Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
V8DRIVR ה"ברווז" הוא אנטי דת בצורה קיצונית, לא ברור למה , ייתכן שהוא נפגע אישית ויש לו טראומה כלשהיא מאנשי דת

לא יודע לגבי ברווז, אבל כשהייתי קטן איש דתי בא ושיחק לי בבולבול, ואז כשהתחלתי לצרוח הוא נתן לי קצת יין בשביל לשכר אותי, ובסוף חתך לי חתיכה מהשמקל. מאז קשה לי עם דתיים.

קוראים לו משה לנציצקי והוא עשה את זה גם לאחרים, הישמרו לנפשותיכם מאוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגיד תודה שלא נשאר סיב הדוק למדיי על השמקל שלך באדיבות מר לנציצקי.

אני לא יכול לומר את זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אלו שלא שומרים לא נפגעים

אני אישית נפגע מזה שאני לא יכול לבחור בין גדי בחלב אמו לסטייק חזיר עם גבינה עליו. :-P

כשהייתי קטן איש דתי בא ושיחק לי בבולבול,

תגיד תודה שאתה לא נוצרי קתולי, אחרת האיש הדתי היה משחק לך גם עם איברים אחרים בגוף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אסור לאכול גדי בחלב אימו, אבל תרנגולת בביצה (שניצל) זה כן מותר!

בכלל אני מוצא את העופות מקופחים בעניין, שמעתי הרבה דתיים שאומרים שלא חובה לחכות X שעות אחרי אכילת עוף כדי לאכול חלבי, בניגוד לפרה שחובה לחכות X שעות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כי עוף זה לא בשר 8)

בשר בא מחיה.

עוף זה ציפור.

נ.ב. אגב, שניצל זה גם מאכל אנטישמי, הוא בא ממדינה שממנה הגיע אדולף היטלר (אוסטריה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני חושב שהשרשור הזה הולך לכיוון של דת ,בעד ונגד

חבל סתם להתחיל את העניין הזה שוב. כבר הבנו שיש פה אנטי דת מובהקים וההפך.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
אני אישית נפגע מזה שאני לא יכול לבחור בין גדי בחלב אמו לסטייק חזיר עם גבינה עליו. :-P

האמת? גדי בחלב אימו זה כבר ממש ניבזות.

הסטייק לעומת זאת נשמע טעים.

תגיד תודה שאתה לא נוצרי קתולי, אחרת האיש הדתי היה משחק לך גם עם איברים אחרים בגוף.

LOL'S...:lol:

וחוץ מזה מאיפה הפליצו את הקטע עם ההמתנה הזו? איפה זה כתוב, ראבאק?!

כל פעם אני נזכר בבדיחה של המשתמש "אומי" בקטע הזה.

פורסם

בוא תסביר לי בבקשה, איך עבדות (גבר, אישה, מכל צבע ומין-גם זה קורה) ורצח נחשבים לגזענות?

למה שאני אסביר? יש את ויקי

תורת הגזע זכתה לגיבוש, פיתוח וקידום עם עלייתה של המפלגה הנאצית. את הביסוס התאורטי העניקו לתורה אדולף היטלר, בספרו מיין קאמפף ו"האידאולוג" של המפלגה הנאצית אלפרד רוזנברג, בספרו "המיתוס של המאה ה-20". על אף ששניהם לא היו אנשי מדע, כי אם "הוגים", ושספריהם היו רחוקים מליצור בסיס תאורטי מגובש, נוצרה דרך חשיבה שניתן לזהותה עם עקרונות מסוימים, המזוהים עם המונח "תורת הגזע". על פי הגותם, המין האנושי מצוי במצב של מלחמת עולם על מרחב מחיה בין גזעים שונים. הגזעים מחולקים לגזעים עליונים, שהם "הגזע הארי" או "הגזע הנורדי" ולאחריו מידות שונות של נחיתות גזעית, עד הסלאבים המיועדים לשמש כעבדים, והיהודים והצוענים המיועדים להשמדה פיזית. היהודים, בנוסף לכול, משמשים גם בתפקיד שטני של מטמאי והורסי התרבות העילית שהביאו עמם אנשי הגזע הארי. על פי תורה זו גזע השומר על טהרתו, גדלים סיכוייו לנצח במלחמת הכל בכל הגזעית.

לא כל נפיחה שכתבת אתה חייב להילחם עליה.

פורסם
כי עוף זה לא בשר 8)

בשר בא מחיה.

עוף זה ציפור.

נ.ב. אגב, שניצל זה גם מאכל אנטישמי, הוא בא ממדינה שממנה הגיע אדולף היטלר (אוסטריה).

השניצל הוא גם במקור לא מתרנגולים, אלא מפרות ! מווו מוווו.

ברווז !

לגבי האכילת בשר והעוגיה...

אני מבין אותך. הבעיה שאתה עושה הקבלה לחוקי מדינה שזה היגיון אנושי לעומת חוקי דת שאינם בעלי היגיון אנושי.

אמנם כתבו לי שלא להתאמץ להסביר לך אבל ... נו, יום שישי היום.

נכון, אני אמור לשחוט פרה = קורבן חטאת אבל זה אמור להיכנס לתוקף ברגע שחוקי המלך יחולו ממש בכל רגע!!

(כשיהיה בית מקדש) עכשיו, מי שבטעות מדליק אור או טועה במאכל, אין הרבה מה לעשות. ביום כיפור התרנגול הוא כפרות באופן כללי על שלל עבירות. וגם אין צורך בתרנגול מסוחרר ומסכן. מספיק כסף.

אז אם אכלתי חלבי בטעות אחרי בשר, אני לא אתענה עכשיו ואשב בוכה במקלחת וארגיש מחולל (בניגוד לחבר'ה עם השמקעל:lol:)

כמובן שלא אחוש שמחה עילאית על ש"ניזדמן לי" בטעות לעבור עבירה כזו ולטעום דבר מה אסור.

עכשיו אני מבין שאולי לא התלהמת. הגבת מתוך ראייתך את הדת היהודית. ראייה שהיא שגוייה טיפה.

וזה טוב ! כי זה רק אומר שהדברים שמכעיסים אותך בדת, הם דברים שלאו דווקא נכונים או מדוייקים.

אז אולי יש סיכוי להפוך אותך - לא לדתי "חלילה שומו שמיים", אלא ללא - אנטי לפחות.

בכל אופן, משלל הודעותיך בפורום אני מבין שיהיה לנו יותר מכנה משותף בכל הקשור ל Power Tools !

שא ברכה !

ואגב, אני לא חרדי. כן... יש סוגים:wink:.

פורסם
איך עבדות (גבר, אישה, מכל צבע ומין-גם זה קורה) ורצח נחשבים לגזענות?-תורת הגזע.

אתה מדבר על משהו שקרה לפני 60 שנה, צד-מול-צד עם חוקי "שחורים יושבים מאחורה באוטובוס" בארה"ב הנאורה ועוד כמה מריעין בישין. אני מדבר על המצב היום.

ברווז !

לגבי האכילת בשר והעוגיה...

אני מבין אותך. הבעיה שאתה עושה הקבלה לחוקי מדינה שזה היגיון אנושי לעומת חוקי דת שאינם בעלי היגיון אנושי.

אני לא עשיתי את ההקבלה, ידידי. ההקבלה נעשתה עבורי ברגע שבו הוחלט שהמטבח הצבאי יהיה כשר, לפי חוק, שנקבע לפי חוק דתי.

אמנם כתבו לי שלא להתאמץ להסביר לך אבל ... נו, יום שישי היום.

נכון, אני אמור לשחוט פרה = קורבן חטאת אבל זה אמור להיכנס לתוקף ברגע שחוקי המלך יחולו ממש בכל רגע!!

(כשיהיה בית מקדש).

ברצינות גמורה- אם אכן אתה אמור לשחוט פרה- אינך חושב שזה ברברי? הפרה לא שיטטה בך לאכול עוגייה, הרי. למעשה היא לא עשתה לך כלום (אולי חוץ מ-מוווו).

עכשיו, מי שבטעות מדליק אור או טועה במאכל, אין הרבה מה לעשות. ביום כיפור התרנגול הוא כפרות באופן כללי על שלל עבירות. וגם אין צורך בתרנגול מסוחרר ומסכן. מספיק כסף.

שמע- לא היית צריך לומר את התוספת הקטנה הזו. זה רק פוגע במסר שאתה מנסה להעביר, לא הולך להיכנס גם לזה כרגע. אבל לפחות יש מי שמבין שרצח בע"ח חפים מכל פשע זו לא הדרך.

אז אם אכלתי חלבי בטעות אחרי בשר, אני לא אתענה עכשיו ואשב בוכה במקלחת וארגיש מחולל (בניגוד לחבר'ה עם השמקעל:lol:)

כמובן שלא אחוש שמחה עילאית על ש"ניזדמן לי" בטעות לעבור עבירה כזו ולטעום דבר מה אסור.

הרי נהנית מהעוגייה. חשת שמחה. על חטא. לא מצליח להבין את הקטע הזה. מבחינתי, אני מבסוט שנהנית מעוגייה טעימה, אני לא שומר כשרות ומאמין ב"עשה מה שטוב לך". אבל אצלך אמורה להתחולל תחושה - בוא נקרא לה "מעניינת"- של "ניגוד אינטרסים" לכל הפחות.

ואני אגב אחד מהחבר'ה עם השמעקל.

עכשיו אני מבין שאולי לא התלהמת. הגבת מתוך ראייתך את הדת היהודית. ראייה שהיא שגוייה טיפה.

אכן לא התלהמתי, ולא ניסיתי לפגוע או משהו דומה. כך אני מבין ורואה את הדברים.

וזה טוב ! כי זה רק אומר שהדברים שמכעיסים אותך בדת, הם דברים שלאו דווקא נכונים או מדוייקים.

בוא נגמור את זה ב"אולי, ואולי לא".

אז אולי יש סיכוי להפוך אותך - לא לדתי "חלילה שומו שמיים", אלא ללא - אנטי לפחות.

מצטער לאכזב אותך. עד שלא יצאו חוקי אפלייה מתקנת, האנטי שלי יישאר בגובהו הנוכחי.

בכל אופן, משלל הודעותיך בפורום אני מבין שיהיה לנו יותר מכנה משותף בכל הקשור ל Power Tools !

אחחח, כלים זה נחמד.

מחכה בסבלנות לתגובתך ביום ראשון (במידה ונכנסה השבת).

פורסם
בוא תסביר לי בבקשה, איך עבדות (גבר, אישה, מכל צבע ומין-גם זה קורה) ורצח נחשבים לגזענות?

למה שאני אסביר? יש את ויקי

תורת הגזע ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה הגזעית.

ההיקש הלוגי שלך הוא לא נכון. זה שיש תורה גזענית שדוגלת בעברות ורצח, לא מעיד שעבדות ורצח הם בהכרח תוצר של גזענות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ניטש - נוסח היטב.

• תוכן חדש...