Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלבטתי ללכת על פיונר ובסוף קניתי JBL, היום אני חושב על טעות שקניתי אותה ,

קניתי את רמקולים של JBL הוא 300 וואט ו100 RMS אני חושב שעשיתי טעות מצד אחד פיונר 460 ווואט ו100 RMS .

אז מה יותר טוב JBL או פיונר ?

פורסם

זה נבלה וזה טריפה.

עכשיו ברצינות, מס' גבוה יותר בגב הרמקול הוא ממש לא ערובה לאיכות.

על אילו דגמים מדובר, בעצם לא משנה, אם אילו הברירות היחידות שלך עדיף הJBL

אלי

פורסם

מקווה שלא יצלבו אותי על מה שאני הולך להגיד, אבל לפי מה שידוע לי רמקולים של פיוניר הם לא משהו. עדיף את הJBL . בכל מקרה מה שחשוב זה הנתון RMS ולא השני.

פורסם

לצלוב ? הגזמת קצת :-D.

הרוב הגדול יחזקו את מה שאמרת- JBL עדיפים בהרבה מרמקולים של פיוניר.

המוצרים של פיוניר שמוכרים בארץ לא שווים הרבה- היא חברה טובה רק מבחינת רדיו דיסקים.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

צודק, לפחות מבחינת המוצרים שנמכרים בארץ.

לגבי ההיצע מחול, אני חולק עליך(כל הזכויות שמורות:wink:)

אלי

פורסם

אם תשימו לב לתמונות מהתערוכת אודיו שראינו כאן תראו בנקל בכמה מהמכוניות מוצרים של פיוניר.הליין שנמכר כאן פשוט פוגע בתדמית החברה שרוב מוצריה נמצאים גבוה .

פורסם

ויש לי הרגשה שהפיוניר הם 80RMS ולא 100.

JBL חברה איכותית יותר,צלילים טובים יותר וכו'.

היה עדיף ללכת על הJBL,שתיהם נצילים מאוד[DB],אם הם מחוברים לרדיו דיסק הRMS גם לא משחק פה תפקיד.

פורסם

וואלהה אני לא מתחרט אבל יש לי 2 סאבים לJBL זה 3 אלף וואט .

ו2 מגברים של JBL ואחד מגבר של 6X9 של 2900B

אני מתלבט להחליף תמגבר ל3800 וואט? עדיף ?

ורמקולים וואלה לא מתחרט, אני מרוצה מצלילים וזה JBL דיי טוב .

ואני מתלבט לשים רמקולים קדמיים של מוריאל הסאונד שלהם טובים מאוד ?

פורסם

הוואטים לא קובעים כלום,הRMS קובע בעניין הוואטים,שלמעשה RMS זה גם וואט אבל הוא הוואט הנכון ולכן השם שלו בזאפ ובכללי זה "הספק אקטיבי",הוא הרלוונטי ולא הספק שאתה חושב,לפיוניר יש רמקולים של 400W וכולה 40RMS,נתון מטומטם שפונה אל מי שלא מבין בתחום האודיו.

שקונים מגבר/רמקולים אין להתייחס רק לRMS,יש עוד הרבה פרטים שחשובים יותר מRMS,למשל יש מגברים של רוקפורד שעולים 6-10 אלף שהם מספקים "כולה" 50RMS,זה אומר שהמגבר חלש? לא טוב? זה ממש לא ככה.

הייתי ממליץ לך לגשת לFAQ ולקרוא קצת נושאים,תתחיל מהוואטים/RMS.

המגברים שאתה רוצה לקנות נשמעים כמו זבל סיני,תתרחק ועדיף שתתייעץ איתנו לפני קניית מגבר שלא תיפול כמו רבים לפניך.

הסאונד של מורל הוא סאונד מצוין,אבל רצוי שתשמע אותו לפני הקנייה,אם אהבת את הJBL קיים סיכוי לא רע שלא תאהב את המורל,איזה סוג מוסיקה אתה שומע? וזה לא אומר שהמורל לא טובים,אני למשל מעדיף את הצליל של המורל על פני הJBL.

אני לפני שהגעתי לפורום הזה רציתי לקנות 6X9 של פיוניר עם 460 וואט,ומגבר עם 1500 וואט לפחות,היה נשמע לי טוב,אבל לא זו טעות נפוצה.

פורסם

אם הוואטים האלו היו ריאליים האוטו שלך היה עף באויר.

תקראו לפני שאתם מנפיצים שטויות את הFAQ בראש העמוד

אלי

פורסם
תוכל לנסח את עצמך טוב יותר? דגמים מדוייקים יעזרו

אני לא ממש חזק בדגמים אם אני זוכר טוב JBL שקניתי זה GTO968 משו כזה אני לא ממש זוכר כי זרקתי תקופסה לפח .

הוואטים לא קובעים כלום,הRMS קובע בעניין הוואטים,שלמעשה RMS זה גם וואט אבל הוא הוואט הנכון ולכן השם שלו בזאפ ובכללי זה "הספק אקטיבי",הוא הרלוונטי ולא הספק שאתה חושב,לפיוניר יש רמקולים של 400W וכולה 40RMS,נתון מטומטם שפונה אל מי שלא מבין בתחום האודיו.

שקונים מגבר/רמקולים אין להתייחס רק לRMS,יש עוד הרבה פרטים שחשובים יותר מRMS,למשל יש מגברים של רוקפורד שעולים 6-10 אלף שהם מספקים "כולה" 50RMS,זה אומר שהמגבר חלש? לא טוב? זה ממש לא ככה.

הייתי ממליץ לך לגשת לFAQ ולקרוא קצת נושאים,תתחיל מהוואטים/RMS.

המגברים שאתה רוצה לקנות נשמעים כמו זבל סיני,תתרחק ועדיף שתתייעץ איתנו לפני קניית מגבר שלא תיפול כמו רבים לפניך.

הסאונד של מורל הוא סאונד מצוין,אבל רצוי שתשמע אותו לפני הקנייה,אם אהבת את הJBL קיים סיכוי לא רע שלא תאהב את המורל,איזה סוג מוסיקה אתה שומע? וזה לא אומר שהמורל לא טובים,אני למשל מעדיף את הצליל של המורל על פני הJBL.

אני לפני שהגעתי לפורום הזה רציתי לקנות 6X9 של פיוניר עם 460 וואט,ומגבר עם 1500 וואט לפחות,היה נשמע לי טוב,אבל לא זו טעות נפוצה.

נכון אבל יש לי 2 מגברים של 2000 וואט, המגבר של כוח JBL זה 1000 וואט ומגבר השני 1000 ווואט שזה 6X9

והנה אני מתייעץ איתך כדאי לי מגבר של 3800 וואט משו חדש ? ומורל הוא דיי בסדר יחסית אבל אין לJBL רמקולים בקדימה. הכל אצלי סאבים ורמקולים JBL ורק אחד הדיסק רדיו PIONNER .

הלו ידידי-לפני שאתה רץ עם האלפי וואטים שלך .לא כל מדבקה משקפת את נתוני המגבר.:-(

חחחחחחחח לא מסתכל על משקפת המגבר, אני מסתסכל על פי איכות של רמת סאונד .

אם הוואטים האלו היו ריאליים האוטו שלך היה עף באויר.

תקראו לפני שאתם מנפיצים שטויות את הFAQ בראש העמוד

אלי

הוואטים קובע תסאונד לשמיעה?

• תוכן חדש...