Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

חשיבה על רכב חדש,תקציב,100-105


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבנו על מספר רכבים קטנים,מנוע 1.4,שיהיה יחסית חסכוני,אנחנו גרים באזור הררי אז עדיף מנוע יחסית חזק,

אנחנו רוצים רכב חזק מפנק,נוח,מאובזר וכל זה עד 105 גג.

 

האפשריות ששמנו עיין עליהן הןף:פורד פיאסטה בנתיים,מה דעתכם?יש מצב למצוא כזאת 2009 ולרדת במחיר קצת מתצוגה או משהו?

ואיזה עוד המלצות יש ?

פורסם

פולו החדשה 100K למנוע 1.4

אם תוכל למתוח את התקציב לכיוון ה110 תוכל לקחת 1.2TSI

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

כל המכוניות בקטגוריה חסכוניות פחות או יותר ..

משקשור לשאר הדרישות לדעתי גגם בזה אין הבדל גדול..

הייתי ממליץ לבדוק את הפולו החדשה ולעשות נסיעות מבחן על עוד כמה מכוניות כמו פיאסטה, I20, פונטו איוו החדשה.

פורסם
פורד פיאסטה?

חסכונית כן

כל השאר שציינתה-ממש לא!

 

ממש לא - הפיאסטה מכונית מצוינת. נוחה מאוד, מאובזרת, נעימה, איכותית וחסכונית למדי. בעיה אחת - היא לא חזקה במיוחד. בשביל זה פולו 1.2 TSI תהיה עדיפה משמעותית (אבל גם יקרה בכמה אלפים).

 

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חשוב לי מאוד על המחיר,איזה תנאי תשלום אני יכול לשלם על פיאסטה,?מה הסיכוי שיהיה לכם במלאי רכב 2009?.

 

מה דעתכם על סקודה פאביה 1.6 אוטמט,?המחיר מרשים מאוד אבל החסכון?לא חושב...

פורסם

אם אתה מחפש אבזור מכובד, בדוק את הI20. בגרסאות המאובזרות היא מגיעה עם שפע צעצועים שונים ומשונים. המחיר, עד כמה שאני זוכר, די קרוב לתקציב שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ממש לא - הפיאסטה מכונית מצוינת. נוחה מאוד, מאובזרת, נעימה, איכותית וחסכונית למדי. בעיה אחת - היא לא חזקה במיוחד. בשביל זה פולו 1.2 TSI תהיה עדיפה משמעותית (אבל גם יקרה בכמה אלפים).

 

רוני

 

אוקי,יצא לי להיות בה ולא נהנתי בשום צורה שהיא,זכותך לחשוב ככה.

×
×
  • תוכן חדש...