Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר למס' שילדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קניתי רכב לפני כמה חודשים ועכישו לפני הטסט ראיתי שמס' השילדה לא תואם לזה שברשיון רכב.

איך מטפלים בכזה מצב?

פורסם

הייתי מציע לך ללכת למקום מסויים, שידפיסו על הרכב מס' שלדה חדש אשר תואם לרישיון.

אותו דבר לגבי מס' מנוע, אם שילדה לא תואם אז אני לא אהיה מופתע גם שהמס' מנוע שונה.

הרכב גנוב.

במידה ותלך למשטרה - היא תחרים את הרכב, זה לא יעזור לך.

ולפני שאתה עושה משהו, תבדוק עוד פעם מס' שלדה, לא מאמין שהוא לא תואם, בד"כ מס' מנוע אם כבר לא תואם - עקב גניבת מנוע, החלפה, יבוא אישי וכו'..

בהצלחה

פורסם
הייתי מציע לך ללכת למקום מסויים, שידפיסו על הרכב מס' שלדה חדש אשר תואם לרישיון.

אותו דבר לגבי מס' מנוע, אם שילדה לא תואם אז אני לא אהיה מופתע גם שהמס' מנוע שונה.

אתה רציני?! :shock:אתה מנסה לסבך את הבחור עם עברות פליליות?! :?

פורסם

אני משער, שהמספר שראית, הוא לא מספר שילדה. ראית מספר אחר כלשהו, על אחד החלקים של האוטו.

אם תרשום מה הדגם של האוטו, ואיפו - מיקומ מדוייק בגוף הרכב- קראת את מספר השילדה, נוכל אולי לומר לך, אם זה באמת מספר שילדה, או מספר אחר.

פורסם
אתה רציני?! :shock:אתה מנסה לסבך את הבחור עם עברות פליליות?! :?

צודק, טעות שלי.

בטח שלא לכתוב את זה בפורום.:roll:

אני משער, שהמספר שראית, הוא לא מספר שילדה. ראית מספר אחר כלשהו, על אחד החלקים של האוטו.

זה גם מה שאני משער, מס' שילדה לא תואם?:? מילא מס' מנוע.

• תוכן חדש...