Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אחת ולתמיד מה ההבדל בין שני ההגברות הללו,אני יודע פחות או יותר מה כל אחת עושה לא יזיק קצת להרחיב את היידע,וכך אוכל להחליט מה יותר מועיל בשבילי,הרדיו שלי תומך בשניהם.

תודה.

Scan Speak

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

בקיצור נמרץ -

bi-amp - שימוש בזוג ערוצי הגברה בגישור לקבלת הספק גבוה יותר על פני סט או אלמנט מסוים.

הגברה אקטיבית - הגברת כל אלמנט בסט קומפוננט (טויטר, מידבס) ע"י ערוץ הגברה משלו, ללא מעבר קרוס פסיבי - כאשר סיגנל הכניסה לערוץ ההגברה כבר חתוך לתדרים המתאימים לאלמנט (בדרך ע"י HU, קרוס אקטיבי או פרוססור - לדוגמא סיגנל הכניסה לערוץ הטויטר מכיל תדרים מ4KHZ ומעלה בלבד).

פורסם

ז"א שאם יש לי מגבר 4 ערוצים ואני רוצה להגביר אקטיבי אני מחבר כל אלמנט לערוץ במגבר (בלי קרוסים) וחותך את האלמנטים במגבר?

אז איך אני מגיע למצב שאני אוכל להשתמש בקרוס של הרדיו?

אני לא כ"כ הבנתי איך זה אמור לעבוד כל הקטע הזה עם החיתוכים והGAIN שיש ברדיו דיסק עצמו.

Scan Speak

פורסם

1. הגברה אקטיבית - חיתוך נעשה ב-HU או בקרוס אלקטרוני לפני המגבר.

2. הגברה בי-אמפ - חיתוך נעשה בקרוס פסיבי (שיש לו אופציה לבי-אמפ) אחרי המגבר.

בשתי המקרים על כול ערוץ של מגבר יושב רק רמקול אחד.

פורסם
1. הגברה אקטיבית - חיתוך נעשה ב-HU או בקרוס אלקטרוני לפני המגבר.

השאלה איך אני חותך את האלמנטים כשזה לא מחובר למגבר,לאן מחברים את הרמקולים ? ל-HU עצמו עם החיבורים הרגילים שבאים איתו(+-)?

Scan Speak

פורסם

יש לי ברדיו את כל הדברים הדרושים,אני לא מבין רק איך לחבר הכל לשם,כלומר איך אני לוקח את הרמקול/טוויטר ומחבר את זה לRCA שיש ברדיו ?:?

Scan Speak

פורסם

את הציוד ניתן לראות בחתימה שלי (אל תתייחס לטוויטר בקרוב הוא יוחלף כנראה לMT23)

ואני רוצה לעבוד אקטיבי.

השאלה איך אני מחבר את שני האלמנטים(מיד\טוויטר) כדי שאני אוכל להשתמש בקרוס שיש לי ברדיו(קלריון786),לפי מה שאני מבין זה אני צריך עוד מגבר למה שיש לי (4 ערוצים) של לפחות 2 ערוצים כדי לחבר את הסאב,צודק?

תודה.

Scan Speak

פורסם

בשביל לעבוד אקטיבי אתה צריך מגבר לפי מספר האלמנטים שקיימים אצלך

וופר + טוויטר דורש 2 ערוצים כל צד זאת אומרת 4 ערוצים

וופר + טויטר + וופר + טוויטר.

זאת אומרת שתצטרך להביא מגבר מונו לסאב שלך על מנת שתוכל לעבוד בצורה אקטיבית.

עכשיו מובן?

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

• תוכן חדש...