Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שנאמר, זה המון.

האם במילוי קודם הצמיגים היו קרים ?

האם הלחצ שמולא פעם קודמת זהה היה ללחצ שמולא בפעם הנוכחית ?

האם הלחצ מולא על ידך ב2 הפעמים ?

אם כל התשובות הם כן, אז או שהצמיגים שלך מאוד יבשים ומאבדים אויר מהר בגלל זה, או שאין לי עוד רעיונות (שסתומים דפוקים אבל זה לא הגיוני לכל 4 הגלגלים)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הצמיגים לא מאיכות כ"כ גבוהה (הבעלים הקודמים הרכיב אותם לפני שקנינו ממנו את הרכב)

הם של חברת GT...

מידה 195/65/15

הצמיגים עברו משהו כמו 30 אלף ק"מ.

האוטו אצלנו כמעט שנתיים (הצמיגים יוצרו בסוף שנת 2007, ממש לפני שקנינו את הרכב).

בלי קשר אני מתכוון להחליף את כל 4 הצמיגים למרות שתכף יש לנו טסט והם יעברו כי האחיזה שלהם לא מי יודע מה.

(הם לא יבשים פשוט חברה לא הכי טובה)

צמיגים אני משתדל לבדוק שהם קרים (בעיקר בלילה) במכשיר דיגיטלי ובאותה תחנת דלק ואותו מכשיר.

פשוט בדקתי לפני נסיעה מחוץ לעיר אתמול וזה התוצאה שקיבלתי. המוזר הוא שהמצב היה זהה בכל 4 הצמיגים (הפרש של 11 אטמוספירות).

בכל מקרה אני אנסה לגשת לפנצ'רייה לבדוק את הנושא.

תודה לכולם!

• תוכן חדש...