Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

מערכת הפעלה XP-HOME+SP3 הכול תקין והמערכת רצה ללא שום בעייה :-)

שאלה, מדוע שאני מכניס זיכרון חיצוני למחבר USB מערכת ההפעלה מקצה שתי אותיות (שני כוננים) H: וגם E: ולמעשה ההתקן מחובר בפועל ל-E ורק באות כונן זו ניתן לעבוד עם ההתקן החיצוני.

איך ניתן לתקן או למחוק אות אחת ?

מצורפת תמונה.

תודה על ההעזרה.

untitled.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

יכול להיות שההתקן כולל מחיצה קטנה בשביל הדריורים, ולכן אתה רואה שתים.

או שמחובר לך מפצל שלא מזוהה כמו שצריך.

אודי A4

דימה.

פורסם

MobileLite_Gen2_200.gif

נו ברור שהוא יזהה אותו כשני כוננים, כי הרי יש לו בנוסף לזיכרון מובנה קורא כרטיסים, שאותו המחשב מזהה ככונן נוסף

אות כונן מוחקים ככה:

Right click My Computer > Manage > Storage > Disk Management > Right click on the device > Change Drive Letter And Paths > Remove > Yes > OK

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לך גם קורא וגם DOK לכן לכל התקן מוקצה אות כונן לא משנה אם פיזית יש מדיה או לא.

בדיוק כונן CD או דיסקטים שמופיעים במערכת גם אם אין בהם כלום.

תעשה ניסוי - תכניס כרטיס זיכרון לקורא ותראה שתוכל לגשת לכונן.

פורסם

לא הבנתי :-)

קורא הכרטיסים האוניברסלי שברשותיי לא כולל זיכרון מובנה (הדגם הפשוט).

כאשר אני מכניס את קורא הכרטיסים לשקע USB ללא כרטיס זיכרון גם אז מוקצים שני כוננים בדקתי זאת כרגע (ולא מתאפשרת גישה לכונן מכיוון שאין בתוכו כרטיס זיכרון).

האם זה תקין שמוקצים שתי כוננים ?

כאשר אני מכניס כרטיס זיכרון אז יש לי גישה רק לכונן אחד זה ברור ותקין.

פורסם

כול התשובות לא נכונות :x

בקורא הכרטיסים שברשותיי קיימים שתי סלוטים אחד עבור SD רגיל והשני עבור MICRO SD לכן XP מקצה שני כוננים וזה בדוק.

303px-SD_Cards_svg.png

פורסם

מרק יש לי קורא כרטיסים 4 ב 1

וכן ,הווידוס מזהה לי 4 כוננים.

אפילו שאין/יש כרטיס.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

ברור כי יש לך 4 סלוטים ולי שנים. אם אני לא מכניס כרטיס זיכרון נפתחים שני כוננים וזה תקין והכול ברור לי.

תודה.

• תוכן חדש...