Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב השני של (אלפא 75 2000סמ"ק קרבורטורים) עומדת כבר שנה בלי טסט, היום העריה הדביקה צו אזהרה שמורה על סילוקו/העברת טסט תוך שבוע ולא אקנס ב690ש"ח כל שבוע.

האם יש למישהו רעיון לאחסון רכב לתק' ארוכה (אולי אפילו עשור) במקום יבש ושמור יחסית.

ד"א אין לי חניה פרטית אז בבקשה לגייס הרבה יצירתיות.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא זוכר בדיוק אבל היה פה בחור ששם המשתמש שלו הוא b.a או משו כזה והוא אמר שיש לו מחסן באזור תעשיה פולג אם אני לא טועה והוא מעונין לאחסן שמה רכבים בעד תשלום סימלי.

פורסם

אם אתה חבר מועדון החמש אז יש לך אופציה להחנות בחניון התאומים בר"ג בכ- 150 ש"ח לחודש שזה מחיר ממש טוב לחניה תת קרקעית עם שמירה. המחיר בשוק לחניה נע בין 300-400 ש"ח לחודש תלוי באיזור ובתנאי החניון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
הרכב השני של (אלפא 75 2000סמ"ק קרבורטורים) עומדת כבר שנה בלי טסט, היום העריה הדביקה צו אזהרה שמורה על סילוקו/העברת טסט תוך שבוע ולא אקנס ב690ש"ח כל שבוע.

האם יש למישהו רעיון לאחסון רכב לתק' ארוכה (אולי אפילו עשור) במקום יבש ושמור יחסית.

ד"א אין לי חניה פרטית אז בבקשה לגייס הרבה יצירתיות.

ושכחתי להוסיף

תבדוק אולי אצל ההורים שלך או קרובים שלך אולי יש להם מקום בחצר :)

פורסם

בזיון, מה איכפת לעיריה אם יש לך טסט או לא? לא הקפאת? :shock:

בכל מקרה כנראה זה בא מהשכנים. סתם ככה בעיריה לא עובדים. אלא שותים קפה עד הצהריים ועד 3 קוראים עיתון. מתי הם מספיקים לעבוד? :?

פורסם

ברור שזה בא מהשכנים, בעריה לא טרחו להסתיר (לא, הם לא מגלים מי...)

העירייה גם לוקחת את החוק לידיה בכך שרשיון מוקפא אינו תופס, לא הצלחתי להבין איזה חירויות יש לערייה שאין למשרד הרשוי? 

"Dona Rosa"

פורסם

שלום.

יש פתרון,תעביר על הרכב סמרטוט תזיז אותו מאה מטר קדימה לתקופה,אחרי כמה זמן תעביר שוב סמרטוט על הרכב ותחזיר אותו מאתיים מטר אחורה.

תשחק אם הרכב במקומות וככה תשחק אם החוק.

נירן.

פורסם

כמו שנירן עזריה כתב.

לשטוף את הרכב, לנפח אויר בגלגלים, לדאוג להסיר את כל קורי העכביש מסביב רכב.

להעביר אותו מספר רחובות, ולדאוג לכיסוי הרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נירן, עצתך נכונה רק לרכבים עם טסט שלא נראים טוב חיצונית.

לצערו הרב של פותח השרשור רכבו ללא טסט ולפי החוק אסור להחנות אותו ברחוב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש ערים בהם יש שיטור משולב.

שיטור משולב פרושו, רכב שאושר על ידי ראש מחלקת התנועה של משטרת ישראל, שצויין ברשיונו רכב שיטור משולב, ובנוסף לפקח נמצא שוטר.

לשוטר יש אפשרות ליצור קשר עם מסוף הבדיקות ולבדוק האם הרכב בתוקף או שלא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אופס נכון שכחתי על קיום השיטור המשולב,אבל לא נראה לי שהם יעברו ברחוב ויבדקו רכבים חונים אם יש ברשותם טסט או לא,

אם הרכב יהיה נקי ויראה "שיש בו שימוש" אני בטוח שהכול יהיה בסדר ולא תקבל יותר מכתבי אהבה.

נירן.

פורסם

הרכב נראה טוב, בחורף אפילו יותר, גם אני שאלתי על עניין הזזת הרכב ונאמר לי שגם ברחובות הסמוכים אקבל את הקנס.

הערייה (לפחות זו שעסוקה בלעשוק אותי) בהחלט יודעת מתי נגמר לרכב הטסט.

דווקא בעניין זה אני לא כ"כ יכול לבוא בטענות אבל החלת העניין גם על רכב שרשיונו נמצא בהקפאה מריח לי כמו חזירות נטו.

"Dona Rosa"

• תוכן חדש...