Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני עכשיו בתקופת המלווה, ואבא החליט לקנות לי אוטו ראשון והתקציב הוא 130-135 אלף (בלי הרבה חריגות, זה הקצה).

בהתחלה חשבתי על איביזה החדשה SC אבל התאכזבתי מאוד מבחינת גימור.

אבא מסכים בעיקרון גולף 1600 חדשה דור 6, אבל אני מאוד רוצה את ה-TSI (המחיר של חדשה מהסוכנות לא באה בחשבון [147,000]).

בקיצור, אני מבקש שתייעצו לי :-)

ורק שאלה, ההבדל במנוע ובהרגשת הנסיעה הכללית בין גולף דור 6 1600 לבין 1400 טורבו (עם 20 כוחות סוס יותר) משמעותי?

תודה!

פורסם

ההבדל בין שני המנועים גדול מאוד.

הראשון מתקופת האבן והשני מציע את הטכנלוגיה העדכנית ביותר.

זה מתבטא כמובן בהאצות טובות יותר, זמינות כוח תמידית, צריכת דלק עדיפה וזיהום מופחת.

לפי מה שאני מבין אתה מחפש רכב עם ביצועים טובים, אלה האפשרויות:

1. הונדה סיוויק האצ'בק 1.8 ידני/אוטו' - 135K - 140K ש"ח.

2. סיאט לאון 1.8 טורבו ידנית - 140K ש"ח.

3. סיטרואן C4 1.6 טורבו אוטו'- 140K ש"ח.

4. סקודה אוקטביה 1.8 DSG- כ- 138K ש"ח.

שלושת האופציות האחרונות מציעות מנועי טורבו מודרנים והם יספקו ביצועים מעולים אבל הסיאט והסקודה בליגה משלהם.

פורסם

מה חשוב לך? יופי?

צריכת דלק?

ביצועים?

האם פתוח ליד 2?

כיוון מסויים...

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

שילוב של יופי וביצועים... עם סטייל טיפה ספורטיבי כזה... בגלל זה סקודה לדוגמא אני לא מעוניין.

פורסם

פתוח ליד 2?

אתה לא מחפש רכב שהוא קצת יותר...מממ... צעיר?חחח

בתור בן אדם שהיה לו פאסאט, יותר כיף שיש אוטו קטן שאתה יכול להיכנס לתוך כל חניה, ואתה לא צריך רכב גדול כזה שבדר"כ אנשים בעלי משפחות הולכים לכיוון הזה, לדעתי, עדיף ללכת ללכת על רכב יותר קטן וצעיר.

פורסם

אם ביצועים חשובים לך - האוקטביה תענה על הדרישה הכי טוב. מנוע 1.8 TSI עם 160 כ"ס וDSG 7 .

לגבי המראה - אתה יכול לשפר אותו בעצמך. אני מאמין שג'אנטים מקוריים ויפים + אולי קיט הנמכה יגרמו לרכב להראות טוב.

אם אתה מעוניין יותר במראה וב'פוזה' תחשוב ללכת לכיוון יונדאי קופה. רכב שבעיניי רבים יכול להיחשב רכב ספורט והוא לא הכי נפוץ.

המלצה אישית שלי - תלך על היונדאי או הגולף 1.6 שאבא שלך מסכים לגביה. תבחר ברכב פחות חזק. אין טעם לקפוץ ישר לרכבים בעלי כח.

פורסם

אם אתה וצה לקחת רב שלא לא חזק, אבל הוא ממש יפה וצעיר, יש לך מיטו 120 כ"ס ב132K...

פורסם

הלאון היא החזקה בחבורה (160 כ"ס) ובגרסה הידנית היא עולה כאמור 140K.

זהו הרכב החדש החזק ביותר שנכנס (כמעט) בתקציבך.

אבל כמו החבר מעלי, גם אני מצטרף להמלצה על המיטו המוחלשת.

אופציה נוספת- פיאט בראבו החדשה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם לאון 160 כ"ס עולה 140 אלף ואולי אפשר לקבל בנוסף כמה אלפים הנחה, לא הייתי חושב פעמיים.

אם אין רכב אחר שממש תפס אותך, 160 כ"ס זה הבדל משמעותי והיא יפה לא פחות מהמיטו.

פורסם

בתור בן אדם שיש לו פה בבית לאון טורבו (2009) ואת המיטו,(אומנם 155 כ"ס) לדעתי יש עדיפות למיטו, רכב הרבה יותר קל ונח, אתה נהג חדש, חבל לך שיתפסו אותך על 130 בכביש של 90, ויזמברו לך את הצורה ויקחו לך את הרישיון, אל שכח שאתה נהג חדש שמקשים עליהם הרבה הרבה יותר, אלפא נחה, מנוע גמיש, ה120 זה לא מנוע חזק, הבעיה היחידה שלו שבאיזור ה100 אתה לא לוחץ על הגז ומרגיש את המנוע, הוא הרבה יותר חלש, אבל שוב, אתה נהג חדש, אל תקפוץ מעל הפופיק, לדעתי אתה יכול לקנות את ה500 או גרנדה פונטו שלדעתי הם רכבים מאד יפים, ושוב לא כ"כ חזקים.

פורסם

אבל למה אתה משווה למנוע של ה155 כ"ס כשהוא מדבר על 120 כ"ס? זה הבדל שמים וארץ.

ומה הקשר 130 קמ"ש? כל רכב שתיקח יכול לנסוע 130 קמ"ש.

גם אם הייתי נוסע 90 קמ"ש, הייתי רוצה להגיד אליהם הכי מהר שאפשר.

אין שום סיבה לא לקנות רכב חזק ובכלל, אל תהפוך רכב של 150 כ"ס למשהו שהוא לא.

פורסם

יש מיטו יד ראשונה 0 ק"מ ביד שניה תעלה כמו הלאון כנראה. כשהיינו בסוכנות פיאט ועשינו נסיעת מבחן בבראבו ומיטו (המיטו נהדרת ד"א), היתה שם פונטו EVO לא למבחן, רק להתרשמות מבחוץ ומבפנים, האוטו מבחוץ די דומה ל גרנדה אבל עם פנסים שונים ויותר יפים, מבפנים הרבה יותר מרשים מגרסאות הגרנדה, דגם הספורט שלו (1.4 105 כ"ס הגרנדה 77 ודי מספיקים ליום יום) עולה 110K , ואמור להביא צריכת דלק שמתחרה במכוניות מיני כמו אלטו ו107.

פורסם
אבל למה אתה משווה למנוע של ה155 כ"ס כשהוא מדבר על 120 כ"ס? זה הבדל שמים וארץ.

ומה הקשר 130 קמ"ש? כל רכב שתיקח יכול לנסוע 130 קמ"ש.

גם אם הייתי נוסע 90 קמ"ש, הייתי רוצה להגיד אליהם הכי מהר שאפשר.

אין שום סיבה לא לקנות רכב חזק ובכלל, אל תהפוך רכב של 150 כ"ס למשהו שהוא לא.

למקרה שלא שמת לב, אני אמרתי על המיטו 120 כ"ס, ואני לא משווה כי זה שונה, אני אומר שה120 פחות מהירה ומהירה פחות מהר ולכן לדעתי יש פחות פיתוי, אני נוסע לא מעט על הלאון, ובקלות אתה מגיע ל120-130, בלי לשים לב, בתור נהג חדש אם יתפסו אותך, אתה מאבד את הרישיון להרבה זמן, וזה מאפס לך את הנהג חדש, וזה פגיעה כפולה אפילו משולשת. לכן עדיף לקחת רכב שהוא פחות חזק. לא הייתה שום השוואה בין ה120 וה155.

וכמו שרשמתי הבעיה היחידה שאם אתה עוקץ על 100 ואתה עוקף אז אתה לא מרגיש את הדחיפה שאתה מרגיש על המיטו 155 או על הלאון, אל תקפוץ סתם, תקרא טוב מה רושמים, אני לא נוהג יומיים, ויש לי ניסיון גם על הלאון טורבו וגם על המיטו, בין אם זה 120 ובין אם זה 155.

לדעתי, ה120 עדיף לך, מבחינת יחס אח"כ מהחברה (אלפא VIP, מועדון אלפא שזה דבר ממש נחמד, למרות שזה לא יחס של החברה זה יחס של קבוצת אנשים ממש ממש נחמדים), המנוע הרבה יותר גמיש ונח, הרבה יותר כיפי ולדעתי הרבה יותר נח ומתאים לנהג חדש.

היה לי יונדאי קופה 2.7, משהו כמו שנה, תרד מזה. בכלל לא נהנתי מהאוטו.

פורסם

120 כ"ס זה חלש? :roll: תלוי לסטנדרטים של מי. אני עם המאזדה 2 שלי מגיע בקלילות למהירויות לא חוקיות בלי לשים לב, אז גם עם רכב כזה אפשר להנות פי כמה וכמה (לי נניח זה היה מספיק ועוד איך, אלפא מיטו "מוחלשת").

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כרכב עם נטייה ספורטיבית הלאון משתלמת הרבה יותר מהמיטו והמהירות האופציונלית לטעמי , אינה משתנה חשוב , כמו שאמר שומכר גם במזדה 2 עם הרבה פחות כח ניתן להגיע למהירויות לא חוקיות.

לגבי אדם צעיר המיטו גם בגרסת ה120 כ"ס יכולה להיות אופצייה מעניינת, יחסית היא לא חלשה מאוד ויש לה פוזה , אבל אל מול החבילה שמקבלים בלאון כנראה שזו לא תחרות ובטח ובטח במשתנה הכח.

ביחס לתקציב במדובר הלאון תהיה הבחירה הנכונה כרכב חדש ואפילו ההורים יוכלו להשתמש בה כרכב משפחה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...