Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2011 Volkswagen Touareg

Life_SyStem
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד סטיישן 4X4 אנמית עם מוניטין דמיקולו לארסנל.

ברוכים הבאים למאה הכי פוליטיקלי קורקט, יאללה שנות האלפיים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לטעמי חבל שזה המצב שנוצר ב-VAG, את זה שהכל כמעט אותו דבר ידענו מזמן,עכשיו גם הכל נראה כמעט אותו דבר..

הכל אותו דבר, רק תבחר איזה סמל מסתדר לך טוב יותר בעין או בכיס וסע לשלום.

פעם היה הבדל ברור,אודי זה מותג היוקרה, פולקסוואגן זה המותג העממי "אה לה פרימיום", סיאט המותג העממי עם הקריצה הספורטיבית,סקודה היתה באותה תקופה זבל עופות,אוטו לרוסים (לא נאמר בשביל להעליב את הרוסים,פשוט לפני 10-12 שנה מי שקנה סקודה היה לרוב רוסי).

היום אודי נשארה מותג היוקרה, פולקסוואגן עושה מירוץ בשביל להיהפך להיות ה"אודי החדשה", סיאט מנסה להיות המותג העממי עם הניחוח הפרימיומי,אותו כנ"ל סקודה.

אם זה ימשיך ככה הם בסוף יגיעו למצב שאחד המותגים ייאבד את הרלוונטיות שלו לטובת מותג אחר.

כבר היום המצב הוא שיש לקונצרן בכל נישה 3-4 רכבים שהם בעקרון זהים:

סיאט איביזה\לאון,סקודה פאביה,פולקסוואגן גולף,אודי A3.

סקודה אוקטביה,פולקסוואגן פאסאט,אודי A4.

סקודה סופרב,פולקסוואגן פייטון,אודי A8.

בסדרות היוקרתיות יותר עוד אפשר להבין את הפערים, בסדרות ה"עממיות" יש יותר מדי דגמים של הקונצרן,זו הסיבה שאנשים גם מעלים הרבה תהיות על המחירים של פולקסוואגן למשל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בבקשה תגיד לי שאתה לא משווה את הסקודה סופרב לפיית'ון/A8 :roll:

בכל מקרה, זו השיטה של פולקסווגן: מייצרים רכיבים שמשמשים להרבה רכבים, העלות יורדת - הרווח גדל.

אני לא רואה את זה משתנה בקרוב.

הניחוחות פרימיום לסקודה, סיאט ופולקסווגן זה רק בארץ בגלל התמחור של היבואן שמעדיף שהרכב יעלה עוד 10-15K (ולפעמים יותר, תלוי ברכב) ולהפציץ אותו באיבזור מאשר שיהיה כמו המתחרות ויעלה רק 2-3K יותר.

הרי הוא מלכתחילה מכוון לשוק הפרטי ולא לשוק הליסינג.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני יודע שיש מטרה לכל יצרן להציג קו עיצוב דומה במוצרים שלו, אבל אצל פולקסווגן זה נראה כאילו לוקחים את הגולף ומנפחים ו/או מקטינים אותה כדי לעצב דגמים אחרים.

פורסם

לפי דעתי הוא נראה מצוין ושרירי כמו שהוא צריך להיות. הוא נראה נמוך מדי או שזה רק אני? בכל מקרה מעניין כמה הוא יעלה בארץ. אני מהמר על מחיר התחלתי של 500K ומעלה.

פורסם

המקוריות של VW:-P

עכשיו השאלה איך תראה הפאסאט החדשה.

מי נראית הכי טוב?

המתמודדות:

-פולו חדשה

-ג'טה חדשה

-טנדר האמרוק החדש

-גולף החדשה

-והרכש החדש

לדעתי הג'טה היא היפה בחבורה.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

פנים הרכב עשוי מעשרה פרות מתות ומיטב עצי האמזונס, אבל מה, הייבריד. :?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

סטנדרטי, משעמם, צפוי.

כמו כל ה-VW לאחרונה.

לדעתי הם עדיין רוכבים על הצלחת הגולף דור4 שמאז כל הדורו לא מציגים שינוי גדול ואמיתי.

לדעתי הם צריכים להעז יותר ולחדש לנו באמת ולא לשפר קצת כל הזמן... כי הקהל מתחיל להשתעמם.

• תוכן חדש...