Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האתר השני שהבאת זה מה שיש לי כרגע ברכב ע"י לחיצה ארוכה אני סוגר את החלונות ברכב..

מה שאני בעצם רוצה לעשות זה לשנות את האופציה הזאת שאני ילחץ פעם אחת והחלונות יסגרו אוטומטית.

הרכב אודי A3 2002

פורסם
כאשר עבדתי במחלקה הטכנית של צ'מפיון, הדגמתי את הסכנה בסגירת שגר ושכח על ידי החזקת עפרון במסלול החלון. ברוב המקרים החלון חתך את העפרון בפעולת גיליוטינה.

עכשיו המכשול בדרכו של החלון הוא אצבע של ילד. האם אתה מוכן לשאת באחריות לקטיעה של אצבע ???

שבת שלם ובטוח,

אורן

על איזה רכב בוצעה ההדגמה ?

בגולף דור 5 שנת 2006 לא קיימת מערכת שעוקפת את מנגנון הבטיחות וניתן לשים עיפרון במסלול סגירת החלון והחלון יירד בחזרה גם בזמן נעילת הרכב עם השלט.

איזה כייף לי :)

פורסם

מתעלק,ברשותי רומסטר 09,החלונות עולים בלחיצה על השלט אך לא ניפתחים ,גם לא בלחיצה ארוכה על השלט ולא סיבוב בהפתח בדלת,יש אפשרות לפתיחת כל החלונות בלחיצת שלט?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אלקטרוני, אבל מרים "שגר ושכח" המותקן בארץ עוקף את מערכת הבטיחות של מרימי החלונות !!!

נתקלתי בתופעה גם בטויוטה.

ברוב המקרים ברכבים הנדונים יש מערכת מרימי חלונות מקורית שהיא קצת יותר חכמה מהקופסאות שמוכרים בארץ. (ושעובדות על טיימרים שכיוון לקוי שלהם גומר מנועים של חלונות וסאן רופים)

אצלי הכל נסגר בלחיצה אחת ובמקרה של מכשול,נפתח מיידית חזרה.

ראיתי את זה במקרה עם דגלי יום העצמאות בחלונות האחוריים כשסוג מסויים מנע מהחלון להיסגר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...