Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוסך "המרכז" ברמלה עבדו עלי כבר וכמה פעמים עליתי עליהם.

יום אחרי שהייתי במרכז המנכ"ל נשרף לי ראש מנוע בגלל צינור שהתנתק (מה הסיכויים?)

מטפל בחולון מוטורס כבר די הרבה זמן ולאחרונה הרכב התחיל לא לסחוב. ניגשתי למוסך ואמרו לי שכל בסדר אבל עכשיו יש נזילת נוזל מצנן. אני לא משלם כ"כ הרבה כסף בשביל שהם לא יצליחו לאתר תקלות.

מוסכים שראיתי שהמליצו עליהם פה באתר:

1. דודי אור בראשל"צ- עובדים גם דרך תן גז וראיתי שהמחירים שם די טובים. המליצו עליהם פה בהקשר לחשמל אבל הם עוסקים גם במכונאות.
  2. מוסך רמות בבת ים- די רחוק לי וגם המוסך הוא מורשה מיצובישי ככה שאני מניח שהוא לא זול בכלל.
  3. שלדור ברחובות
  4. מוסך "חרמון" ברחוב האורגים בחולון- המליצו לי עליו לא באתר.
  5. אולי יש לכם איזה רעיון אחר?

הרכב הוא מיצובישי לנסר שנת 2000 שעבר 151000 מנוע 1600 גיר אוטומט.

אני מחפש מוסך טוב ואמין שיתקן לי את התקלה ואני אוכל גם להמשיך לטפל ברכב אצלו- אני רוצה גם בקרוב לעשות טיימינג כי עוד מעט עוברות חמש שנים מאז הפעם הקודמת שעשיתי.

פורסם

ראיתי פה מהתגובות שגם בני לוי זה אחלה מוסך, יש למישהו תגובה בעניין?

אתם יכולים גם לפרסם פה את הכתובת / טלפון שלו?

פורסם

אני ממליץ לך ללכת למוסך עדי.אמין וגם לא יקרים.וזה נמצא באזור תעשיה ישן בראשלצ רחוב שמטקין 32.משם גם תמצא בני לוי.

• תוכן חדש...