Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אח שלי שולח לי מגבר mtx thunder 4320 אין לו דפים אין לו כלום על הסאב(מידע) ואח שלי ממש לא מבין בדברים האלה אם אתם יכולים להביא לי קצת מידע ואם שווה לי לחבר אותו בכלל ואם שווה אז איזה סאב ממולץ ...

תודה רבה לעונים :]

פורסם

לא הבנתי דבר אחד - הוא שלוח לך מגבר או שהוא שולח לך סאב?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לא הבנתי דבר אחד - הוא שלוח לך מגבר או שהוא שולח לך סאב?

סליחה על השגיעות זאת הייתה השעה..

אח שלי שולח לי את המגבר ואת הסאב הוא לא אמר לי איזה חברה הסאב, זה בדרך... יש לי למה להחזיק בו שווה לי להרכיב אותו ואם האוטו שלי יוכל להחזיק את המגבר בכלל (nissan largo) תודה..

פורסם

נראה מגבר טוב:

הספקים שלו הם 86 RMS לערוץ (4 ערוצים)

ןכ300 RMS בגישור לסאב.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם
נראה מגבר טוב:

הספקים שלו הם 86 RMS לערוץ (4 ערוצים)

ןכ300 RMS בגישור לסאב.

קודם כל תודה אחי**הפורום אינו צ'אט, נא המנע משימוש בשפה שכזו** על העזרה דבר שני... מה אתה ממליץ לחבר את הסאב בגישור הסאב אני משאר ש300 RMS אני צריך לבדוק ולקנות טויטרים ולחבר למערכת לא למגבר....או להביא סט קומפננטים ו2 רמקולים 6X9 ולוותר על הסאב.. ולחבר אותם למגבר?

פורסם

המלצה שלי:

-קומפוננט קדמי (שׁיתפוס 2 ערוצים במגבר)

-סאב שיחובר בגישור כמובן (ויתפוס את השניים הנותרים) אם הוא 300 RMS

אז המגבר "בול" בשבילו מבחינת הספקים.

פורסם
המלצה שלי:

-קומפוננט קדמי (שׁיתפוס 2 ערוצים במגבר)

-סאב שיחובר בגישור כמובן (ויתפוס את השניים הנותרים) אם הוא 300 RMS

אז המגבר "בול" בשבילו מבחינת הספקים.

ולא יהרוס תמגבר לא יגמור אותו..? ושאלה שניה האלטרנטור אצלי יחזיק אותו יש לי nissan largo 96 ? שאני לא יהרוס בטעות לאבא שלי את החשמל..

פורסם

יהרוס את המגבר למה?

ההפך אתה יכול להיות שקט..יש לך מגבר מבית טוב.

מה שכן צריך להיות בכל מגבר מכל חברה --> תקפיד על כיוונים נכונים אחרת יגרם גם נזק למגבר וגם לאלמנטים שלך.

פורסם
יהרוס את המגבר למה?

ההפך אתה יכול להיות שקט..יש לך מגבר מבית טוב.

מה שכן צריך להיות בכל מגבר מכל חברה --> תקפיד על כיוונים נכונים אחרת יגרם גם נזק למגבר וגם לאלמנטים שלך.

אלמנטים? כיוונים ? אתה מתכוון לחיתוכים לקרוס הפנימי של המגבר?

• תוכן חדש...