Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה כמו לתת לילד אקדח טעון.

אהמ.... לא זכור שיש חוק האוסר להביא לילד בן 18 אקדח טעון או רובה מסוג כלשהו, בידיעה שהילד בחיים לא ירה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת שאני גם בדעה שלכם, שלא צריך לתת לנהג חדש כמעט בלי נסיון רכב כזה.

אבא שלו עכשיו חושב ללכת לכיוון של איביזה או איזה גולף, הוא מאמין שזה יהיה יותר מתאים. אבל החבר המפונק למדי לא יורד מעניין המוסטאנג...

בכל מקרה החבר מתכנן ללכת לקורס נהיגה מתקדמת(אפשר להגיד כתנאי), השאלה אם גם אחרי הקורס הוא יהיה מספיק אחראי ועם טיפה יותר ניסיון לרכב כזה? (לאלה מכם שעברו את הקורס הזה)

בנוגע ליבוא האישי של המוסטאנג, אין לי מושג... הבנתי מאבא שלו שאפשר אחרי שהוא בירר טוב טוב, למרות שגם אני שמעתי שלא מייבאים בגלל הפנסים.. מעניין מה קורה עם זה..

פורסם
אהמ.... לא זכור שיש חוק האוסר להביא לילד בן 18 אקדח טעון או רובה מסוג כלשהו, בידיעה שהילד בחיים לא ירה.

אתה רישיון לנשק כדי להחזיק בנשק. על מה אתה מדבר?

פורסם

די כבר עם ה"נהג חדש" השטותי הזה.

מי שישמע לתת למישהו בן 28 שכל החיים שלו נהג על פיאט אונו מוסטאנג GT זה בסדר כי הוא יידע לנהוג על הנעה אחורית עקב 10 שנים של ניסיון על הכביש :roll:

הכל שאלה של בגרות!

אחי הקטן (בן 19) נוהג על הנעה אחורית עם 390 כ"ס כשהוא יוצא פעם באף פעם מהצבא.

זה אומר שאני נותן לו אקדח טעון?

הכל שאלה של הערכת סיכונים.

ההנעה האחורית זה לא מה שמסוכן פה, על אותו עיקרון קל מאוד לאבד שליטה עם הנעה קידמית.

הסיכון היחיד הוא שחוסר אחריות+ביטחון עצמי מופרז+אוטו שנותן לך הרגשה של "גבר גבר" יכול להיות מסוכן.

גולף GTI זה לא רכב מסוכן לנהג חדש? STI? אולי בכלל איביזה FR זה כמו M16 דרוך על מצב אוטומטי לכל מי שמיתחת לגיל 87?

פורסם

Almighty

כמו שאמרתי, אני כרגע נימצא "במשא ומתן" עם חברה יבוא אישי שנכון לעכשיו

ניראים לי די אמינים,והם טוענים שהם יכולים להביא מוסטנג לארץ, אפילו 2010.

קוראים להם N.R.S תריץ חיפוש באינטרנט או שתשלח לי הודעה פרטית

ואני שלח לך את הפרטים שלהם.

וחבר שלך לא חייב לרדת מהנושא רק הוא צריך לרכוש נסיון על סוג הרכב הזה

ועם תירצה המלצה לכזה קורס אני ממליץ לך לפנות ל דני G שהוא חבר פורום.

פורסם
הלא כולנו הינו נהגים חדשים ולאט לאט למדנו מה יש על הכבישים.

בקיצור, ללמד אותו לאט לאט וככה הוא יהיה עם הזמן נהג מנוסה ואחראי ברמה.

מי ילמד אותו, אבא שלו?

מה אבא שלו מבין בכלל בנהיגה?

הכסף של האבא, וכמו כל מי שיש לו ניסיון והיה נהג חדש, הוא גם מבין שהתכשיט לא מוכן. בעל המאה הוא בעל הדעה ושלילד תהיה הכנסה משלו שייפתח את הפה. עד אז, שיגיד תודה שקונים לו אוטו בכלל.

ההנעה האחורית זה לא מה שמסוכן פה, על אותו עיקרון קל מאוד לאבד שליטה עם הנעה קידמית.ל 87?

לא נכון, יותר קשה לשלוט בהנעה אחורית.

גולף GTI זה לא רכב מסוכן לנהג חדש? STI? אולי בכלל איביזה FR זה כמו M16 דרוך על מצב אוטומטי לכל מי שמיתחת לגיל 87?

נהג חדש צריך להתרכז בלמי לתת זכות קדימה, בתור התחלה. לא מומלץ להתחיל במכונית ספורטיבית, מכל סוג ומין. וכן, הייתי נהג חדש מתלהב. השכל בתחת, אין מה לעשות.

בכל מקרה החבר מתכנן ללכת לקורס נהיגה מתקדמת(אפשר להגיד כתנאי), השאלה אם גם אחרי הקורס הוא יהיה מספיק אחראי ועם טיפה יותר ניסיון לרכב כזה? (לאלה מכם שעברו את הקורס הזה)

הקורס מאוד עוזר להכניס דברים לפרופורציה, אבל גם עלול לתת ביטחון מופרז. צריך קורס של לפחות 3-4 ימים כדי ללמוד עקרונות בסיסיים באופן התחלתי מספק. יום הדרכה לא מספיק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
די כבר עם ה"נהג חדש" השטותי הזה.

מי שישמע לתת למישהו בן 28 שכל החיים שלו נהג על פיאט אונו מוסטאנג GT זה בסדר כי הוא יידע לנהוג על הנעה אחורית עקב 10 שנים של ניסיון על הכביש :roll:

אני נדהם כל פעם מחדש לקרוא תגובות שכאלה.

איך שלא תהפכו את זה, בחור בן 19 מועד יותר לתאונות מאשר אדם בן 30. זה לא קשור רק למיומנות נהיגה (שבודאי אין לבן 19 עם שנה-שנתיים ניסיון בכביש) אלא לבגרות, ריסון ושליטה עצמית. כולנו היינו בני 18 ואני מניח שללא מעט מאיתנו היתה רגל הרבה יותר כבדה על הגז מאשר היום. כשבני יגיע לגיל רישיון (יש עוד הרבה זמן, תודה לאל) אין סיכוי שאקנה לו רכב ספורט כרכב ראשון.

אגב, אין לי בעיה שאדם יסכן את עצמו אם הוא מודע למעשיו, הבעיה היא שבכביש הוא מסכן גם צדדים שלישיים על לא עוול בכפם (הולכי הרגל ונוסעי רכבים אחרים).

מצד שני - מוסטנג בארה"ב זהו רכב עממי יחסית שמשרת הרבה מאוד צעירים. אם שם זה בסדר אז למה לא בארץ?

פורסם

אני יכול להעיד רק על עצמי: מזל שלא היתה לי ספורטיבית בגיל 18, לא הייתי מגיע לגיל 19.

ושכל הורה יעשה את השיקול שלו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
זה כמו לתת לילד אקדח טעון.

אני רואה כול יום הרבה ילדים בני 18 עם M-16 ביד (בלי לדבר על דברים הרבה יותר מסוכנים). ומה תגידו על נהג חדש עם רישיון לאופנוע? שיתחיל מאופניים?

פורסם
אתה רישיון לנשק כדי להחזיק בנשק. על מה אתה מדבר?

מקווה שיצא לך לשרת בצבא.

מה זה השטויות האלה? בימינו ילד בן 19 יכול לירות בערבים, לנסוע בטנק, לצלול בצוללת וכך הלאה וכדומה... ואתם לא מביאים לנהוג ברכב מסכן??? איזו צביעות, אני רוצה לראות אדם בוגר בן 30 35 עם משפחה וילדים ורגל קלה על גז - מבצע פעולה של סיירת מטכ"ל.

פורסם
אני רואה כול יום הרבה ילדים בני 18 עם M-16 ביד (בלי לדבר על דברים הרבה יותר מסוכנים). ומה תגידו על נהג חדש עם רישיון לאופנוע? שיתחיל מאופניים?

תזכיר לנו איזה נפח רוכב חדש יכול להתחיל איתו?

תזכיר לנו איזו מערכת של הדרכה, משמעת וענישה נמצא מי שהמדינה נותנת לו נשק?

מספיק עם הדמגוגיה, היינו בני 18 לא כל כך מזמן, לא תעבוד עלינו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שיהיה לו בהצלחה, כל עוד הוא יודע שלא צריך לפרפר בשביל להרשים את הבנות, מובטחת לו הנאה רבה מהרכב.

אישית אני חושב שיש אופציות טובות מעט יותר אבל זה עניין של טעם אישי.

haters will hate

פורסם

זה לא השוואה נכונה כי מי שרוכב חדש על אופנוע הרשיון שלו מוגבל ל13 כ"ס.

אבל ברכבים זה לא ככה,אז נהג חדש יכול להתחיל מפיאט אונו ויכול להתחיל ממוסטנג GT.

זה בערך כמו שרוכב חדש ילך ויקנה לעצמו CBR600. זה טוב לבריאות? היית רוצה לראות בני 16 רוכבים על כזה?

V5

פורסם
תזכיר לנו איזה נפח רוכב חדש יכול להתחיל איתו?

אני לא מכיר את התקנות של היום. רישיון שלי היה בלי הגבלות מהיום הראשון.

תזכיר לנו איזו מערכת של הדרכה, משמעת וענישה נמצא מי שהמדינה נותנת לו נשק?

תזכיר לנו, על מה אתה מדבר?

Michael.R

תעשה לי טובה ותתרגם את זה לסמ"ק. בכול מקרה כול רכב דו-גלגלי יותר מסוכן מפריווט, לא משנה כמה כ"ס יש לו.

זה בערך כמו שרוכב חדש ילך ויקנה לעצמו CBR600. זה טוב לבריאות? היית רוצה לראות בני 16 רוכבים על כזה?

גם להחזיק M-16 בגיל 18 לא מוסיף לבריות ולא הייתי רוצה ליראות את זה. אבל זה החיים.

פורסם
אני נדהם כל פעם מחדש לקרוא תגובות שכאלה.

איך שלא תהפכו את זה, בחור בן 19 מועד יותר לתאונות מאשר אדם בן 30. זה לא קשור רק למיומנות נהיגה (שבודאי אין לבן 19 עם שנה-שנתיים ניסיון בכביש) אלא לבגרות, ריסון ושליטה עצמית. כולנו היינו בני 18 ואני מניח שללא מעט מאיתנו היתה רגל הרבה יותר כבדה על הגז מאשר היום. כשבני יגיע לגיל רישיון (יש עוד הרבה זמן, תודה לאל) אין סיכוי שאקנה לו רכב ספורט כרכב ראשון.

אגב, אין לי בעיה שאדם יסכן את עצמו אם הוא מודע למעשיו, הבעיה היא שבכביש הוא מסכן גם צדדים שלישיים על לא עוול בכפם (הולכי הרגל ונוסעי רכבים אחרים).

מצד שני - מוסטנג בארה"ב זהו רכב עממי יחסית שמשרת הרבה מאוד צעירים. אם שם זה בסדר אז למה לא בארץ?

אני שמח שאתה נידהם, הרי אתה בטח לא מבין איך זה שכולם מטומטמים ולא מבינים שרק אתה צודק :shock:

אם זה המצב שלך אז אולי מקומך לא בפורום פתוח...

אינני יודע מה הייתה הבגרות שלך ושל FALOU בגיל 18 ואיזה חינוך קיבלתם אבל לי בגיל הזה כבר הייתה אונו טורבו, ומשם הדרך רק צמחה כלפי מעלה בכח של הרכבים שלי ועובדה שאני עדיין פה, עם אפס תאונות קשות באשמתי ורשימות שיפורים אורכות על כל רכב ורכב שהיה לי.

ביום שלאחי הקטן נגמר המלווה הוא קיבל את האיביזה שלי לצאת בערב, הפלא ופלא: לא רק שהיא חזרה שלמה גם הנתונים כגון המהירות הממוצעת, צריכת הדלק ועוד כמה משתנים הראו נתונים טובים יותר שזה אומר שהוא נסע משמעותית לאט ממה שאני בדר"כ נוהג.

שוב אני חוזר כי כנראה שפיספתם את זה בהודעה הקודמת שלי:הכל שאלה של בגרות! אני מכיר הרבה מאוד נהגים שגדולים ממני גם ב20 שנה ש205 ג'וניור זה סכנת נפשות כשהם נוהגים.

ולמי שטען שהנעה אחורית קשה יותר לשליטה, בעיקרון אתה צודק אבל עם כל ההגנות האלקטרוניות היום הסיכוי לקבל תת היגוי במגבלות הרבה יותר גבוה (ואפילו כמעט בטוח) מאשר היגוי יתר שאני מניח שאליו היתכוונת ככה שמה זה משנה איזו הנעה זו?

כמו כן מה בדיוק ההבדל בין 200 כ"ס סוס של גולף GTI ספורטיבית לבין 200 כ"ס של אקורד? שתיהן יגעיו למהירויות אסטרונומיות לנהג חדש ובשתיהן (שההנעה קידמית לפי התורה שלכם) פוטנציאל הנזק גבוה מאוד ואולי אפילו זהה.

אולי בכלל צריך להגביל נהגים צעירים לסוויפט עד שנת 92? הרי רכב שלא עובר את ה100 הרבה פחות מסוכן לא? :?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...