Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מסך לALPINE 7998

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מקרוב משפחה ALPINE 7998 (המכשיר עם הפאנל הממונע 1.5Din)

המנוע עובד מצויין הכפתורים מאירים,מנגן CD,מנגן MP3,הכל עובד חלק בלי בעיות מכשר במצב מצויין,אך הבעיה היא במסך,המסך פשוט לא עובד לפי מה שהבנתי מהקרוב משפחה שלי שפשוט צריך להחליף לו מסך.אני לא רוצה לשלוח את המכשיר לאלפיין לארה"ב ולשלם הון עבור תיקון ועוד מכס ומיסים נוספים.יש איזושהי אפשרות לקחת מסך ממכשיר אחר,או מקום כלשהו שמוכר את המסך בנפרד? או מקום בארץ שעושה את העבודה ב500-600 ש"ח לא יותר,את המכשיר הוא רכש מארה"ב והאחריות נגמרה,חבל שהמכשיר יזרק או ימכר תמורת מחיר מצחיק בגלל שזה מכשיר עם הרבה פוטנציאל מבחינת SQ

תודה.

פורסם

איך אתה (או מי שנתן לך) יודע שזה המסך? האם המכשיר נבדק ע"י בעל מקצוע? אם התיקון מצריך החלפת מסך רוב הסיכוי שבמחיר שהקצבת לא תוכל לתקן את המכשיר. בעיקרון היבואן של אלפיין זה אפריל טקליין. נמצאים ברחוב חומה ומגדל בתל אביב.

פורסם

כמו שאני רואה את זה יש לך שלוש אפשרויות:

1. לגשת לאפריל טקליין ולהתחנן שהם יסכימו לתקן את המכשיר ובמחיר הגיוני.

2. להזמין מאי-ביי מכשיר כזה תקול ולהתפלל שהוא יחמוק ממכס \ יעלה סכום סמלי.

איך שלא מסתכלים על זה, יש סיכוי סביר שעלות התיקון תהיה גבוהה מ 500-600 ש"ח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע ששרשור הנ"ל מלפני 3 שנים

לא רציתי לפתוח שרשור חדש בנושא. יש לי אפשרות לקבל מכשיר הזה מחבר. מכשיר עבר בדיקה במעבדה של יבואן ומכיר הדרש עבור תיקון סביבות 1200 שח. בדקתי ב EBAY, יש מוכר של מסך ,יוצא 130 פאונד (סביבות 750 שח) שווה להתחיל להכנס לזה או שלא? יש לי כרגע ALPINE 112R,כמה יש הבדל בעיכות?

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

המכשיר הנ"ל יצא בשנת 2002 ,והוא סוג של אב טיפוס למכשירים שבאו אחריו

הוא אינו שונה בהרבה מה-9855 או ה-9887 שבאו אחריו שאותם ניתן לרכוש כמשומשים

בפורום יד שניה באזור 1000 שח.

לדעתי לא שווה להשקיע את הסכומים האלו על תיקון המכשיר.

פורסם

אמנם המכשיר לא שונה בהרבה מהמכשירים שהזכיר KING אבל עדיין,

זה מכשיר אגדי אם אתה יכול לתקן אותו במחיר סביר + תמכור את שלך הנזק לא יהיה גדול מידי

כמה אנשים יכולים להגיד שיש להם 7998.

אם הייתי מוצא את עצמי באותה דילמה הייתי מתקן - זאת דעתי.

HU: Pioneer 880PRS Amp: Digital Designes C2b

Comp: Rainbow Vanadium Phase Plug Cross @ Focal Utopia Crossover

Mono: Zapco REF500.1 Sub: Digital Designes 510b

פורסם

אני יזמין את החלק ואמרו לי שיש חבר של חבר מטמחה באלקטרוחיקה שיכול לתקן אותו חינם. נכשיר שלי לא רע אפילו שהוא ישן. אני זוכר את עצמי אמרי פעונר 7950UB פשוט המום מבחינת השינוי צליל. ראיתי שמשווים אותו ל Clarion HX-D2 או Pioneer P90

עד כמה זה נכון?

פורסם

זה אכן מכשיר אגדי יפני עם צליל שכבר לא מקבלים במכשירים של היום.

דעתי שווה לתקן.

הוא כמעט אותו הדבר כמו ה-9835 רק שהוא קצת יותר איכותי וקצת עם יותר תוספות.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב, בסופו של דבר הלכתי על תיקון של המכשיר. הוזמן מסך והוחלף. היום התקנתי את המכשיר במקום ה 9812 שלי

לא יודע עד כמה זה נכון, אבל דעתי האישית שקיבלתי יותר פרוט, נקיון ממיוחד בגבוהים. צכיך לתת אוד כמה כיוונים, כך שזאת תחושה של כיוונים ראשוניים

IMG_0892.jpg

• תוכן חדש...