Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברה, כל עצות ה"חכמות" האלה סתם יגרמו לבחור נזק.

אם העירייה תמצא את הרכב חונה גם בקצה השני של העיר ורשום אצלה שכבר דווח שהרכב חונה ללא תזוזה אז עדיין יגררו את הרכב.

קח בחשבון שאם גוררים לך את האוטו אתה משלם את הקנס ואת הגרירה.

למה אתה אומר דברים חסרי ביסוס?

לשיטתך אם רכב עמד כמה זמן וקיבל התראה מהעיריה, יותר אי אפשר להחזיר אותו לשימוש, גם אם עושים לו טסט, משפצים אותו וצובעים בלבן.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שמקומו של הרכב איינו על הכביש, במיוחד אם מדובר במקום שבו מוגבלת החניה.

פתרון נאות יהיה לשם את הרכב בשטח פרטי.

במפעל שלי באשקלון מונחים שני רכבים של בעל השטח - אחד מהם על קונטיינר איחסון... פשוט צריכים למצוא חבר שיש לו שטח פנוי או מבנה עם חניה שלא בשימוש ולהניח שם את הרכב עד מתי שיגיע זמנו.

רעיון נוסף יהיה לרכוש מכולה קטנה ולהניח שם את הרכב - ביחד עם 10 קופסאות של סופג לחות ואטימה מוצלחת...

פורסם

אם אתה רוצה רעיון... אין על קיבוץ.

אין לך משפחה בקיבוץ?

קודם משפרים את הנהג, אחרי זה את הרכב.

צמיגים רחבים = נהג גרוע.

אין על "לסד" (לא, לא הסם. התמסורת).

פורסם

אני מאמין שברגע שתעביר אותו רחוב העניין יפתר.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם
למה אתה אומר דברים חסרי ביסוס?

לשיטתך אם רכב עמד כמה זמן וקיבל התראה מהעיריה, יותר אי אפשר להחזיר אותו לשימוש, גם אם עושים לו טסט, משפצים אותו וצובעים בלבן.

סלח לי על תגובתי המאוחרת אבל לצערי הרב יש לי המון ניסיון בנידון עקב העובדות הנ"ל:

1) היו לי 5 רכבי אספנות (כיום רק 3).

2) גרתי ברמת גן.

3) היו לי רק 2 חניות בטאבו (ואל תשכח שיש עוד לפחות רכב נוסף אם לא 2 של המשפחה).

לא רשמתי שדין כל רכב שקיבל התראה מהעירייה דינו הורדה מהכביש, אל תכניס לי מילים לפה בבקשה.

להזכירך כל הרכבים שבבעלותי היום ניצלו בדרך זו או אחרת מדין גריטה (חלק ניצלו בדקה ה-90 וחלק היו בפוטנציה).

מה שרשמתי היה אך ורק על מנת לעזור לבחור שפתח את השרשור פן יגלה זאת בדרך הקשה לאחר שיחטוף חשבון של מעל ל-1000 ש"ח (דו"ח + גרירה + אחסנה) מהעירייה.

כל מה שרציתי זה למנוע ממנו סתם כאב לב/כיס. אני לא יודע מה הניסיון של כל המגיבים בשרשור הזה, בין אם זה רק על דפי הפורום/חוק או בין אם גררו להם את רכבם היקר. כל מה שאני יכול לאחל לכם זה שבחיים לא תדעו מפגש עם מקרה כזה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בסוף העניין נפתר בדרך אלגנטית (אם כי קצת יקרה), קניתי בית שיש לו חניה פרטית, כמובן שהאלפא הועברה לשם אחר כבוד.

בלי קשר השבוע היא תעבור טסט (בע"ה) ותחזור לנהום.

תודה רבה לכל המגיבים והמייעצים (חוץ מאלה שאמרו לי שאני אנרכיסט).

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תוכן חדש...