Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

כנראה שבימים הקרובים ארכוש אוטו מחברת ליסינג(לא סתם מגרש).

שתי שאלות נותרו לי:

1. אם זאת חברת ליסינג רצינית(לא מהגדולות, אבל בכל זאת חברה שנסחרת בבורסה וכו'.., כמה חשוב לקחת את האוטו לבדיקה במכון רכב עצמאי או שאפשר להאמין לתוצאות הבדיקות שהם מראים לך?

2. אם צריך לקחת לבדיקה, אני צריך מכון רכב שיבדוק את האוטו באיזור מחלף לה גארדיה(החברה ממוקמת ברחוב החרש 18 בת"א). אני לא מהאיזור אז אם מישהו ימליץ לי על מכון טוב וקרוב אני אשמח. כמה אמורה לעלות בדיקה כזו?

3. בקשר למיגון: האוטו היה עד כה בליסינג(משנת 2007), לכן שאלתי היא האם אני מקבל אותו עם המיגון שהביטוח מקיף דורש (קודן, כל מיני נעילות ועוד דברים שאני לא בדיוק מתמצא בהם) או שהוא מגיע "עירום" ממיגון ואת כל זה אני צריך לעשות מכספי?

תודה רבה לעונים!

פורסם

בקשר למיגון, זה מאוד תלוי בחברה הספיציפית. יש כאלה שמסתפקות בקודן כמו אוויס למשל, יש כאלה שמוסיפות גם שלטי נוחות כמו בקל אוטו ויש כאלה שלא מספקות שום מיגון כמו הרץ. במידה וברכב הספיציפי מותקן מיגון כלשהו רוב הסיכויים שאתה תקבל אותו עם האוטו.

בהצלחה!

• תוכן חדש...