Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

hifonics 2008d VS Sundown SAZ 1500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההייפוניקס לא עומד בהצהרות, ומוציא פחות ממה שהוא מוצהר, ה- 1500D לעומתו, מוציא יותר ממה שהוא מוצהר.

מביון השניים הייתי הולך על הסאנדאון בעיניים עצומות.

אתה מתכוון לקנות חדש או יד שניה ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

srool - על סמך איזה עובדה אתה מבסס את הטענות שלך?

האם היה לך את המגבר הנ"ל, ועשית לו בדיקה מקצועית ומדוייקת שעל פיה הסקת שהמגבר לא עומד בהצהרות?

אני לא מנסה חלילה לפתוח פה ריב, וויכוח או סתם להלהיט פה את הרוחות.

סה"כ אני מנסה להבין למה אנשים נוטים כל הזמן להגיב על סמך תגובות אחרות של אנשים ללא ידע ("תגובת העדר"?) ונסיון.

לי אישית אין את הידע והיכולת לבדוק האם ההייפוניקס עומד בהצהרות או לא, אבל יש פה חבר'ה רבים וטובים שהיה להם נסיון עם המגבר הזה (עם סאבים כגון BTL, STROKER, W7 וגם מחו"ל לא חסר - סאבים מהסדרה הגבוהה [18"] של ORION ועוד)

אף אחד מהם לא ציין "בעיות" כגון הספקים שלא עומדים בהצהרות וכו', נהפוך הוא.

שימו לב שאני ממש לא מכניס כאן את מדד האיכות, שכן את זה אני לא יכול לבקר - מהסיבה הפשוטה שלא עשיתי בדיקה מקצועית בין השניים (לא שיש לי את הנסיון והידע בשביל זה, אבל רק בשביל העיקרון) ואני בספק אם יש פה אנשים שעשו השוואה בין המגברים הספציפיים הנ"ל באותו סטאפ (שכאמור - רק זה יוכל לקבוע מי החזק מבין השניים [שימו לב שציינתי והדגשתי רק את המילה חזק])

לפי התרשמות משלל חברי פורום מוערכים ומקצועיים, הסאן-דאון ככל הנראה יותר איכותי מהייפוניקס.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

להרבה אנשים פה דווקא כן יש ניסיון עם המגברים הנ"ל,

וזה בהחלט ידוע ששיטת המדידה של היפונקס אינה עומדת בהצהרות.

לא שחסר לו כוח!

אין ספק שמדובר במגברים חזקים מאוד!

ועל הנייר זה משהו אחד ובפועל זה משהו אחר,

אין לי ספק ששניהם יזיז כל סאב/ים בצורה מעולה, לגבי האיכות , זה כבר סיפור אחר...

מבכינת איכות + עוצמה + מחיר הסאן דאון הוא העדיף!

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

יש נטיה של ללכת עם העדר בפורום הזה.

הברוטוס 2000 החזיק אצל נאר מהפורום פה BTL וניצל אותו כמ שצריך.

יש בחור פה עם בחור עם 2 היפוניקס אטלס שהם 900RMS שהברוטוס הזה החזיק וניצל אותם כמו שצריך.

על סמך מה אתה אומר שהיפוניקס לא עומדים בהצהרות?

שני המגברים מעולים

סאן דאון יותר זול לפי דעתי ופה בא היתרון שלו על הברוטוס לדעתי.

שני המגברים מעולים לא פחות ממצויינים ויזיזו לך הרבה מן הסאבים שיש לנו בשוק.

בהצלחה.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

ספוטניק - אל תשכח שאצל נאור היה ליין דרייבר שהיה פתוח כמעט עד הסוף על ההייפוניקס ועדיין ברכב של דוד היה טיפה חזק יותר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ההייפוניקס מוציא פחות ממה שהוא מוצהר, זה נבדק והוכח והמקרה ידוע.

ה 1500D מוציא יותר מהמוצהר והוא אנדרייטד וגם זה נבדק והוכח.

את ההוכחות והבדיקות תחפש לבד, אין לי זמן (בלי להעליב חלילה, פשוט שבת עוד מעט) לספק פה מקורות וקישורים.

הייתי הולך על הסאנדאון כי יש לי אותו ואני מרוצה, ולא כי אני הולך עם העדר, ויודע שהוא לא זבל ושהוא חזק דיו.

וזה לא שלא ניסיתי מונובלוקים אחרים, תאמין לי שניסיתי, והיחיד שהיה חזק משמעותית ממנו היה הסלסטרה DA2K שהוא באמת חזק מאוד ואיכותי מאוד, גם שולט באלמנט בצורה טובה יותר בעוצמות גבוהות מאוד, ולכן כתבתי לפותח השרשור אם הוא מתכוון לקנות חדש או יד שניה, כי חדש, הסלסטרה מנצח פה בגדול (למרות שאני לא יודע מה המחיר של הSAZ200D שהוא המקביל של סאנדאון לסלסטרה DA2K).

פורסם

זה לא שאני לא מודע ליכולות של המגבר (הייפוניקס), פשוט אני בספק אם הוא לא עומד בהצהרות שלו.

אם אתה אומר שמצאת סימוכין לכך (מקצועיים, ובדוקים בצורה ברורה) - אני מאמין לך ואני איתך בנושא.

עם זאת, חיפשתי ברחבי הרשת - ולא מצאתי כלום.

אם יהיה לך זמן, אני אשמח לראות מה אתה מצאת בנושא.

נ.ב - רק כדי להזכיר שוב, שאף אחד לא יתבלבל - אני לא עושה פה איזה השוואה בין המגברים בנושא האיכות.

האוזן הפשוטה שלי לא מסוגלת בכלל להבחין בין סוגי מונובלוקים בסטאפים שונים. אני פשוט אומר את הדברים מעובדות בשטח.

שתהיה שבת שלום!:-)

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

אז אני מזמין אותך לשמוע ברכב שלי סלסטרה DA2K, סאנדאון 1500 וברוטוס 1600 ומבטיח לך שתוכל לשמוע הבדלים בין השלוש.

פורסם

DA2K צריך לצאת מחוץ למשוואה הזאת הוא יקר יותר משתיהם הוא טוב יותר משתיהם

הבחור פה מתלבט בין הברוטוס 2000 לסאן דאון 1500.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

אני בספק.

אבל אני אשמח להגיע בהזדמנות לאיזה מפגש על מנת לעשות את זה :)

אגב, מה זה ברוטוס 1600?

ה"השוואה" עד עכשיו לא הייתה לגבי הברוטוס 2008D?

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

הסלסטרה לא יקר משמעותית משניהם, ואולי אפילו לא יקר מהם בכלל.

ביחס לאוברייטינג של הייפוניקס, ה- 2000 אמור להיות (במערכת חשמל ממוצעת) חזק בערך כמו הסאנדאון, ה- 1600 חלש באופן ניכר מהסאנדאון.

ושוב, אתה מוזמן להגיע באיזה שישי או מוצ"ש למפגש פרטי, ולשמוע את ההבדלים, הסאנדאון והסלסטרה זמינים לי שניהם ותוכל לשמוע בעצמך, ולא ממקורות מסולפים או ממה ש"אחרים" אמרו.

פורסם
DA2K צריך לצאת מחוץ למשוואה הזאת הוא יקר יותר משתיהם הוא טוב יותר משתיהם

תיקון קל, כפי שסרול כבר ציין, הסלסטרה DA2K לא יקר מה-SAZ-1500D, אפשר לפנות בפרטי על מנת להתעדכן במחירים. :)

דני.

• תוכן חדש...