Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

כל פעם שאני מניע את הרכב בכמה שניות ראשונות (עד שאני לוחץ על הגז) נדלקת מנורת המצבר.

יש לציין שהרכב מניע כל הזמן אבל אתמול הוא גם נכבה.

הקלאץ של האוטו גמור האם יש קשר?

והמצבר חדש מלפני 4 חודשים מקסימום.

פורסם

הקלאץ' לא קשור לתקלה שתארת. (חוץ מאולי להרחבת גודל החור בכיס שלך:twisted: )

האלטרנטור שלך כנראה בדרך לסיום חייו.

אם יש לך מולטימטר בצע חיפוש בפורום ל"בדיקת טעינה".

יש הוראות מפורטות.

לא סיפור להחליף לבד ברכב שלך. האלטרנטור שלך הוא יקר משמעותית מה"נורמה". (VALEO) אצל גרינוולד במסגר בת"א תחסוך מאות שקלים אם תקנה אחד משופץ ורק תרכיב לבד/קיט שיפוץ (חפש בפורום גם "שיפוץ אלטרנטור ל205", יש פרויקט יפיפה מפורט ומצולם לשיפוץ עצמי בעשירית המחיר מאותה עבודה במוסך מורשה,אם יש לך מעט ידע טכני,מלחם חזק וידיים טובות)

נתקו

עריכה: חסכתי לך חיפוש-הנה הקישור לפרויקט השיפוץ:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=72521

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תקרא את שרשור הפרויקט שהוספתי לך (הפרויקט לא שלי ) ותראה אם זה לא מסובך מידי בשבילך.

בכל מקרה, כמו שאני מכיר את השירות בגרינוולד, אם תתחיל לשפץ לבד ותסתבך, תוכל תמיד לחזור אליהם שישלימו את השיפוץ במקומך.

אם אתה הולך לגרינוולד, תהיה חייב לפרק ולהרכיב את האלטרנטור לבד. שירות כזה אין להם.

יש את ד.ש בסגולה שתמורת עוד כמה שקלים גם יפרקו וירכיבו מהרכב.

ככל שתעשה פחות בעצמך המחיר יתקרב למחיר של החלפה במוסך מורשה.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...