דולר).

לפני כמה חודשים לא ידעתי מזה אי ביי. פחדתי להתעסק עם כרטיסי אשראי וכל החששות שלך היו חופפות לשלי.

קודם כל תסדר את כרטיס האשראי שלך.

ראשית נרשמתי לאיביי בצורה מלאה ומדוייקת ואח"כ לפייפל. הזמנתי מוצר שהוא כולל שליחה לישראל ב 30 שקל, ואח"כ עוד אחד ואח"כ עוד אחד עד שעליתי למחירים נחמדים של 200 דולר.

צעד ראשון, בדוק בצד ימין(בדף המוצר) כמה מוצרים מכר המוכר - מופיע בסוגריים ליד השם). מתחת לשם המוכר רשום את הדירוג שנתנו לו הרוכשים. דאג תמיד שהמוכר שאתה קונה ממנו ידורג טוב.

דבר נוסף וחשוב מאד הוא בעמוד המוצר לבדוק בחוצץ Shipping אם יש שילוח לישראל וכמה הוא עולה לפני שמתלהבים.

ודבר הכי חשוב !! כשאתה מחפש מוצרים, שים לב מה אתה מחפש. יש מכרזים שנקראים (Bids) והמחיר שמופיע בחיפוש הוא סכום ההצעות שהציעו עד כה גולשי האתר ! ואיפה שרשום But It Now זה מוצר במחיר סופי.

טיפ נוסף, מצאתה מוצר שנראה זול וטוב ?! אל תמהר !!! יכול להיות שיש יותר זול!. נסה דווקא מילות חיפוש עם פחות מילים, שמות נרדפים וכו' ורק אז, תזמין.

דבר אחרון וחשוב. אל תזמין מוצרים יקרים מדיי כי אתה יכול להיתפס במכס. במידה ואתה מוכן לקחת סיכון שתיתפס ותשלם כמה עשרות אחוזים (לפעמים זה עדיין משתלם!) בקש ראשית ממוכר המוצר(בהודעה פרטית) שיסמן את המוצר כמתנה בעלת ערך נמוך ולא ישלח ספרונים והוראות הפעלה וכו'. אני הזמנתי שעון ב 200 דולר והוא לא ניתפס.

עכשיו פשוט תתחיל! קנה מוצר זול שיש לו שילוח לישראל במחיר טוב וממוכר טוב , תהיה מרוצה ? תזמין שוב.

מקווה שלא שכחתי משהו..

בהצלחה !

dreams dreams dreams do not come true

• תוכן חדש...