Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לגבי אלפא 156 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מצאתי אלפא 156 ידנית שנת 2005 שעל פניו נמצאית במצב מצויין (עדיין לפני בדיקה) אך היא מטופלת, מושקעת ונוסעת מעולה.

אני והמוכר סיכמנו על המחיר והוא אמר שהבדיקה במכון בדיקה לרכב מספיקה.

אני ביקשתי גם ללכת לאחר מכן, במידה והכל בסדר, למוסך מורשה אלפא על מנת להתחבר לסורק תקלות, אך המוכר לא רוצה.

הוא אומר שמבחינתו זה טרטור ושלמוסכים תמיד יש מה למצוא כדי לסחוט כסף. הרכב מטופל תמיד בסמל"ת (יש קבלות) וטיפול אחרון היה לפני 5000 ק"מ. (85000 ק"מ עד עכשיו)

האם עליי להתעקש לקחת אותו לבדיקה במוסך? או שאכן בדיקה בקומפיוטסט מספיקה לעצם העניין?

האם יש משהו מהותי וקריטי שיכולים לעלות עליו במוסך שבבדיקה יפספסו?

תודה רבה לעונים הזריזים :)

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

חשוב לבדוק הסטורית טיפולים של JTS, מנוע שנוטה לנפוח נשמתו אחרי 100Kק"מ, מייחסים הרבה תקלות לרגישות המנוע לדלק מקומי.

מתי החליפו משולשים זו גם שאלה חשובה שנגמרת ביותר מאלפייה לצד, ולמרות חוסר הרצון "לטרטר" את המוכר זה בסופו של דבר הכסף והשקט שלך. תן ת"ז, קח מפתח ופטור אותו מיום טרטור.

בהצלחה, בגדול קנייה טובה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אם זה רצונך, והמוכר רוצה למכור אז זהו לא טרטור.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

קפוץ למוסך איציק בבית דגן.

הוגן, זריז ומקצוען.

ידע לשים את האצבע על הבעיות האמיתיות ולתת הערכת מחיר.

בהצלחה, אוטו מדהים.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
תן ת"ז, קח מפתח ופטור אותו מיום טרטור.

בהצלחה, בגדול קנייה טובה.

אתה היית נותן מפתח בתמורה לתעודת זהות?

חברים שלי לא נוהגים ברכב שלי, אז קונה פוטנציאלי?

פישלר,

לטעמי האישי עדיף ביקור ובדיקה במוסך על מכון בדיקה רישמי.

פנג'יו צודק, זה רכב ששווה לבדוק (במיוחד נקודות מועדות).

אני סומך יותר על מכונאי טוב ופחח טוב מעל מכון (הוכיח את עצמו בעשרות הרכבים שרכשתי)

פורסם

תודה על התגובות.. אנסה ליישם את זה :)

שאלה נוספת, אני קורא מעט ברשת ומגלה המון אנשים מתלוננים על אמינות.. נכון, זה רכב שצריך להשקיע בו, לשים שמן בזמן, תוסף דלק, טיפולים, וזו בטוח לא יפנית של שים מפתח וסע עד הטיפול השגרתי הבא...

אבל האם באמת, בעלי האלפות מביניכם של השנים האחרונות חווים אמינות כ"כ גרועה וימים שלמים במהלך השנה של התרוצצות במוסך ורדיפה אחר חלקים??

תודה רבה על התגובות!

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

לא הייתי מוותר על הדפסת פירוט הטיפולים במוסך מורשה.

זה בקשה מקובלת ובכל עיר ישנו מוסך קח שזה לא באמת מבזבז זמן.

עצה שלי- לך למכון בדיקה שקרוב למוסך מורשה אלפא.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

דברתי עם המוסך המורשה, ובאמת הכל בסדר, ויש ספר טיפולים מלא. האוטו מטופל בזמן ולא מוזנח בשום צורה שהיא, ובלי קשר אני אלך שוב..

השאלה היא, האם אוטו כזה שעוקבים אחריו ו"מפנקים" אותו צפוי לשרת את בעליו באופן נאמן? :)

פורסם

הוא עלול לדרוש מעט יותר תשומת לב אבל לא הרבה מעבר לבדיקת שמן תכופה והקפדה על ביצוע טיפולים במקום מקצועי בחלפים איכותיים.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showth...7%90%D7%98+1.8

תעיין בשרשור שלי מלפני כמה ימים.

אני התלבטתי קשה בנושא, ובשורה בתחתונה - בסופו של דבר המוכר הסכים להכל.

אני לא קניתי, אבל זו לא הנקודה.

מעבודת המחקר שלי בפורומים השונים המסקנה שלי היא:

אתה רוכש רכב לא שגרתי שהטיפול בו עשוי להיות יקר מאוד, קח אותו למקום שיפתור לך את כל "כאבי הבטן" של הקנייה.

מה הטעם להגיע יום אחר כך למוסך מורשה ולגלות הפתעות.

אילו לא הפתעות של מאזדה/מיצובישי, אם תראה חשבונית של תיקונים באלפא - תהיה מוכן לנסוע גם לאילת בשביל הראש השקט.

כנס גם לפורום של מועדון אלפא ישראל ותמצא הרבה מבעלי הרכב הזה שיגידו לך אותו הדבר (מנסיון):

http://www.iaroc.org.il/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1

אגב, כמה אמין המוכר בעינייך ?

בהצלחה

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

שלום טל,

נסה, כפי שכבר הומלץ לך כאן, לשאול גם בפורום מועדון בעלי אלפא רומאו הישראלי. אולי עם קצת מזל, מישהו מכיר את האקזמפלר הספציפי שאתה שוקל לרכוש ויוכל לספק לך מעט מידע לגבי הרכב.

בכל מקרה, אני ממליץ שתקפוץ לאיציק מבית-דגן.

לדעתי, בדיקה שלו טובה פי אלף מכל מכון בדיקה. האיש חי ונושם אלפות וכבונוס, הוא גם חביב, ידידותי לסביבה ומקצוען אמיתי (אל תתן לחורבה שהוא עובד ממנה להטעות אותך).

כידוע לך, אני רכשתי אלפא 164 לפני כשנה (לא מקביל כלל למה שאתה מחפש אבל...) ובדקתי את הרכב אצל איציק בלבד.

איציק עובר על כל האוטו מכף רגל ועד ראש וממציא לך רשימת ריג'קטים (אם ישנם) ויכול גם לתת במקום הצעת מחיר לתיקונם.

מוסך איציק, קיבוץ גלויות 13 בית-דגן.

טל: 03-9605294

נייד: 052-4347776

תמסור לו ד"ש מרפי עם ה-164 הלבנה.

בהצלחה,

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

מצטרף להמלצה על איציק.

הבחור לא מכיר אותי והשקיע בי זמן יקר, ואפילו נתן לי המלצה המנוגדת לאינטרסים שלו.

לא מכיר אותו אישית, אך זה קנה אותי.

ALFA ROMEO 147 120HP

• תוכן חדש...