Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי מתנול וקולר חזית עם הטורבו המקורי לפי דעתי והניסיון המתנול נותן תמורה טובה יותר ומשמעותית יותר

אם יש לך האפשרות תשלב את שתיהם

אביחי

אני הולך עם אביחי, גם להעלות אוקטן, גם עושה את הפעולה של הקולר

וגם בכ-1000 שקל פחות.

כמובן שחייב לעשות כיוונים, דודי ונתי אמרו לי את זה, פשוט לא יצא לי לקפוץ לגיא עדיין.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

לא הבנת נכון

התוכנות שלנו הוכיחו את עצמן ואת זה גם אתה רשמת "בעניין הצ'יפ, רוב ה-1.8T בארץ עם צ'יפ של אפסולוט, מ-E&A חזק ואמין מאוד."

לגבי המתנול הקיטים של STAGE 1 דומים אבל בשלנו יש את הסולוניד שתסכים איתי הוא קצת יותר איכותי משסתום אלחוזר עשוי פלסטיק

גם לדעתי קיט הזרקת מתנול עדיף על קולר חזית כל עוד אתה עם הטורבו המקורי KO3-KO3S

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

ותוך כמה זמן תוציא את ה1000 שקל על מתאנול?

וכמה יעלה לך לכוון מחדש את הצי'פ כמו שצריך! לא סתם לתת 3-6 מעלות קידום!לכוון לכוון.

פורסם

יריב אתה סותר את עצמך, בשרשור אחר טענת שמתאנול שמכוון כראוי יתן עד 50 כ"ס.

איזה קולר יתן לך כזה כוח?

וכיוונים? אני מאמין שגיא נותן שירות די טוב ללקוחות שלו, אפשר להסתדר איתו מניסיון.

קיבלתי 10 ליטר מתנה מפיטסטופ, בינתיים נראה כאילו מדובר על שימוש של ליטר תערובת בשבוע.

וזה עוד בשבוע הראשון שכביכול לוחצים הכי הרבה מההתלהבות של ההתחלה

וגם אחרי יום מסלול.

חבר קנה 15 ליטר מתאנול ב-100 שקל, נראה לי שיקח לי כמה שנים בשביל לסיים מתאנול

בעלות של 1000 שקל.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

פורסם

יש לי גם מזה וגם מזה,ועדין הייתי קונה קולר חזית ולמחרת מתאנול:-D.

יצא לי לראות כבר כמה וכמה אנשים שגומרים 2 מכלים גדולים של מתאנול בנסיעת התגרזנות,וחזרו בנסיעה רגועה הביתה כי לא היה להם עוד מתאנול,וגם לא יכלו ללחוץ כי הרכב מכוון למתאנול.

2 המוצרים מעולים כול אחד והבחירה שלו.

לילה טוב.

פורסם

יריב, מסכים עם כל מה שאמרת.

למי שרוצה לחסוך במתאנול שיכוון את המערכת שתיכנס רק ב-1.0 BAR.

אצלי בכל מקרה לפני טיול או יום מסלול, אני מכין עוד 2 בקבוקים של ליטר וחצי,

אחד מתאנול ואחד מים.

למרות שמאוד קשה לי לראות איך גומרים 8 ליטר מתאנול בנסיעת התגרזנות.

לילה טוב!

פורסם

אפשר דור, אפשר. תבוא איתנו איתנו איזו שבת :wink:

גם אנחנו אוהבים את המראה המקורי ולכן המערכת שלך הותקנה בתא המטען, למטה ונמוך משמעותית מנק' ההזרקה כך שאין צורך בסולונואיד חשמלי נוסף.

גיא יכול לשלוח אלי את הקובץ החדש ואני אעדכן לך את התוכנה.

כמה ליטרים עוד מחכים לך אצלי.. מתישתרצה 8)

לילה טוב.

לשפר בלי להתפשר

פורסם

בלי להיגרר למלחמות מיותרות.

לי בקופרה יש צ'ים אפסולוט מאלי ואביחי ואני מאוד מאוד מרוצה.

האוטו השתנה מקצה לקצה.

כאחד שכן ראה השוואה בין 2 הרכבים(אתה מוזמן להיכנס לפורום וואג) ,אפסולוט יצא יותר חזק.

לגבי מתנול אני גם שוקל ברצינות את הקיט.

בסופו של דבר סע לכל אחת מהסדנאות תתקין את הקיט לנסיעת מבחן ותתרשם,מי שיתן את המענה על צרכיך רכוש ממנו את המוצר.

פורסם
דרך אגב רעיונות נוספים יתקבלו בברכה

הנה, קיבלת ...

עם כל הכבוד לכל המומחים שהמליצו לך כח, עוד כח, ועוד כח, אני דווקא הייתי ממליץ לך ללכת גם לכיוון שיפור ההתנהגות, מצ"ב ת'רד על שיפור הלאון שלי http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=146370 , דודי \ אביחי, סליחה על הסטיה לכיוון התנהגות :2gunfire::)

מאז הרכב כבר קיבל עוד דברים רבים, ביניהם קיט אינטרקולר חזית מטורף ויקר של FORGE, צמיגי טויו R1R מגניבים וחדשים בחסות דודי מפיט-סטופ, ועוד כמה שטויות במתלים, בושינגים, וזוטות אחרות.

נ.ב: בשבת האחרונה עשיתי די הרבה הקפות במסלול החדש בכוכב יאיר, כל שקל שהוצאתי לכיוון האחיזה והיציבות הצדיק את עצמו - מ-ד-ה-י-ם

ליאור

IMG_0802-m.jpg

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

עם כל הכבוד לכל המומחים שהמליצו לך כח, עוד כח, ועוד כח, אני דווקא הייתי ממליץ לך ללכת גם לכיוון שיפור ההתנהגות

מחזק.

180 כ"ס בשילוב עם המומנט הזמין (מאוד) שיש למנוע הזה על הליאון הוא לא משהו ש"סובלים" איתו ביומיום.

שיפורי התנהגות עושים רק חסד עם הרכב הזה, וזו גם נקודת התורפה העיקרית שלו בסטנדרט.

כח אינה נקודת תורפה כה מהותית בליאון, לעניות דעתי. תקשורת - כן. לשיקולך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אבל רכב כזה ללא צ'יפ זה בזבוז של דלק.

ה2000 שקל של הצ'יפ לא סותרים את העשיריה שהושקעה בהתנהגות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...