Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מה כדאי לבדוק בפולו?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני יוצא לבדוק פולו 98 1600 סמ"ק, אוטומטית ( אל תשאלו אותי למה- זה מה שחפשתי )עם קילומטרז' גבוה מעט - 125000.

א. הוא לא יודע איזה דגם משנה וגם לא בטוח כמה כ"ס. יש אפשרות להסתכל על האוטו ולדעת פרטים כאלה? סה"כ הבנתי שיש 2 דגמי משנה ב-1600 ששניהם 75 כ"ס ואחד יש לו תוספת בשם:"open air"האם זה נכון ?

 

ב. כמה הקילומטרז הגבוה קריטי? ( בערך 20 יותר ממה שצריך להיות )

 

ג. יש נקודות תורפה שכדאי לשים לב אליהן במיוחד בפולו? בעיות נפוצות?

 

ד. האם יש עוד פרטים שאני צריך לבדוק איתו? ( הוא יד שניה, עבר פרטי- את זה אני עוד אבדוק...)

 

כל עזרה, רעיון, הברקה וסתם רעיון יתקבלו בברכה מאוד.

 

תודה מראש.

פורסם

OPEN AIR הוא כמו חלון ענק בגג שנסגר עם ברזנט שחור בצורת תריס שמתקפל לאחור, זה נראה ככה:

 

polo_oa.gif

 

לגבי מה לבדוק באופן כללי הרכב, יש בפורום מספר שירשורים דביקים (הכי למעלה בפורום ייעוץ ברכישה) תמצא שם את כל המידע שאתה צריך.

 

גיא

×
×
  • תוכן חדש...