Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות החלפת סט קדמי morel pulse 6.5 v.s REF6022I Infinity6.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום עשית התקנה בפולו 2004 כאמור מוראל פולס 6.5 אינטש השקעתי הכלליות בכל המערכת הזו קרוב ל2500 שקלים ואני לא מרוצה מהתוצאה הסופית אני חוב שלרמקולים אין מספק עומק וחדות.מחוברים למגבר היפוניקס .

השאלה מה הדבלי הסאונד בין הסדרות .האם השיפור יהיה אדיר?

נדב

קומפוננט: ‏6.5 ‏אינטש PULSE Morel

רדיו דיסק: Pioneer DEHP4050UB

מגבר : HIFONICS TXI640

סאב : 12'' pioneer impp 450w

פורסם

דבר ראשון גילוי נאות: אני מוכר סט כזה.

דבר שני תבדוק שההתקנה בוצעה כראוי, שהרמקול יושב על הגבהה ראויה והפאזה של אף אלמנט לא הפוך (תוכל להפוך בצד של המגבר ליתר קלות ולשמוע שוב), אני מקווה ששמו לך גם חיווט ראוי. יתכן שאיטומי דלתות ופח גם יעזרו לקבלת עומק , ויתכן פשוט מאוד שאתה לא מתחבר לסאונד ה"מורלי" (למרות שהוא לא משתקף היטב בסדרה הנמוכה הtempo, כמו בסדרות הגבוהות יותר), ואתה מחפש את הסאונד הקריספי יותר ואז באמת יתאימו לך יותר האינפיניטי. לגבי המילה "אדיר" - זה סובייקטיבי, אם אתה מתחבר פחות למורל ויותר לסאונד של האינפיניטי אז הוא יהיה אדיר, ואם לא אז לא. אם ההתקנה גרועה לא יעזור אף סט.

• תוכן חדש...