Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה, חבר קרוב מעוניין לקנות מכונית חדשה(ביחד עם אביו, החליטו לקנות מכונית חדשה משותפת, כמובן שהאבא משלם על הכל..), עכשיו הוא מאז ומתמיד התעניין במוסטאנג GT, הוא בירר את זה עם אבא שלו לגבי היבוא האישי, יש להם את כל הפרטים שהם צריכים.

העניין שאבא שלו קצת מפחד על הבן שלו, שהוא נהג טרי יחסית, אין לו עוד חצי שנה על הכביש, בנוגע לכביכול רכב ראשון שהוא יחסית חזק שהבן ינהג עליו רוב הזמן. (האבא עם האוטו מהעבודה יהיה, ושאר הזמן המכונית תעמוד לרשותו של חבר שלי)

אז הוא חשב לקנות אוטו קצת פחות "אכזרי", כמובן שחבר שלי לא ממש הסכים עם זה והיו לו ויכוחים עם אבא שלו.

אז רציתי לשאול, מה דעתכם? זאת תהיה טעות לתת לנהג חדש שאפשר להגיד כמעט בלי ניסיון רכב כזה?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי דעתי אין כל כך קשר בין זה שהנהג חדש למכונית

הוא יכול לעשות תאונה ב180 קמ"ש עם מאזדה 3 והוא יכול לעשות תאונה ב180 קמ"ש עם המוסטנג

את השליטה והמיומנות על הרכב הוא ירכוש עם הזמן.

בכל מקרה אם יש להם הרבה כסף-אבל הרבה למה ביטוח לנהג חדש יקר.

ולא יותר כדאי לאבא של החבר לרכוש רכב יוקרה בארץ? באותו מחיר כמו של המוסטנג?

פורסם

המוסטאנג GT זה אוטו חזק מאודו לא מתאים לנהג חדש שאין לו אפילו חצי שנה רישיון.

דבר שני יש לו הנעה אחוריות שזה לא סתם, זה מאוד מסוכן למי שלא מנוסה. לדוגמא, הוא יעשה פרסה, ילחץ חזק מידי על הגז יתפרפר יחליק ויכנס באיזה קיר. אני יודע שחשוב לו שיהיה פוזה וכוח אבל תוריד אותו מהעיניין, זה לא אוטו בישבילו יש מלא סיבות לכך שזה לא רכב לנהג חדש.

במקרה והוא מחליט כן לקנות בסוף תמליץ לו מאוד ללכת לקורס נהיגה מתקדמת (עכשיו בכלל זה כדאי-חורף,רכב הנעה אחורית)

פורסם

היה פה נושא לא מזמן על נהג חדש או צעיר שרוצה לקנות לעצמו אימפרזה GT, הביאו שם הרבה טיעונים לגבי סוגי הרכב האלו לנהגים לא מאוד מנוסים. תריץ חיפוש...

עריכה: מצאתי - תלחץ

פורסם
לפי דעתי אין כל כך קשר בין זה שהנהג חדש למכונית

הוא יכול לעשות תאונה ב180 קמ"ש עם מאזדה 3 והוא יכול לעשות תאונה ב180 קמ"ש עם המוסטנג

את השליטה והמיומנות על הרכב הוא ירכוש עם הזמן.

בכל מקרה אם יש להם הרבה כסף-אבל הרבה למה ביטוח לנהג חדש יקר.

ולא יותר כדאי לאבא של החבר לרכוש רכב יוקרה בארץ? באותו מחיר כמו של המוסטנג?

שטויות במיץ.

איך בדיוק אתה משווה מאזדה 3 למפלצת עם 300 כ"ס והנעה אחורית?

פורסם

אני לא יכנס לעניין של האם הרכב מתאים לו, לדעתי אבא שלו כבר אמור לעשות את החשבון ולא אנחנו. אבל משהו שדי מציק לי בראש זה איזה חברת ביטוח תרצה לבטח אותו? :|

פורסם

ערב טוב.

הרכב הנ"ל לא מתאים לנהגים חדשים בכלל לדעתי!

הרכב עם הרבה מומנט וכ"ס והכי מסוכן הנעה אחורית.

כמו שרבים אמרו פה נהג חדש עם 0 ניסיון על הכביש להושיב מאחורי מפלצת כמו מוסטנג GT זה כמו לתת לילד אקדח טעון.

עזבו את לרגע את המצב עם הוא יאבד שליטה ויכנס בקיר, תחשבו על סיטואציה שהוא מאבד שליטה בכביש הומה אדם, ורכב כמו המוסטנג משתולל באמצע כביש כזה זה בטוח כמה וכמה הרוגים.

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

שטויות,

אם הילד שרוף על הרכב הזה ולאבא שלו יש תקציב לרכישה ולביטוח שהוא די יקר, אז שיקנה מברוק למה לא?

למה תמיד אנחנו אומרים" לא, מה פתאום נהג חדש מסוכן"?

הלא כולנו הינו נהגים חדשים ולאט לאט למדנו מה יש על הכבישים.

אז שיקנה את האוטו ושאבא שלו יסע איתו בפעם הראשונה ויסביר לו איך עליו להתנהג בכביש בכלל, ואיך בכלל עם הרכב הזה.

רק לא להגיד לא" תזהר זה רכב לא בשבילך", ככה הוא יעשה שטויות הרבה.

בקיצור, ללמד אותו לאט לאט וככה הוא יהיה עם הזמן נהג מנוסה ואחראי ברמה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

יוסי-כולנו(רובנו) למדנו ורכשנו ניסיון עם משפחתית פשוטה ולא עם מוסטאנג GT,בסופו של דבר זאת החלטה של אבא שלו אבל אנחנו אומרים שזה לא רכב שמתאים "ללמוד" לנהוג עליו.

פורסם
שטויות,

אם הילד שרוף על הרכב הזה ולאבא שלו יש תקציב לרכישה ולביטוח שהוא די יקר, אז שיקנה מברוק למה לא?

למה תמיד אנחנו אומרים" לא, מה פתאום נהג חדש מסוכן"?

הלא כולנו הינו נהגים חדשים ולאט לאט למדנו מה יש על הכבישים.

אז שיקנה את האוטו ושאבא שלו יסע איתו בפעם הראשונה ויסביר לו איך עליו להתנהג בכביש בכלל, ואיך בכלל עם הרכב הזה.

רק לא להגיד לא" תזהר זה רכב לא בשבילך", ככה הוא יעשה שטויות הרבה.

בקיצור, ללמד אותו לאט לאט וככה הוא יהיה עם הזמן נהג מנוסה ואחראי ברמה.

כשאנחנו הינו חדשים על הכביש נסענו על הפוקוס/3/מלכות ליסינג של אבא ואמא או על פיאט אונו שטחנו את התחת בבורגר ראנצ בשביל שיהיה לנו אוטו אז אין מה להשוות את זה למוסטאנג מפלצתית ועוד הנעה אחורית .

עם רכבי ליסינג 1600 או אונו למיניהם הטעויות שונות בהרבה מטעות קטנה שיכולה לעלות ביוקר עם מוסטאנג נא לא להשוות !

נ.ב הקטע עם הרכבי ליסינג ואונו'אים היה דוגמה לא אישית (:

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

בפירוש לא כדי!.

רכב הנעה אחרוית כמו מוסטנג לא מתאים בשום פנים לנהג חדש.!

ולמה משנה כמה אבא שלו ינהג איתו, וינסה להסביר לו,ברגע שהוא יהיה עם חברים

וינסה להרשים אותם הדרך לתאונה קצרה מאוד.

אני לא אומר לשלול את הנושא,אבל עם הוא מעוניין רק אחרי שהוא

יעובר קורס נהיגה מתקדמת!.

ולנושא אחר:

לא אסרו על יבוא של פורד מוסטנג לאחרונה?,

אתמול היתי בכמה חברות יבוא אישי, ורובם אמרו שאין אפשרות יבוא

כרגע של מוסטנג. חוץ מחברה אחת. עם חבר של פותח השירשור צריך את השם שלהם

קוראים להם N.R.S (בשביל כתובת וכו ה"פ)

8)

פורסם

קראתי באחד הדיונים של מישהו שהמוסטאנג שלו נתקעה במכס בגלל בעיות עם הפנסים שהם בתקינות אמריקאית ולא אירפואית סבטוחה שלמה ומי שכבר עם מוסטאנג על הכביש זה בגלל שזה חוק יחסית חדש .

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

כמו שאמרתי

מוזר מה החברה סתם אמרה לי את זה? ציינתי את זה בפגישה

והבחור אמר לי אל תידאג עם אתה תירצה מוסטנג אני יכול ל הביא מארצות הברית

כול דגם וסוג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...