Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי פ'ג'ו 206 מנוע 1400 אוטומט' שנת 2006 עם 65אלף ק"מ

יש ברכב בעיה שאני פשוט לא מצליח להבין

וגם שהאוטו נכנס לבדיקה במוסך שירות מרכזי של פג'ו לא מוצאים בו שום בעיה...

במהלך נסיעה עירונית האוטו מושך את ההילוך השני יותר מדי

הוא מעביר הילוך ב70קמ"ש (שאני לא מגיע לזה הרבה בתוך העיר) מה שיוצר מצב שאני יכול לתת נסיעה רצופה מאד במהירות 50קמ"ש בתוך העיר והאוטו תקוע בשני ועומד על 2500-3000טור..

גם צריכת הדלק של האוטו גדולה מדי לטעמי!

עשיתי בדיקה של ק"מ לליטר בחישוב מאד פשוט

פול טנק / מס' ק"מ שהאוטו עבר!

חצי מיכל נסעתי בסביבה עירונית

והחצי השני נסעתי על כביש 6 (תיאמתי הכל שיצא לי בשבוע עם נסיעה לצפון וחזרה למרכז)

ושמילאתי דלק יצא שהאוטו נסע ב9.1ק"מ לליטר (שחצי מיכל היה על כביש 6!!)

זו צריכה מוגזמת מאד שגם עם הפורד פוקוס 2007 שיש לי מנוע 1600 שאני לוחץ כל הזמן (דלקן) אני לא מגיע לצריכת דלק כזו!

מישהו יכול להגיד לי מה קורה פה?! ואיפה אפשר לטפל באוטו כמו שצריך (אני כבר מאד לא סומך על המוסך של פג'ו בכפר-סבא)

תודה רבה לכל העוזרים,

כפיר.

פורסם

אתה כתבת את התשובה לבעיה,האוטו מחליף מאוחר את ההילוכים.

או שאתה פשוט,לוחץ על הדוושה ולא מרפה.

או שהאוטו מכוון למצב ספורט.

פורסם
ואיפה אפשר לטפל באוטו כמו שצריך (אני כבר מאד לא סומך על המוסך של פג'ו בכפר-סבא)

תודה רבה לכל העוזרים,

כפיר.

גם אני לא סומך על המוסך בכפר סבא אחרי שה 207 של אשתי (ליסינג) חזרה עם גיר דופק שאין דברים כאלה, נזק שאפילו במרכזי אחרי 4 ימים שהגיר היה מפורק לא הצליחו לתקן לגמרי.

אולי בתור מוסך שירות הם טובים להחליף פילטר / שמן.

בקשר להעברת הילוכים, נסה את ספי מכון גירים בפ"ת.

אם אתה צריך מוסכים לפיג'ו נסה את אם הדרך במסגר 33 בת"א, מתמחים בפיג'ו סיטרואן (לא מורשים), אתה יכול לפנות גם למוסכים מאוחדים שהיה עד לפני שנתיים מוסך מורשה, והיום כבר לא, אבל הידע נשאר, הצב"ד נשאר והם די מקצועיים (ויקרים ביחס למוסך לא מורשה, אבל עובדים רק עם חלקים מקוריים).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...