Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדוע מנוע ה-1.8 של VAG נקרא גם TSI?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כמה דקות חשבתי לעצמי, מדוע המוזכר לעיל נקרא גם כן TSI?

הרי האות T משמעותה TWINCHARGER, ולפי מיטב הבנתי רק למנוע ה-1.4 TSI (היה מצוי בגולף הקודמת שלי), ישנו גם טורבו וגם סופרצ'ארג'ר.

אני יודע בוודאות שלמנוע 1.8 TSI יש רק טורבו בלי סופרצ'ארג'ר.

אין לי מושג אודות ה-1.2 TSI ואני כמעט בטוח שב-2.0 TSI יש גם רק טורבו.

אודה למי שיכול לעזור לי בהבנת המושגים ולעמוד על דיוקם, תודה.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

כדי "שיהנה מהיוקרה" של מנועי הTSI האמיתיים.

כמו כן VW תמיד יכולים לטעון שפה הכוונה באות T היא טורבו צ'ארג'ר...

פורסם

אותו כנ"ל-השימוש שנעשה לאחרונה אצל אאודי בסימול 3.0T במנועים של ה-A6 וה-S4 החדשות(להן יש סופרצ'ארג'ר ולא טורבו).

turboy

פורסם

אני חושב שמדובר גם בעניין שיווקי (ומכאן הפרסום האגרסיבי של השבועות האחרונות). פולקסווגן מחליפים בהדרגה את כל מנועי הבסיס שלהם ביחידות מוגדשות, ובכדי להדגיש את הטכנולוגיה הם קוראים לכולן TSI, בין אם מדובר במגדש טורבו בלבד או טורבו ועל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

THE-ONE, לא יודע מה זה האתר הזה, אני הבאתי כתבה באתר רשמי של VW.

חוץ מזה, הכתבה באותו אתר מ-2006, אולי אז הם היו מבולבלים.

פורסם

הסבר על הטכנולוגיה מופיע באתר היבואן, ונראה כי ההסבר בעברית הורחב בימים האחרונים כחלק מהפרסום האגרסיבי בימים האחרונים.

המשפט האחרון בהסבר הוא "יתרונות נוספים גלומים ב-TSI גם לגבי העלויות לבעל הרכב: עלויות תחזוקה נמוכות, טכנולוגיה של מנועים עמידים וכן עלויות מיסוי נמוכות, בזכות נפח המנוע הנמוך."

יש לקוות שאכן הטכנולוגיה המדוברת תעמוד בציפיות ולא תהפוך לאבן שואבת לכספי הלקוחות.

פורסם

מדובר בסך הכל על יריה ברגל. לא יודע מי חשב על זה, אבל אני מכיר כמה שמשוכנעים שמנוע ה 1.8 TSI שלהם כולל עוד צינור עם משהו שמסתובב בפנים. הרי יבוא היום שהם יחשבו שעבדו עליהם, לא חבל ?

• תוכן חדש...