Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ford Fiesta Trend VS Hyundai i20

Guilenne
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מסכים עם מה שרוני אמר. על הנייר ה I20 נראית כעסקה המשתלמת ובכלל מהווה חבילה מצויינת. אני לא הייתי בוחר בה דווקא בגלל שאין לה שום יתרון משמעותי על האחרות.

חשבת על פאביה או איביזה?

האמת שחשבתי אבל הורידו אותי מהן בגלל עלות הטיפולים בצמפיון.האם זה נכון? האם הן נחשבות יותר מוצלחות?

פורסם

עלויות הטיפולים סטנדרטיות לחלוטין.

הפאביה היא חבילה מאוד אטרקטיבית. האיביזה צעירה ויפה. לדעתי כדאי מאוד לבדוק אותן.

emotion of motion

פורסם
הפריעה לי אצלה "הכבדות" לא הצלחתי בנסיעת המבחן להגיע למהירות עקב הפקקים כך שאני לא יודעת איך היא מתנהגת במהירות.

דבר ראשון ממליץ לעשות נסיעת מבחן נוספת, ולא לחזור עם האוטו למגרש עד שהרגשת שכל השאלות שלך לגבי הרכב נענו.

בתור בעלים של פיאסטה טרנד אני יכול להגיד לך שלדעתי החסרון היחיד של הרכב לעומת המתחרים שלו זה המנוע אשר באמת מרגיש חלש.

אבל אני גם יכול להגיד לך שיש כוח למנוע הזה, יש 96 כ"ס שמתחבאים שם מתחת למכסה מנוע רק חבל שהם מגיעים בעיקר מעל 3000 סל"ד. זה גורם לו להרגיש כבד בעיקר בתחילת נסיעה, אבל במידה ותצאי לעקיפה במהירות 60-80 ותלחצי על הדוושה, אז לא תרגישי בתוך רכב משנות ה80.

וגם אם את במצב עמידה וצריכה כוח, פשוט צריך לא לפחד וללחוץ חזק ולתת למנוע לעבוד קצת יותר קשה. (תנסי את זה עם הרכב מבחן, בשביל זה הוא קיים)

כמו כן חוששת מסחירות בגלל אי הצלחתה עד כה בארץ (לפי מה שאמרו בפורום)

אני חייב לציין שגם שאנחנו חיפשנו סופר מיני דאגנו מהעובדה שלא רואים את הפיאסטה בכבישים בישראל, אבל בסופו של דבר החלטנו שאין סיבה לפחוד כשהרכב נחשב לרכב מוביל בקטגוריה (על פי רוב כתבי הרכב בעולם).

תשאלי את הנציג של פורד כמה נמכרו כבר בארץ, ותזכרי שהרכב נמכר בארץ רק ממרץ 2009 (אם אני לא טועה), ותראי שזה לא מספר כזה פצפון.

בנוסף, מספר מכירות נמוך כיד ראשונה לא אומר שהסחירות תהיה נוראית. במקרה הכי גרוע, כשתעמידי אותו למכירה יקח יותר זמן למכור אותו, מצד שני לא תצטרכי להתמודד עם עשרות רכבים זהים שיועמדו למכירה, חלקם במחירים נמוכים יותר.

אני לא חושב שצריך לחשוש יותר מדי, הרכב מומלץ מאוד כרגע בתור רכב חדש ואין סיבה שזה ישתנה בתור רכב יד שנייה (בהנחה שלא יתגלו בעיות אמינות נוראיות, וכפי שנאמר.. פורד זה לא איזה חברה ממלזיה ויותר מחצי מיליון פיאסטות נמכרו ברחבי העולם בשנה מאז ההשקה, עוד לפני שהרכב בכלל הושק בארה"ב)

דבר נוסף ששמתי לב אליו - בזמן האחרון הרבה מאוד אנשים פותחים נושאים חדשים כאן ומתעניינים ספציפית לגבי הפיאסטה, זה בלי קשר לכל אותם אנשים שחיפשו רכב בקטגורית הסופר מיני והמליצו להם על הפיאסטה כאן לראשונה. אז יכול להיות שהמצב משתנה לטובה.

אני יודע שהנציגי מכירות של פורד קצת אנמיים (כנראה ההוראה מדלק מוטורס זה לא למכור בצורה אגרסיבית) אבל אם תשאלי אותם שאלות קשות הם ידעו לענות.

ודבר אחרון, אם עוד לא יצא לך אני ממליץ לחפש פוסטים בפורום זה לגבי הפיאסטה. יש לא מעט מידע, גם מאנשים אשר בעלים של הרכב (ואולי זה יפיג את החששות שלך מהאי הצלחה שלה בארץ)

פורסם
לא ראיתי שהסחירות של הפוקוס גרועה להפך דגמים פרטיים נחטפים אז אין סיבה שהFiesta

תהיה שונה, כנ"ל לגבי אמינות.

בהצלחה.

הפוקוס מיובאת לארץ כל הזמן,הבעיה היא שהמכירות של הפיאסטה בארץ לא מצליחות ואני חוששת ששוב יפסיקו את היבוא כמו שקרה ב 2004 ואז המחיר בשוק המשומשות יצנח... 

פורסם

לא רק שלא יפסיקו את הייבוא אלא לדעתי האישית הרכב גם ייכנס לליסינג ולהשכרה בהמשך.

הפיאסטה נמכרת רק מחודש מאי בארץ ורק ללקוחות פרטיים ולא לליסינג או השכרה. רק באוגוסט ירד המחיר מ- 108 אלף ל- 105 אלף וזה נתן דחיפה משמעותית למחירות.

אני ממליץ מאוד על נסיעת מבחן כדי להבין את ההבדל בין ה- i20 לבין הפיאסטה.

כבר כתבתי השבוע על המבחן הזה לפיאסטה:

http://www.auto.co.il/כתבה-24388-מבחן-דרכים-פורד-פיאסטה-וידאו.aspx

קלעו ממש בול לדעתי, חוץ מאשר עניין ההגה שלדעתי בתור הגה חשמלי הוא ממש מפתיע לטובה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

הפיאסטה נמכרת רק מחודש מאי בארץ ורק ללקוחות פרטיים ולא לליסינג או השכרה. רק באוגוסט ירד המחיר מ- 108 אלף ל- 105 אלף וזה נתן דחיפה משמעותית למחירות.

עדיין יקר מידי לסופר מיני, הייתי מבין את המחיר אם היה מדובר בדגם פרימיום כלשהו דוגמת הפולו החדשה דור 6 אבל מדובר בסה"כ בפורד אוטומטית.

במיוחד כשב7 אלף פחות ניתן לקנות i20 ידנית מנוע 1.6 ברמת האבזור הגבוהה ביותר. :roll:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

את הדור הקודם של הפיאסטה הפסיקו להביא לארץ בגלל העדר תיבת הילוכים אוטומטי - הרכב נמכר עם גיר רובוטי שלא כ"כ אהוב ע"י הנהגים בארץ. לעומת זאת לדור הנוכחי יש תיבת הילוכים אוטומטית "רגילה". לסיבה שהכבישים לא מוצפים בפיאסטות חדשות קוראים מיתוג. הרכב פשוט לא נמכר לחברות הליסינג, כל הרכבים הולכים לשוק הפרטי.

• תוכן חדש...