Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש בפורום, לא מזמן לפני חודשיים בערך קיבלתי פולספאגן בורה 2002 מאבא שלי עם קצת בעיות..התעלמתי מחלק מהבעיות עד עכשיו ולפעמים נעזרתי קצת בפורום, הצלחתי להעזר בפורום כמה פעמים ואני מקווה שתוכלו לעזור לי גם הפעם..

דיברתי עם אבא שלי והוא אמר לי שכניראה צריך כבר להחליף מנוע..(יש מים באוטו ובכל זאת האוטו לא מעביר הילוך, אני תקוע בהילוך ראשון גם שאני מגיע ל5000 סל"ד)

וגם בגלל שהאוטו לפעמים לא מתניע וגם בגלל הבעיה החדשה שהאוטו לא מעביר הילוך

עכשיו כמה שאלות

1.האם להרכיב מנוע חדש יפתור את שתי הבעיות? (האוטו יעביר הילוך ולא יעשה לי בעיות בהתנעה)

2.כמה בערך יעלה לי ללכת למוסכניק לטפל בבעיה מנוע חדש הרכבה ובנוסף אני צריך לעשות כיוון פרונט לגלגלים מאחורה הם עקומים וליישר את ההגה כי הוא עקום..עכשיו אחרי כל זה מישהו יכול לתת לי כיוון בערך כמה כל הדבר יעלה?

3.האם הבעיה היא בכלל במנוע או שיכול להיות שהבעיה היא בגיר?

תודה מראש!!

פורסם

פרטים נוספים על הרכב: קילומטרז' , היסטוריה של טיפולים וכו'.

אתה מתאר בעיה בתיבת ההילוכים ומדבר על החלפת מנוע. אין קשר בין הדברים.

מה כוונתך "יש מים" אך ההילוכים אינם מתחלפים?

אין כוון פרונט לגלגלים אחוריים.

מציע שתבצע חיפוש בפורום ותלמד מושגי יסוד.

האם אבא גם יתן לך 5000-10000 ש"ח להשקיע ברכב? בהנחה שהוא צודק וצריך להחליף מנוע וגיר.

פורסם

תודה על התשובה ומצטער על הטעויות שלי אני חדש בעניין

הגלגלים שלי מאחורה עקומים..ואני יודע שאני צריך לעשות כיוון פרונט כי שלחתי את האוטו לבדיקה ושלחו אותי לעשות את זה

הכוונה ביש מים..כי חשבתי אולי האוטו לא מחליף הילוך כי חסר מים אבל אני מבין שטעיתי

כן תשמע אני יודע שאני צריך להשקיע באוטו אין ברירה..

כי כמו שאני מבין עכשיו זה שיש מצב שזה גם גיר גם מנוע גם כיוון פרונט וגם כיוון הגה

אבל רציתי לדעת על איזה כיוון מחירים מדובר שמטפלים בכל הדברים האלה..

תודה רבה על העזרה

אני חוזר אני מצטער אם אני טועה פה ושם אני לא כ"כ מבין בעניין ואני צריך עזרה מאנשים ישרים לא ללכת למוסך כי כל הזמן יש הרגשה שרוצים לדפוק אותך שם..אז פה ושם יש לי טעויות אבל אני יודע שיש פה אנשים שמבינים ויכולים לעזור לי בזה

פורסם

גלגלים מאוחרה עקומים? מה ז"א?

סוטים לצד? הג'אנט מעוך פנימה? הג'אנט מעור מהשפה? אולי בכלל צמיגים?

כיוון פרונט כשמו כן הוא מתכוון לפרונט = חלק הקדמי של הרכב (גלגלים קדמיים)

כשאתה אומר "מים" אתה מתכוון מי קירור? שמן גיר? שמן מנוע? מים לווישרים? :)

איך הגעת למסקנה שיש בעיה במנוע? אולי יש בעיה בבוקסות בגיר וזו הסיבה ש"קשה" לך להכניס לשני

כמו שקומנדר רשם לפני, רשום כמה ק"מ עבר הרכב ונסה לפרט יותר את הבעיות שלך עם האוטו.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם
פרטים נוספים על הרכב: קילומטרז' , היסטוריה של טיפולים וכו'.

אתה מתאר בעיה בתיבת ההילוכים ומדבר על החלפת מנוע. אין קשר בין הדברים.

מה כוונתך "יש מים" אך ההילוכים אינם מתחלפים?

אין כוון פרונט לגלגלים אחוריים.

מציע שתבצע חיפוש בפורום ותלמד מושגי יסוד.

האם אבא גם יתן לך 5000-10000 ש"ח להשקיע ברכב? בהנחה שהוא צודק וצריך להחליף מנוע וגיר.

--------------------------------------------------------------------------------------

תודה על התשובה ומצטער על הטעויות שלי אני חדש בעניין

הגלגלים שלי מאחורה עקומים..ואני יודע שאני צריך לעשות כיוון פרונט כי שלחתי את האוטו לבדיקה ושלחו אותי לעשות את זה

הכוונה ביש מים..כי חשבתי אולי האוטו לא מחליף הילוך כי חסר מים אבל אני מבין שטעיתי

כן תשמע אני יודע שאני צריך להשקיע באוטו אין ברירה..

כי כמו שאני מבין עכשיו זה שיש מצב שזה גם גיר גם מנוע גם כיוון פרונט וגם כיוון הגה

אבל רציתי לדעת על איזה כיוון מחירים מדובר שמטפלים בכל הדברים האלה..

תודה רבה על העזרה

אני חוזר אני מצטער אם אני טועה פה ושם אני לא כ"כ מבין בעניין ואני צריך עזרה מאנשים ישרים לא ללכת למוסך כי כל הזמן יש הרגשה שרוצים לדפוק אותך שם..אז פה ושם יש לי טעויות אבל אני יודע שיש פה אנשים שמבינים ויכולים לעזור לי בזה

פורסם
גלגלים מאוחרה עקומים? מה ז"א?

סוטים לצד? הג'אנט מעוך פנימה? הג'אנט מעור מהשפה? אולי בכלל צמיגים?

כיוון פרונט כשמו כן הוא מתכוון לפרונט = חלק הקדמי של הרכב (גלגלים קדמיים)

כשאתה אומר "מים" אתה מתכוון מי קירור? שמן גיר? שמן מנוע? מים לווישרים? :)

איך הגעת למסקנה שיש בעיה במנוע? אולי יש בעיה בבוקסות בגיר וזו הסיבה ש"קשה" לך להכניס לשני

כמו שקומנדר רשם לפני, רשום כמה ק"מ עבר הרכב ונסה לפרט יותר את הבעיות שלך עם האוטו.

קודם כל תודה רבה על העזרה עכשיו אני להערות שלך

טוב אז ככה הגלגלים האחוריים שלי הם סוטים לצדדים ואני צריך ליישר אותם אז חשבתי שפה הכוונה כיוון פרונט, מסתבר שטעיתי.. הם ניראים בצורה כזאת / \ (בהגזמה, רק כדי לתאר לך) סוטים קצת..הגלגל הימני מאחורה סוטה ימינה והגלגל השמאלי מאחורה סוטה קצת שמאלה

כשאני אומר מים אני מתכוון למי קירור אבל יש לי נוזל לרדיאטור והכל שם תקין (את האמת הייתה לי בעיה ותיקנתי לא מזמן, הבעיות ברכב לא נובעים משם כניראה)

אבא שלי אמר לי שצריך להחליף מנוע אני לא יודע איך הוא הגיע למסקנה הזאת פשוט האוטו לא מתניע מדי פעם ואבא שלי חושב שהמנוע עשה את שלו המנוע עשה 160 אלף קילומטר והוא גם חושב שבגלל המנוע האוטו לא מצליח להעביר להילוך שני.. (כניראה שהוא טועה?)

יכול להיות שאתה צודק שהבעיה היא בבוקסות בגיר וזו הסיבה שהאוטו לא נכנס להילוך שני (ד"א זה לא שקשה לו להיכנס להילוך שני הוא לא נכנס בכלל)

האוטו עשה 160 אלף קילומטר..והבעיות שלו הם שאני לא מצליח להתניע מדי פעם שאני, שהאוטו היום בכלל לא הצליח להגיע להילוך שני..ושהגלגלים שלי מאחורה הם עקומים ואני צריך לתקן אותם ובנוסף ההגה עקום בזמן שהאוטו נוסע ישר

פורסם

Kubeb יקר,

"קודם כל...תרגע".

לא צריך לצטט כל הודעה שנשלחה אליך ואפשר להשיב פעם אחת.

מכיוון שאתה נשמע "צעיר" בנושא הרכב, אל תמהר לאמץ כל תשובה וכל השערה. העיצה הטובה ביותר כבר ניתנה לך - לך למוסך אמין והגון שיבדוק את הרכב וייתן לך אבחנה והערכת עלות . רכב שנסע 160000 קילומטר לא צריך להיות גרוטאה אם טופל כראוי.

פורסם

מה שנת הרכב?

היכן טופל אם טופל עד עכשיו?

נפח מנוע של הרכב?

ידני או אוטומט?

תן קצת בשר שנדע לענות לך

160 אלף לרכב גרמני זה בסדר גמור, עד שהמנוע ילך יקח קצת זמן בתקווה שטופל פעם פעמיים

:?

Golf 2008 MK5

• ספונסר פורום
פורסם

אני מבין שמדובר ברכב בעל תיבת הילוכים אוטו (הרכב לא מחליף הילוך)

בכל מקרה אם יש בעיה של החלפות הילוכים זה לא קשור למצב המנוע .

אם יש בעיות הנעה זה לא אומר שיש צורך להחליף מנוע .

בקיצור אתה צריך יעוץ מיקצועי שיתן לך כיוון לגבי הבעיות .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

בקיצור קבע טיפול במוסך רון

כמו שכבר נאמר, אין שום קשר בין אי כניסת ההילוך למנוע (מקסימום קשר לגיר)

אני ממש בספק אם מנוע עם 160K ק"מ גמור.

המוסכניק לא "יעבוד עליך" הוא יכול לתת לך חוות דעת + הצעת מחיר. משם זה החלטה שלך אם לטפל אצלו או לא. מקסימום הוא יגבה ממך כמה מאות שקלים (בודדים) עבור הבדיקה.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אוקי תודה רבה לכולם,

ד"א האוטו הוא אוטומט לא ידני אני מתכוון ללכת למוסך אבל אני לא יגיע לאיזורים כמו ת"א האוטו בכלל לא מגיע להילוך שני אני אסע פה ברחובות אזור תעשיה, תודה בכל מקרה

• תוכן חדש...