Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלת תם: יש איזשהי מניעה דתית/תרבותית/חברתית/אחרת לעשות את החתונה ביום שישי בבוקר/צהריים? :roll:

למרות שכמו כל דבר, זה מתחיל לחלחל

תודה לכולם על התגובות

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• אחראי פורום
פורסם
שלי היתה ביום א' והסתיימה קצת לפני 2 בלילה (ואני לא היחיד).

הייתי בחתונות בימי ה' שגוועו הרבה לפני.

אז אני לא אומר שאני צודק ואתה טועה, אני פשוט אומר שכל מקרה לגופו - לטעמי זה תלוי באוכלוסייה שבאה לאירוע, בדי ג'יי ובמצברוח הכללי. עניין היום בשבוע הוא משני.

אני גם לא אומר שדעתי תמיד נכונה, אבל ניסיוני (מגובה בכמה דעות של בעלי מקצוע) מראה שזה היום

שבו הכי סביר שתמקסם את האירוע.

מסכים שזה גם תלוי אוכלוסיה ודיג'יי, אבל כשהרוב לא עובדים בשישי ויש תחושה כללית של סופ"ש מתקרב,

הקהל לא לחוץ לעזוב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

קודם כל תודה, על התגובות ועל הברכות

למה לא לבדוק את חמישי האחרון של ספטמבר?

החגים נגמרים בסוף ספטמבר. כל החודש הזה הוא גם ככה מבולגן..

אני דווקא חושב שעדיף שחתונות יהיו ביום חמישי, כי רוב האנשים עדיין לא עובדים בשישי ויותר נחמד להגיע לחתונה בלי לחשוב "שיט, אני צריך לקום מחר בשש בבוקר".

זו הסיבה. ברור לי שאנחנו לא הולכים לקרוע את הלילה ולחזור ב6 בבוקר, אבל לתת לאורחים את הראש השקט. גם ככה הם צריכים להגיע לאיזור צומת כנות מתל אביב ומבאר שבע...

בקורבן הטרי...:-D

:oops:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מזל טוב ידידי.

גיסי ואחותי התחתנו ביום האזכרה העברי לרבין בשנת 02, למרות זאת הוא היה באובר של 12 מנות אחרי הספיירים. ז"א שהיו לו אורחים שלא היה להם מקום לשבת, למרות שאוכל היה, מצחיק היה לראות את הכיסא החם בחתונה הזו.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
אני דווקא חושב שעדיף שחתונות יהיו ביום חמישי, כי רוב האנשים עדיין לא עובדים בשישי ויותר נחמד להגיע לחתונה בלי לחשוב "שיט, אני צריך לקום מחר בשש בבוקר".

במיוחד שלא רוצים מכם תוספת :)

לי זה לא היה מפריע. אם זה מש מפריע לך שים באחת הפינות תמונה של רבין.

WTF??????

טוב שלא הצעת בפינה השניה לשים תמונה של מגדלי התאומים,בשלישית של תאילנד אחרי הצונאמי וברביעית את ההרס מהאיטי.

מבחינתי,זכית כבר ביציאת השנה לשנת 2010 למרות שאנחנו רק בהתחלה שלה.:wink:

לגבי פותח השרשור,לי אישית זה לא היה מפריע למרות ההילה המוצדקת סביב היום הזה.

לגבי יום חמישי,מי שבא בכוונה לעשות שמח,יעשה זאת בכל יום עד מתי שצריך בלי קשר ליום הארוע והם האנשים החשובים מבחינת הצלחת הארוע,מי שבכל מקרה בא מתוך הכרח,לא יטרח להישאר עד השעות הקטנות של הלילה

פורסם

ציניות.

כן אני יודע, היא לא עוברת טוב דרך מקלדת.

אבל לכבוד הוא לי, בד"כ יש פה יציאות הרבה יותר הזויות.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...