Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים - אני כותב הודעה זו (לבקשת חלק מחבריי הנהגים) בצער רב - אך גם בתקווה גדולה,

זה לא מכבר קיבלה עמותת IRDA הכרה כהתאחדות בתחום המכוניות. למרות הסכם שנחתם בין נהגי הראלי על חלוקת התחומים בתוך ההתאחדות, פעל גורם אחד לפילוג (לטענתו מטעמי "טובת הספורט") ולאחרונה אף פעל להקמת התאחדות נפרדת בתחום הראלי. יו"ר עמותת IRDA היוצא (היו"ר הודיע על סיום תפקידו בבחירות הנערכות בחודש הקרוב) הגיש התנגדות למשרד הספורט להקמת עוד התאחדות נפרדת (כאילו לא היו מספיק התאחדויות) ובעקבותיה, החליט אותו "חבר" לשכנע חלק מהנהגים (2 קבוצות) לפרוש מהאימון הקרוב. עד כאן - מלחמה לגיטימית ואולם, מפה המשיך "החבר" לאיים במרומז על ההפקה של האירוע כי יגרום לביטול האימון אם יערך - בכל מחיר - גם במחיר שליחת משטרה לאירוע. אני לא האמנתי למשמע אוזניי ואולם, בשיחה טלפונית שיזם עימי אותו "חבר", עימתתי אותו מספר פעמים עם איומו על ההפקה והוא בעזות מצח, לא רק שלא הכחיש, אלא, העביר נושא ודאג להבהיר לי, כי "אם אתם רוצים אימון ושגם אני אבוא" כל מה שנדרש ממכם הוא להסיר את ההתנגדות במשרד הספורט - אכן, מגיע לו פה כל הכבוד (נכתב ציניות אם למישהו לא ברור).

לאור זאת - הודיע ועד עמותת הנהגים בהמלצת ועדת המרוצים (בה אני חבר) למפיקים, כי הוא ממליץ לבטל את האירוע, שכן, כל עוד נערכים האימונים ללא קהל ובמתכונת אימון ואין תלונות מהציבור - המשטרה לא מפסיקה את האירועים ואולם, מרגע שעלה האיום בתלונה - לא ניתן לחשוף את החברים לתוצאות החמורות שעלולות לבוא בעקבות תלונה זו.

צר לי על הדרך שבה בחר "החבר" לקדם את ענייניו על חשבון הספורט המוטורי. אני מבקש בכל לשון של בקשה - לא לפרסם שמות ופרטים מעבר למה שפורסם כאן (אני אצנזר כל שם שיזרק לחלל הדיון). מי שמעורב וצריך לדעת - יודע. מי שלא מעורב - לא צריך לדעת, זה לא יועיל לספורט, אם יידע.

אני מבקש רק לפתוח דיון, מדוע צריך שתי התאחדיות עבור 25 עד 30 ספורטאים פעילים כאשר כבר חולקו התחומים ויש הסכמות בין הנהגים ורק בודדים מ"מלחמות העבר" עוד מושכים בחוטים לפילוג.

הרשות לספורט מוטורי בחולשתה - לא נוקטת עמדה (יש יאמרו בצדק כי זה לא תפקידה) וכך שלטון האימה של יחידים נמשך. לאור זאת, החלטתי עם מספר נהגים מהחדשים יותר בתחום לנסות ולהקים "גוש חוסם" של נהגים צעירים ולהוביל את הפעילות בעמותה החדשה שקמה תחת ההתאחדות שכבר אושרה. ותיקי IRDA כבר נתנו ברכתם לנושא ושני חברי ועד (אהוד לביא - היו"ר וניר בן ארי - חבר הועד) פרסמו אמש הודעה על כוונתם לפרוש מייד עם בחירת הועד החדש מקרב הצעירים. אני קורא לכולם להצטרף למהלך. "דור אשקלון" עשה את שלו. עכשיו עלינו לדאוג להשלמת המהלך לספורט מוטורי חוקי בישראל ולנטרל את אלו שעדיין מעכבים אותנו בגלל משקעי אגו מהעבר ולצרף את כל ספורטאי הראלי לסוגיו להתאחדות אחת - מהלך שיכול בהסכמה, להסתיים בימים עד שבועות בודדים!

אשמח לשמוע על הצטרפות של כל הנהגים ליוזמה.

בברכה ובתקווה לחזרה מהירה של כולנו לפעילות,

אלון חלווה.

 

נ.ב.

אני מצרף את הודעת ההפקה על הביטול וכן תצלום אויר של המסלול המדהים שנבחר לאירוע שהיה אמור להתקיים ולהוות קפיצת מדרגה באירועים שנערכו עד היום.

 

להלן ההודעה הרשמית:

"ספורטאים יקרים,

כידוע, בשבת הקרובה ה - 9 לחודש אמור היה להיערך אימון ראלי בן 6 ק"מ אשר הוזמן על ידכם הספורטאים ואמור היה להוות יריית הפתיחה לעשור החדש.

אנו כמובן נעננו לקריאה מתוך רצון ואמונה כי יש לקיים אימונים אשר יכשירו את הנהגים ליום הגדול ויהוו את אבני היסוד לספורט מוטורי במלוא הדרו ואכן נרשמו 24 נהגים.

לצערנו, נקלענו ביומיים האחרונים ומצאנו עצמנו במרכזם של ויכוח וחיכוכים בין שתי העמותות המעורבות בענף הראלי וראשיהן, כאשר האחת לוחצת על השנייה תוך שימוש בנו המארגנים אשר התבשרנו כי מהלכו התקין של האימון ישובש בכל דרך שתראה לנכון. כתוצאה ממצב מביך זה, ביטלו מספר נהגים את השתתפותם בארוע.

בהתייעצות עם וועדת המרוצים של עמותת ירדא וכן ראשי הוועד המנהל בה, אשר הביעו נכונות ורצון לקיים את האימון, לצערנו הרב הוחלט שלא לקיים את הארוע מתוך רצון ואמונה כי ראוי לשמור על הספורטאים ולא לסכן את השקעתם ברכבים ואהבתם לספורט.

לצערנו, לא נוכל תחת התנאים הקיימים להוציא לפועל כל פעילות אימון באשר הוא ואנו רוצים לקרוא לכם הספורטאים והעמותות מכאן, להעמיד את הדברים במקומם למען ספורט מוטורי איתן ופורה במדינת ישראל, אליו כולנו מייחלים זה זמן רב וקיווינו כי חילוקי הדעות מאחורינו.

אנו כמפיקים קוראים לעמיתנו לשבת ולחבור לטובת ארועים משותפים ומסונכרנים וכן לעמותות להגיע להבנות ולגבש מתווה עבודה משותף בו נשמח לקחת חלק בכל דרך שתתאפשר.

שימו לב! אנו מלאי תקווה כי דברים יחזרו למקומם בשלווה ומתוך כך מודיעים כי במידה וכל זה יקרה במהלך היומיים הקרובים, נשמח לקיים את האימון ולראות את כלל המעורבים בענף נוטלים בו חלק. יש תוואי מעניין שנבחר בקפידה, השאירו את המחלוקות בבית ובואו לשטח

בברכה רבה,

ההפקה,

///

המסלול - סימון אדום.jpg

פורסם

מצטער אלון

יכולת ומוטיבצייה של צעירים היא לפעמים קרדום לחפור בו ואני מדבר על תמימות

זה לא המקום לדון בפורום

את הכביסה מכבסים בבית.

בלי שמות רס"ן שמועתי יחגוג.

לא אגיב פה מעבר לזה

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

אין שום כביסה מלוכלכת דני,

יש הודעה רישמית על ביטול האימון - ראה הודעת ההפקה

יש הודעה שלי המסבירה מה גרם לזה כמיטב הבנתי את הדברים - ראה הודעתי

ויש קריאה שלי לספורטאים הצעירים להתאחד תחת גג התאחדות שכבר קמה ואושרה.

הרי למי שפרש בזמנו מאירדא יש מכתב חתום המאפשר לו קבלת הכרה בתחום הראלי באופן מיידי (למרות שמדובר גם לטענתם רק בתשעה ספורטאים ובפועל פעילים הרבה פחות) - תחת התאחדות אחת - שתוכל לפקח על טובת הספורטאים. הספורט הזה הוא לא עניינו של אדם אחד, שניים או חמישה. מה שיעשה היום ישפיע שנים קדימה - ולכן ראוי לעשות את הנכון ולא לעשות את רצון אגו הבודדים.

אהוד לביא, ניר בן ארי וותיקים אחרים שנבחרו על ידי הרוב האמיתי של הספורטאים הפעילים (וכולנו יודעים מי נוהג וכמה בשנים האחרונות) - מחלו על כבודם והסכימו לפנות מקומם אם זה יוביל לאחדות ולעשיית הדברים נכון תחת התאחדות אחת. גם מישל שהשקיע מרצו שנים רבות בספורט הזה פרש מהועד - כדי למנוע מראית עין וטענות למינהן. גם אתה ויתרת בזמנו על כל תפקיד על מנת לא למשוך אש וראית את מפעל חייך מנוהל בידי אחרים. אני מקווה שגם אחרים יעשו כמותכם. אני חושב שלמשל בעניין ניר בן ארי אין חילוקי דעות משום צד שהוא רוצה בטובת הספורט - ולמרות זאת הסכים לפנות את מקומו אם זה מה שישכין שלום.

אני חושב שראוי שנעזר בכם, נתייעץ בכם אבל את ההחלטות נקבל בהצבעה של נהגים ונווטים פעילים - כולל אתכם, מי שעוד פעיל.

איך אמר חבר טוב שלנו - "מי שמזיע בחליפה"...

זו גם רוח החוק, לא?

אלון

 

נ.ב.

למרות שכתבתי "מפעל חייך" ואני מאמין בכך - ברור שעמדתי היא שהמפעל הזה שייך לכולם לספורטאים כיום ולאלו שיבואו בעתיד - ולכן הצעד שעשית היה יותר מראוי. הוא כנראה גם מה שאפשר את הקמת ההתאחדות. כמו שאתה יודע, אמור להתמנות יו"ר חיצוני להתאחדות, איש מקצוע מהשורה הראשונה בתחום - שאינו נהג ואינו מעורב באינטריגות. אתם, אנשי אשקלון, הזזתם עצמכם מתפקידיכם - מה עוד צריך לעשות? והכל כדי לרצות אדם אחד? שניים? שלושה? כמה?

אמרו לי אתמול - תבחר צד - תעשה מעשה (שוב, החבר שלנו) - אז אני נשמע לעצתו - רק כנראה שאני לא עושה בדיוק את מה שרצה שאעשה, אלא את מה שטוב לספורט הזה בראייתי. נראה עכשיו איזה טיעון חדש יעלה בשם הפירוד וראוי שהנהגים שפרשו (כבר לא נשארו הרבה כאלה) יחליטו האם הם עושים מעשה - או ממשיכים במלחמות סתם. למה סתם - כי כל הטענות נוטרלו אמש בהודעת הפרישה של אהוד וניר.

אלון

פורסם
מפה המשיך "החבר" לאיים במרומז על ההפקה של האירוע כי יגרום לביטול האימון אם יערך - בכל מחיר - גם במחיר שליחת משטרה לאירוע.

///

 

 

אם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק

 

http://www.youtube.com/watch?v=gb_qHP7VaZE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מבאס מאוד.

 

נ.ב. עם יורשה לי להגדיר את עצמי כממש צעיר ואחד שממש רוצה אני אישית לא מבין על מה מדברים

אבל במעורפל אני מזהה תהליך של לחימה והתגוננות על משהו שכיביכול או מבחינה פורמלית

לפחות לא קיים אני מאוד מכבד את אותם אנשים שמקדמים את התחום ומודה להם על כך ואליהם אני

פונה, תנו לנו לדעת בכדי שנוכל לעניין את הסביבה שלנו, כי למיטב ידיעתי הגלגלים זזים אז אולי קצת

הד חיצוני יעזור להם.

פורסם

בוריס.

 

ברוך הבא למדינת היהודים.

 

מה אתה מתפלא? ראה כדורסל,פנאן וסמי בכר.

ראה כדורגל שופטים באדום.

כל הספורט בארץ נגוע באינטריגות ומלחמות.

 

אין ספורט באמיתי ארץ ולא יהיה.

 

וחבל......

 

ושלא יספרו לך סיפורים שההוא השלים עם ההוא, והיתה סולחה ועכשיו כולם יחד והשכינה שורה עלינו.

 

המציאות חזקה מכל דמיון.

 

אל תתייאש בסוף זה יגיע.

 

לילה שלוו.:roll:

פורסם

חברים!

 

קראנו והתחלחלנו לנוכח פני הדברים.

וויכוח הוא דבר לגיטימי, ניגוד אינטרסים גם.

השגת יעדים הם דברים ברורים.

על פי החוק "הגודל" כן קובע.

לכן התרחבות לנושאים נוספים הם יעדים.

מכאן ועד לתלונה משטרתית הדרך ארוכה.

האם מוציא הדברים לא חשב לרגע שכול הספורטאים נפגעו?

האם מוציא הדברים לא חשב לרגע איך אנחנו (העוסקים בענף) נראים מול פני הציבור?

האם מוציא הדברים לא חשב לרגע איך אנחנו (העוסקים בענף) נראים מול רשויות הספורט?

איך מרגיש אותו אחד? האם הוא לא שם לעצמו גול עצמי?

פתגם הידוע לכולם:

חיים ומוות ביד הלשון.

שימרו על כללי משחק הוגנים.

הנהלת ממ"י

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

כן ברוך, הדברים שכתבת הם נכונים ולעניין, אבל :

 

(ואני אומר זאת בפעם המי יודע כמה)

 

עד שלא יקום גוף סמכותי ,אשר יוביל את הענף לכיוונים הנכונים על מנת שהספורט יפרח , כאשר מקבלי ההחלטות יראו את טובת הספורט לנגד עיניהם מבלי לפזול לצדדים, רק אז אולי , יגיע השינוי החיובי.

 

נכון להיום , אנו בהחלט על פרשת דרכים ואני תקווה שמי שצריך לנווט ולהנחות יפעל ברוח זו לטובת עתיד דור ההמשך !!

 

מישל

פורסם

שלום לכולם

 

בואו נתמקד מה שהאדם עשה זה מעשה ניבזי,שפל, ושל איש קטן שהחליט להתאבד,ומי שישנו סביבו צריך לקפל את החפצים ולעזוב אותו כמה שיותר מהר, הוא עשה את זה עכשיו ובפעם הבאה הוא יעשה את זה לחברה שלו ראו הוזהרתם. בואו נפסיק להיות נחמדים ונתחיל להקיא את אלו שמחבלים בספורט שכולם רוצים בו כבר שנים. חברה יש פה מספיק אנשים חכמים שעברו דרך ארוכה להגיע לאן שהגיעו, והגיע הזמן שנוכל לראות כבר פירות חוקיות, וברוך צודק מאה אחוז חישבו על זה.

 

בברכה המטיףף

פורסם

חברים,

אני מבקש לעזוב את האירוע - מה היה כבר היסטוריה.

אני רוצה שנוביל מהלך לאיחוד כל הנהגים עכשיו בבחירות הקרובות ונלך כגוף אחד לדרוש (כן לדרוש) גם את הייצוג בראלי לאותה התאחדות. למען הסר ספק - אין לי התנגדות שיקויים ההסכם שנחתם ושעמותת הראלי תייצג את הראלי בתוך ההתאחדות - אבל אם זה לא קורה עד הבחירות - אז מספיק לחכות.

אמרו רוב הנהגים? - יש בחירות? אז, נראה מה רוב הנהגים רוצה, נציג זאת פורמאלית לרשות - ועם זה נלך קדימה.

זו היא מהות הדיון - ואשמח אם נתמקד בזה.

אלון

פורסם

נהגיי הראלי היקרים,

היות ובחרתם לנהל את הדיון בפורום הסגור של IRDA (זה בסדר) אני נועל דיון זה. קיוויתי לדיון ציבורי - פתוח לביקורת ציבורית.

אבל את האמוציות שפורקים שם - אכן, לא ראוי לפרוק פה. אם תהיה בקשה מנהג ראלי מכל עמותה שהיא, אפתח שרשור זה מחדש.

אלון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...