Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

התקנתי WINDOWS חדש במחשב, התקנתי את כל הדרייברים, אך ישנה בעיה קטנה, שאני לא יודע איך לפתור אותה: כאשר אני מגלגל את הגלגלת של העכבר בבראוזר (INTERNET EXPLORER, FIREFOX MOZILA), אז ישנה השהייה בגילגול של העמודים מעלה/מטה והגילגול מתבצע במאין גלים כאלה. אולי לא התקנתי איזה דרייבר או חסר משהו?

תודה!

פורסם

אולי יש לך כרגע בעיות עם האינטרנט ויש את הדיליי שאתה מדבר עליו..

תנסה סתם להיכנס לתקייה כלשהי במחשב תנסה לעשות את אותו הדבר.

פורסם

בהתחלה חשבתי גם שזאת בעיה של עכבר, אך לאחר ששיניתי הגדרות שלו, שום דבר לא עזר, אז נהיה לי ברור שהוא לא אשם. זה קרה לי גם בעבר, כאשר בטעות מחקתי איזה קובץ, והגרפיקה של המחשב השתבשה. האם יכול להיות שלא מותקן דרייבר לכרטיס גרפי וזאת הכעיה?

פורסם

הבעיה היא בכרטיס המסך, הדרייבר לא מתאים או שאתה פועל ברזולוציה נמוכה מדי.

נסה להתקין את הכרטיס הגרפי מחדש.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

NVIDIA זה או כרטיס מסך או ערכת שבבים ללוח האם.

בכל אופן, כנס למנהל ההתקנים בלוח הבקרה, בדוק איזה התקן מסומן בסימן שאלה או בסימן קריאה ואותו תתקין/תתקין מחדש.

בהצלחה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

עשיתי את זה כבר פעמיים, אבל לא עזר, כנראה שדרייבר לא מתאים. אגב, את הישן צריך להסיר לפני שאני מתקין חדש או שהם לא מושפעים אחד מהשני? איך אני יכול לדעת איזה דרייבר של NVIDIA מתאים לי ואיפה אני יכול להשיג אותו?

• תוכן חדש...