Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בתהליך להביא z4 si ביבוא אישי

היתי שמח עם מישהו יכול להגיד לי איך זה לחיות עם האוטו הזה בארץ

נהגתי על האוטו מספר פעמים אבל עדיין זה לא כמו לחיות איתו

אז בבקשה שפכו אור על הנושא:)

פורסם

לחברה הקודמת הייתה Z4, הביטוח של הרכב היה מטורף, היא שילמה משהו כמו 17K בשנה.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם
הביטוח היום יותר לכיוון ה25K. השתתפות עצמית 4500.

אשמח לשמוע מה ההיגיון להחזיק רכב שרק הביטוח שלו במשך 4 שנות בעלות עולה 100K???? וזאת מבלי להתייחס לה"ע המאוד מאוד מכובדת...

פורסם

הפרשי הביטוח ברכבים כאלה יכול לנוע על עשרות רבות של אחוזים (או מאות, תלוי מאיזה צד מסתכלים...).

העלות תלויה, כמובן, בגיל הנהג והעבר הביטוחי שלו - אם אתה צעיר יחסית ובעל הסטוריה בעייתית צפה לעלות יקרה יחסית.

בכל מקרה שווה לחפש ולקבל הרבה הצעות. תתפלא איזה הפרשים תמצא.

אני משלם קצת פחות מ- 14,000 ש"ח. השתתפות נמוכה מ- 1,000 ש"ח. אפשר גם ב- 9,000 שקל עם כמה החרגות שבהחלט אפשר לחיות איתם. אפשר לקבל גם הצעה נמוכה יותר בהשתתפות עצמית גבוהה יותר.

תתחיל לשבת על הטלפון ולחסוך.

אה, כמעט שכחתי, החיים עם Z4 בארץ יכולים להיות דבר נפלא או מתסכל - הכל תלוי ברמת הציפיות שלך. שתף אותנו במערכת השיקולים שהביאו אותך לבחור במכונית הזו ונוכל להגיב בהתאם.

בכל מקרה, שיהיה הרבה בהצלחה.

פורסם

צודק, סע באוטובוס

אני מניח שהתגובה הזו כוונה אלי.

זהו, שיש הרבה רכבים בטווח שבין Z4 (עם עלות ביטוח של 25K לשנה??!!) לבין נסיעה באוטובוס (חוצמזה שאין כל בושה בלנסוע באוטובוס....).

פורסם
אשמח לשמוע מה ההיגיון להחזיק רכב שרק הביטוח שלו במשך 4 שנות בעלות עולה 100K???? וזאת מבלי להתייחס לה"ע המאוד מאוד מכובדת...

כמו שאתה רואה בסמלון הרכב שיש לי תאר לך כמה הוא עולה לבטח ורק רציתי לומר לך שיש לי בבית גם X5 עם מנוע 4.4 שגם אותה אני מבטח עם ה-7 שלי.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם
כמו שאתה רואה בסמלון הרכב שיש לי תאר לך כמה הוא עולה לבטח ורק רציתי לומר לך שיש לי בבית גם X5 עם מנוע 4.4 שגם אותה אני מבטח עם ה-7 שלי.

אוקיי, ו..? כמה ס"מ ה...?

:roll:

הביטוח היום יותר לכיוון ה25K.

אני משלם קצת פחות מ- 14,000 ש"ח

רק בהפרש הזה בלבד אפשר לבטח רכב ל-3 שנים.

לזה אני קורא הפרש!!

פורסם

למה לקנות רכב חדש מהחברה בכלל?

עם הסכום של הירידת ערך+אגרה+ביטוח בשנה הראשונה אתה יכול לחפור את הארץ עם מוניות.

----

פורסם

לא כולם מוכנים לשלם את מחירי הביטוח המטורפים האלו.

אני מכיר אחד שיבאתי לו קורבט,שם על הקורבט את כל ההבטחה שאיתורן יכול לתת,ונוסע רק על ביטוח חובה.

הוא לא מוכן לשלם את הביטוח המטורף הזה.אבל מצד שני זה אוטו שנוסע בדרך כלל רק בסופ''ש ,וחונה בחניה תת קרקעית.

פורסם

לא כולם מוכנים לשלם את מחירי הביטוח המטורפים האלו.

אני מכיר אחד שיבאתי לו קורבט,שם על הקורבט את כל ההבטחה שאיתורן יכול לתת,ונוסע רק על ביטוח חובה.

הוא לא מוכן לשלם את הביטוח המטורף הזה.אבל מצד שני זה אוטו שנוסע בדרך כלל רק בסופ''ש ,וחונה בחניה תת קרקעית.

למה הוא נוסע בקורבט אם אין לו כסף לבטח אותו? מה בדיוק ההיגיון בזה?

פורסם

ETAA, זה פורום ייעוץ, לא פורום שיווין סוציאלי והערכת עדיפויות בראי הכלכלה. דיונים עקרוניים, לא כאן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...