Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בעיקרון בעד הצעת החוק אבל לדעתי זה קצת יותר מידי, כלומר הקנס ממש גדול ואיך שהתמרורים מוצבים כרגע, לפעמים קל שלא לשים לב בשעת לחץ לחניית נכים ויש מצבים לפעמים שבתום לב אנשים חונים מבלי לשים לב על חניית נכים (לפעמים התמרורים לא ברורים והחנייה לא מסומנת) ולכן במקביל להעלאת הקנס יש צורך להדגיש את סימון חנויות הנכים כדי שיהיה ברור ובולט.

אם החוק יצא לפועל אני צופה אלפי אזרחים ממורמרים - אלה שלא שמים ז ולא רגילים לבחון את מקום חנייתם.

פורסם

בולשיט!

חניה בחניית נכים היא בעיה אוניברסאלית ולא רק ישראלית.

אני כעקרון בעד קנסות כאלו, כי מעולם לא חניתי בחניית נכים, אבל יש מקומות שבהם חניות הנכים פשוט תלושות מהמציאות ויש יותר מדי מהן, אז ישנו עומס גדול על שאר החניות בעוד שחניות הנכים לגמרי ריקות (דוגמה לזה הן החניות של נתב"ג או של שופרסל בנשר)

פורסם

נחמד שאתם מוכנים לקנס כזה גבוהה ואפילו יותר מזה, אבל כשאין אכיפה רצינית, לא יעזור גם אם הקנס היה כמה מליוני שקלים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

סכום מטורף,יש לי חבר שחנה בטעות בחניית נכים,היה שם עץ כזה שהסתיר כזה את השלט והסימון על הכביש היה חלש מאוד,הוא לא הצליח למצוא עבודה בשביל לכסות את החוב של ה-500 ש"ח,5,000 זה מוגזם.

1,000 ש"ח יספיק פה.

פורסם

הסימון לא חשוב, מה שקובע זה התמרור. אם אין תמרור, לסימון אין כל משמעות.

אם אתם רואים סימון, חפשו את התמרור וקיראו מה הוא אומר, כי לפעמים הוא תקף לשעות וימים מסויימים.

אם אתם רואים תמרור מוסתר, הגדילו ראש ודווחו לרשות המקומית (106).

כיום, ברשויות מקומיות רבות, פקחים מצלמים את העבירה - אם חנית בחניית נכה, יראו את התמרור והרכב בתמונה. אם המצלמה ראתה והנהג לא ראה, אולי כדאי שילך לבדיקת ראיה.

תקראו על הנכה כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=293064

ותחשבו רגע מה הייתם עושים אילו היה מדובר בבן משפחתכם שאלמוני לא ראה ותפס לו את המקום - אני יכול לשער שהייתם כותבים על כל הונדליזם שהייתם עושים ברכב ובנהג אילו רק היה מזדמן לכם.

אף אחד מכם לא יכול להיכנס לנעליו של נכה ולשפוט אם הוא יכול לחכות 5 דקות שתחזרו, חצי שעה או דקה. תחשבו מה קורה לחולה באי ספיקת כליות שרק חוזר מדיאליזה - הוא סמרטוט (סליחה על הביטוי), תחשבו על חולה סרטן שחוזר מטיפול כימותרפי או הקרנות. תחשבו על קטוע רגל שמדדה על פרוטזה כשהגדם כואב וכל צעד זה אינקויזיציה עבורו.

יש עבריין שפורץ לביתו של קשיש ושודד את כספו, יש עבריין שכופה עצמו על נכה וגוזל את מקום חנייתו.

לא להיתמם שהקנס יקר וקשה לשלמו, הוא אמור להיות זול יותר משודד הקשיש.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הצעת חוק הזויה. במקום לאכוף במרץ את חוקי החניה מעלים את הקנס. מה זה משנה בכלל? אם תחנה בחניה של נכה ולא תקבל את הקנס של ה-500 ש"ח או תחנה בחניה של נכה ולא תקבל את הקנס של ה-5000 ש"ח?

500 ש"ח זה כואב מספיק עבור רוב האנשים (ולדעתי קנסות צריכים להיות דיפרנציאליים לפי שווי הרכב שמבצע את העבירה) ו-5000 ש"ח זה סתם בלתי מידתי.

זה גם ייצור עומס על בתי המשפט. אם בשביל 500 ש"ח לא כולם יערערו על הדו"ח, אז בשביל 5,000 ש"ח כבר שווה לשכור עו"ד שיערער על הדו"ח.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

האמת - אין לי מושג, אבל בטוח תימצא הסיבה המתאימה תמורת הסכום המתאים.

(למשל שיח שמסתיר את השלט מזוויות מסויימות או משהו אחר).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
לפעמים קל שלא לשים לב בשעת לחץ לחניית נכים ויש מצבים לפעמים שבתום לב אנשים חונים מבלי לשים לב על חניית נכים (לפעמים התמרורים לא ברורים והחנייה לא מסומנת) .

"שטויות במיץ", אנשים חונים בחנית נכים, כי זה קרוב יותר לקניון/חנות, והחניה שם תמיד פנויה.

יש שילוט, ואם אין שילוט אז יש סימון על הכביש, נהגים בוחרים להתעלם מהסימון הזה ולהחנות את הרכב כי זה קל ופשוט וכמעט ואין אכיפה.

בתור נהג שנוהג ברכב, אם להחנות רכב בחניה הוא גורם מלחיץ, אז זה הזמן להניח את רשיון הנהיגה ולא לעלות על הכביש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נכון, מצדיק אותך.

בעיקרון, יש סימון די רציני של נכה בצבע לבן על החניות, פלוס, החניות כיום נצבעות בצבע רקע כחול מלא, מגודרות בצבא לבן ועם סימון נכה באמצע, לא תשימו לב לזה? אפשר לפספס את זה?

לעשות בדיקה קצרה בחנייה שממול החנות, אם יש ציור על חנייה של נכה, אין ציור, אין שלט על החנייה הספציפית? תחנה, ממש ממש פשוט וקל.

אין יכול להווצר בלבול? אולי כשאנשים נחלמים על חנייה ואחד יוצא והשני ממהר לגנוב לאחר, אז כמובן שלא ישים לב.

• תוכן חדש...