Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עושה חריץ מלמעלה, ממש שריטה עם הסכין, לא יותר מזה.

אחרי זה מרתיח אותם במים עד שהם מתחילים לצוף, ומעביר אותם לתנור לחום של 200 מעלות בערך.

אחרי זה הקליפה נפתחת טוב טוב...

אתה יכול לעשות משהו אחר, להרתיח אותם במים, לשים אותם בתוך מיכל אטום, לנפח שם אויר בלחץ גבוה ולהשאיר אותם שם כמה שעות ולחמם את המיכל תוך כדי. אחרי כל זה שחרר את הלחץ בצורה פתאומית. הקליפות יפרדו מהערמונים. :shock:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

נראה לי גם העור יפרד לו מהגוף.

אני חותך למעלה חצי ס"מ לעומק בצורת X, ומכניס לתנור על איזה 200 מעלות עד שרואים שהקליפה נפרדת בחלק של החתך.

בישלתי אותם פעם אחת עם מלח, יצא טעים אבל קשה להוריד מהם את הקליפה. הכנסה לתנור אחרי הבישול לא עזרה כלכך, אבל יכול להיות שזה בגלל שהם היו איזה 20 דקות בתנור.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר, הוא לא באמת המליץ לו לנסות את זה בבית, זאת פשוט הצורה התעשייתית לקלף פיצוחים ואגוזים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא לעשות במיקרו!

הבני זונות מתפוצצים! חיממתי רק 2 וזה היה מספיק כדי להעיף את המכסה עד לתקרה של המיקרו.

לבשל אותם, בלי חריצים, יוצא אחלה. ולטגן אותם, עם X למטה, יוצא הכי אחלה D:

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

יש סיבה לכך שהקליפה הפנימית דבוקה לבשר וקשה מאוד לקלף אותה?

היום חרצתי את הערמונים והכנסתי לתנור על 200 מעלות עד שהחריצים נפתחו כלפי חוץ

הבעיה היא שהקליפה הפנימית סרבה להתקלף

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...