Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר: 1800W ספיידר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רציתי לרכוש אותו פעם,האמת מגבר די טוב זה סאונדסטרים בתחפושת זה החברה סאונדסטרים ככה ניקראת ביפן(לפי מה שאמרו לי לא חקרתי לעומק),היה לחבר על האוטו ושמעו מצוין אין לא עיווטים רק עם אתה עם באס בוסט ובאס על +5 ובקיצור מנסה לקרוע אותו

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

תקח את המגבר הזה תארוז אותו יפה ותזרוק אותו לפח

ותתרח מהמתקין שאמר לך שהוא מגרמניה.

זה זהל סיני השם המלא של המגבר הזה הוא SPIDERKNG

העכביש חיקוי מדהים של סאונדסטרים באמת

מוציא 4000RMS ב 1 אום.

אל תתקרב למי שניסה למכור לך אותו.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

כמו שאמרו מגבר זבל שלא יקח לו הרבה זמן ואתה תיראה שגם הידיות יתחילו להיתפרק

בקיצור תתרחק לא גרמניה ולא נעליים

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

מה המחיר שהוא רוצה למכור לך אותו עם זה עד 300 שקל זה עדיף על כל חיקויי הV1 או V15 למינהם כולל הפלטינום אודיו,עדף על חיקויי הBOSS בקיצור מה שמשחק פה זה המחיר

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

לא מדובר במתקין.

בסך הכל אדם שפרסם ביד 2. המחיר (הראשוני) 700 ש"ח.

לא הכרתי את המכשיר, לכן שאלתי.

ב- 300 ש"ח בוודאי הוא לא ימכר, אבל אולי ב- 500 ש"ח

בכל אופן, לאור המידע שנשפך כאן - זה לא מה שאני מחפש.

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

אם התקציב של עד כדי כך נמוך- אז תקנה את ה- JBL SC 60.4 וזהו.

כל מה שמתחתיו לא שווה שקל.

עולה 665 ש"ח לחדש.

לפחות שיהיה לך מגבר מחברה ידוע, ולא איזה עכביש סיני מת.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...