Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים נדלקה לי נורית חיווי על בעיות במנוע. כשעצרתי ים האוטו וכיביתי אותו האוטו סירב להתניע שוב. הרעש היה שההתנעה מתחילה לשניה ואז נעצרת.

חשבתי שמדובר שמצבר אבל החלונות החשמליים עבדו.

כשחזרתי לרכב לאחר מספר שעות אז הוא הניע (כבר כמה זמן, לפני שהבעיה הופיע, האוטו היה נשמע כאילו הרגע ההתנעה הראשוני הוא קשה והמנוע לא יניע אבל אז הוא היה ממשיך ומניע).

כבר כמה ימים שהרכב מני בצורה רגילה אם הרכב נח מספר שעות לאחר דימום מנוע.

הייתי רוצה לקבל כיוון מה יכולה להיות הבעיה וגם:

1. האם דחוף לטפל בה (האם הזנחה תגרום לנזק גדול יותר ואז עלות הטיפול תעלה)

2. מהי עלות התיקון המשוערת

מחכה לתשובתכם

תודה מראש

ויקטור

פורסם

שלום רב,

ייתכן כמה וכמה סיבות לכך שהמנוע לא הניע לך.

יכול להיות שיש בעיות בהצתה של המנוע שזה אומר יכול להיות מודול יכול להיות מצבר יכול להיות סטרטר וכו'.

ולתשובה לשאלתך, כן.

כדאי מאוד לטפל בה עכשיו. תחשוב שבזמן ההצתה נמשך אנרגיה מהמצבר ומהסטרטר ואם לא תטפל בזה בזמן יגמר לך המצבר וגם יכול ללכת לך סטרטר כי לא יהיה לו כוח להסתובב.

לגבי עלות התיקון , קודם כל צריך לנסות ולראות איפה התקלה ומהי בוודאות. דבר שני תלוי בחלקים מקוריים או תחליפיים + עבודה + מע"מ שכל המוסכים לוקחים.

דבר איתי בפרטי אני ינסה לעזור לך.

שמחתי לעזור,

יניב

Rover 214Si

מכונאי רכב

• תוכן חדש...