Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת סוטה מהנושא - הרכב שלך נמצא כל יום בצריפין במחנה לוט"ם נכון?

או שיש שם תאום שלו...

אני רואה אותו כל יום רכב יפה

פורסם

תודה ששתפת את הגנבים איפה הרכב שלו חונה כל יום :lol:

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לא ממש מורגש.

הפס כסף ברשת למטה מפריע לי יותר. מהפנסים הלבנים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם תצליח לגנוב רכב מתוך לוט"ם אז מברוק...

גם להיכנס לצריפין וגם לתוך המחנה, בנוסף לגנוב רכב בלי שאף אחד ירגיש?

פורסם

אתה לא באמת רוצה שנתחיל לדבר פה עד רמת האבטחה בבסיסים ומחנות של ג'ובניקים. (לא ממקום רע - גם אני שומר בבסיס של ג'ובניקים)

פורסם

שלא נדבר שהחיילים הם החשודים מספר 1 בכל גניבה, קח את המקרה עם החייל של גבי אשכנזי שגנב 3 רובים עד כמה שזכור לי, אז נראה לי פורד מונדיאו או חלקים לאותו רכב לא תהיה לו בעיה לגנוב

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ועל זה אפשר לומר ח. (עם הרבה ח. אבל אז ימחקו לי את התגובה.)

עם הרמה של הש.ג בבסיסים האלו אתה יכול להכנס עם גרר ולצאת עם כל הרכבים של הבסיס ועוד לעשות להם שלום עם היד ואף אחד לא ישים לב.

פורסם
קצת סוטה מהנושא - הרכב שלך נמצא כל יום בצריפין במחנה לוט"ם נכון?

או שיש שם תאום שלו...

גם לי יצא הכבוד לראותו מספר פעמים לפני השחרור.

ידידי, תאלץ לסלוח לי - אני פשוט מתעב את החישוקים הזוועתיים האלה (מה רע במקוריים?) ואת הגבות החסרות טעם האלה.

המונדיאו נראית כמקורית, בלי שטויות מסביב

למרות שהשחרת הפנסים עדינה ונחמדה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

עם כל הכבוד לרכב, ויש כבוד, לא חסרים כאלה ברחובות כל עיר בארץ. אני בספק אם מישהו יעקוב אחרי הודעות בפורום כדי למצוא מונדיאו.

אולי בעצם עכשיו שיש פנסים מושחרים המצב השתנה [שלושנקודות]

Passt scho...

• תוכן חדש...