Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב 206 לא מושך יותר מידי תשומת לב, המערכת אפילו מקורית ואין מה לגנוב, ואפילו לא גנבו,

ביום ראשון שברו לי את החלון של הנוסע ליד הנהג, החלון התנפץ לרסיסים, לא גנבו כלום, והחלון תוקן דרך הביטוח שמשות.

היום אני יורד לרכב בסיום העבודה, מתחיל לנסוע ואופ אני רואה לנגד עיני סדק בשמשה הקידמית.

2 בעיות:

1.האם הביטוח שמשות יסכים לתקן לי שמשה פעם שניה בשבוע?

2. השמשה של ה206XT אם אני לא טועה כולל בתוכה חיישנים(תאורה וגשם) אני כמעט בטוח שאין לאוטו גלאס דבר כזה

אשמח לתגובות ממבינים.

פורסם

מה זה הביטוח יסכים לתקן? מה הוא עושה לך טובה?

אתה משלם ביטוח, הוא מבטח את השמשה.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

כן אבל הבעיה שזה סדק שהם לא יתחילו להמציא לי סיפורים שזה היה ממזמן והתפשט..למרות שהשבוע הרכב היה שם והמנהל עבודה במקום היה ברכב ואני מאמין שאם זה היה הוא היה רואה את זה...

פורסם

קודם כל אולי זה מישהו שמתנכל לך בכוונה.

אני ממש לא בטוח שיאשרו לך תביעה 2 אחרי שבוע,תבדוק עם סוכן הביטוח שלך.

אם לא תתקין שמשה מקורית החיישנים לא יעבדו לך,בדוק.

פורסם

פעם שניה בשבוע? אני כבר הייתי דואג מסיבות אחרות, אולי אני סתם פרנואיד אבל פעם שניה בשבוע ובלי לגנוב כלום, אני כבר הייתי חושב מעבר למעשה קונדס... בכ"מ מקווה שיתקנו לך את זה בלי בעיות, אולי כדאי שתפנה לשכנים לראות אם הם שמעו/ראו משהו?

פורסם

היי שמואל ,

אצלי נגנב הרדיו דיסק ,וכמה ימים אחריו נגנבו הרמקולים .

בשני המקרים נופצה השמשה (קדמית ימנית וקדמית שמאלית ) ,

לאחר הגשת תלונות במשטרה , והצטיידות במסמכים על כך ,

לחברת הביטוח (אוטו גלאס ) לא היו טענות כלפי , והשמשות הוחלפו ללא שום בעיה .

פורסם

יש לי אישור מהמשטרה על הפעם הראשונה, הפעם השניה זה סדק קטן ואין לי על מה ללכת למשטרה, המקרה קרה בחניה מול הקונסוליה הצרפתית בירושלים למי שמכיר, בוא נגיד שמחנים ליד האוטו שלי הרבה בני דודים...

פורסם

אני לא מאמין שתהיה לך בעיה .

חבר שלי החליף את השמשה הקידמית בגולף בגלל סדק שהתחיל להתפשט , הביטוח לא עשה בעיות ולא היה צורך בשום מסמך .

פורסם

בא.א. גלס אתה מגיע קודם לבדיקה. אם הסדק לא בולט, מקיפים אותו בגיר לצורך הצילום כדי שיהיה בולט בתמונה.

אם הביטוח מאשר רק שמשה חליפית, יש לך אפשרות להזמין את השמשה המקורית ולשאת בתשלום ההפרש.

לא מציע לך "להגדיל את הסדק" כי זו הונאה, וייתכן שתצטרך להמתין יום בין הבדיקה למועד אספקת השמשה החלופית. אם החלון יהיה שבור לגמרי לא תוכל לנסוע.

תבדוק בפוליסה של השמשות מה בדיוק כתוב על מספר ותכיפות התביעות שאתה יכול להגיש. אם אין הגבלה והביטוח מתנער ממך, תמיד יש בית משפט.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני מכיר מספר מקרים שלא הסכימו לשלם על החלפה בגלל שהיא לא נשברה

עדיף שתשבור אותה לבד

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

תשתדל להתעקש על שמשה מקורית.

אם לא נותנים לך, אחרי הרכבה של השמשה תבדוק אם החיישנים עובדים - אם לא תחזור למי שהרכיב לך את השמשות ואם לא יעזור תפנה לחברת הביטוח ותאמר להם שהם חייבים להחזיר את הרכב למצבו הקודם, כלומר שהחיישנים עובדים.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...