Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעד, למרות שהקנס באמת גבוה בצורה לא פרופורציונלית.

הנה מקרה שקרה לי לפני שבוע בערך:

הגעתי עם הרכב לבילוי בהרצליה פיתוח באחד הערבים העמוסים הרגילים.

החברים כבר חיכו במקום שנקבע ואני איחרתי.

תוך כדי שאני מחפש חניה אני מזהה חניה פנויה מטרים ספורים מהמקום אליו אני צריך להגיע (אתם יודעים מה זה לחפש חניה בהרצליה ביום עמוס..).

שמח ומאושר אני מחנה את הרכב ואומר תודה על המזל שחייך אלי (מה הסיכוי למצוא חניית זהב ביום עמוס), מפעיל אזעקה ומתקדם לעבר הפאב.

אז נפל לי האסימון, הסתובבתי וחזרתי לכיוון הרכב והבנתי שהמוח החשדן שלי עובד נהדר- חניתי בחניית נכים שהסימון שלה על הכביש לא היה קיים (רק מי שממש היה מתעמק בכביש היה רואה זכר לסימון לבן) ושהתמרור מוסתר כראוי ע"י ענף עץ מסתעף.

לידיעה- החניה נמצאת קצת אחרי סוכנות סובארו, מול החניה של המוזס.

מוסר השכל- כדאי לפעמים לתת עוד שניה של מחשבה בריאה לפני שמחנים והולכים.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה צודק אני יודע לאיזה חנייה אתה מתכוון,זה נכון שהיא ממש מוסתרת ותמיד תמיד חונים שם רכבים ללא תו נכה,תמיד אני מוצא את עצמי משתגע שם בחיפוש אחר חנייה, אנשים יקרים אנא שימו לב איפה שאתם מחנים,לצערי היום אני גם נכה וזה דבר מאד מתסכל להגיע למקום, לחכות שעה לחנייה ובסוף לחזור הביתה כי מישהו לא טרח לשים לב איפה הוא מחנה.

שוב פעם, בבקשה שימו לב! (למרות שאני יודע שרוב האנשים בפורום היקר הזה אינם נוהגים להחנות בחניית נכים ומגלים המון איכפתיות לנושא).

לילה טוב רועי

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

נשמע מצדיק. אני אישית לעולם לא חניתי ולא אחנה בחנייה של נכים בגלל התחשבות וכי יש לי גם שכן נכה.

אם אין חניה מחפשים חניה:lol:

HU : Pioneer Premier P510UB ;Amplifier Kenwood 240W RMS; Soundstream Ls692 6x9 Speakers + Comp' Image Dynamics CTX65(100RMS) ; Sub-woofer Pioneer 800Watt

פורסם

אותי מעצבנים אנשים שבאים לאירועים/קניות ואין ברכב נכה איך השימוש בתו נכה נעשה באין מפריע! וצריך להפעיל גם עבורם את הקנס, לא יתכן שאת/ה בן אדם בריא מגיע ותופס חניית נכה ועוד משאיר את תו נכה ברכב, ללא קיימו של הנכה לידך.

פורסם

אל תמהר לשפוט, אולי הנכה נמצא בקניות או באירוע?

בואו נעשה כזה דבר, כל אחד ישים לב מה הוא עושה, לא מה אחרים עושים.

דיי כבר עם החכמולוגים :idea:

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

לפי וויינט כבר יש הצעה על שולחן הממשלה להעלות את הקנס ל-7500 ש"ח.

ואני אומר רק עונש מוות יפתור את הבעיה של חניה במקום השמור לנכה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אינני בטוחה שהעלאת גובה הקנס, או עונש מוות יגרמו לאנשים לחדול מלעבור עברות.

קחו לדוגמא את הקנס על החזקה ושיחה בטלפון נייד בזמן נהיגה, בעבר הקנס היה 500 ש"ח, כיום הוא עומד על 1000 ש"ח, אנשים עדיין מקבלים את הקנס הזה וזה לא מה שמונע מהם להשתמש בנייד בזמן נהיגה.

בארה"ב יש עונש מוות, זה עדיין לא מונע מפושעים לרצוח ולקבל גזר דין מוות (במקומות בהם יש עונש מסוג זה).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

האמת שאפילו אין בארה"ב ירידה בפשיעה במדינות שרוצחות את הפושעים שלהן.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
"שטויות במיץ", אנשים חונים בחנית נכים, כי זה קרוב יותר לקניון/חנות, והחניה שם תמיד פנויה.

יש שילוט, ואם אין שילוט אז יש סימון על הכביש, נהגים בוחרים להתעלם מהסימון הזה ולהחנות את הרכב כי זה קל ופשוט וכמעט ואין אכיפה.

בתור נהג שנוהג ברכב, אם להחנות רכב בחניה הוא גורם מלחיץ, אז זה הזמן להניח את רשיון הנהיגה ולא לעלות על הכביש.

לא שטויות ולא מיץ!

עצם החנייה הוא לא הגורם המלחיץ, תחשוב שאתה מאחר לראיון עבודה שממש חשוב לך, אין לך כל כוונה לחנות בחניה לא חוקית אבל בשעת לחץ כל בנאדם יכול לפספס בקלות תמרור\סימון כזה במיוחד שהם לא תמיד כ"כ בולטים ואני בטוח שגם לאחר ייקור הקנס לא ישקיעו יותר בהבלטת הסימונים הקיימים - כרגיל בישראל: זבנג וגמרנו.

בתור אחד שגר בת"א נתקלתי לא פעם בתמרורים של חניית נכה שהיו קטנים מאוד ומסומנים בצורה שונה מהרגיל (תמרור לבן שמרשה לרכב נכה עם מספר ספציפי לחנות) ונאלצתי לרדת מהרכב ולבדוקו מקרוב מה גם שלא היה סימון על הכביש - אז זה לא תמיד כזה בולט.

נכון ישנם אזרחים רבים מהסוג שציינת ששמים ז' אבל עדיין ישנם אנשים שומרי חוק שעשויים לחנות בתום לב בחניית נכים ושום עונש או קנס ימנע טעויות כאלה לחלוטין ולתת קנס כה גבוה לבנאדם כנ"ל זו מכה מתחת לחגורה.

קנס בגובה הזה הוא לא פרופורציונלי בכלל, על עבירות פליליות לא תמיד מקבלים קנס כזה גדול ואפילו מעבר באדום זה 1000 אז על חניה 5000? זה מוגזם ויש אנשים שלא יוכלו לשלם את זה ויכולים להגיע למצבים קיצוניים אחרי קבלת קנס כזה.

שורה תחתונה: 1000ש"ח זה מספיק העיקר שיגבירו את האכיפה וזה יפחית משמעותית את התופעה, כל דבר מעבר זה רק בשביל לתפוס כותרות!

פורסם

לדעתי לא סכום הקנס הוא מה שיעזור הרבה אנשים בכלל לא מודעים לכך שהקנס בחניית נכה הוא גבוה כל כך, וכמו שחניה באדום לבן היא קנס של 250 ש"ח ועל מדרכה 500 ש"ח זה עדיין לא מונע ממאות אנשים לקבל דוחות בכל יום.

הבעיה היא במודעות של אנשים כמה עוגמת נפש וצער הם גורמים לאדם נכה כאשר הוא מגיע והחנייה שלו תפוסה,או שהוא צריך לחנות בסוף העולם ולדדות עם קביים וכדו' ..

שהמדינה תשקיע מעט בתשדירי פירסום או משהו דומה ואני מאמין-בטוח שהמון אנשים יחשבו טוב לפני שיתפסו לנכה את החניה.

אבל מה המדינה תרוויח?! פחות דוחות?! אוי ואבוי ..

אז בואו פשוט נעשה את אותם הדוחות ליותר איכותיים-5000 ש"ח,ככה אנשים ימשיכו לחנות והמדינה תרוויח כסף.אבל מה עם הנכה??? את המדינה זה מעולם לא הטריד!

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3807660,00.html

לש"ס משום מה הקנס החדש לא מתאים.

אם המחוקקים מתנסחים בצורה כזו ומתירים תפיסת חניית נכים "לכמה דקות", כיצד אמורים לנהוג אלה שאמורים לאכוף את החוק?

ולדעתי אם הקנס יהיה 5000 או אפילו 10,000 ש"ח,אנשים יחשבו פעמיים לפני שיחנו בחניית נכה.(במידה שהחוק יאכף ולא יהיה סתם איום).

פורסם

תאמין לי שאם הקנס יהיה 1000 או יהיה 5000 זה לא משנה!

העלאת הקנס ל5000 לא תועיל=זה לא יפחית את מספר האנשים שחונים בחניית נכים!

אף בנאדם לא יהיה מוכן להסתכן בקנס של 1000ש"ח עבור חנייה של כמה דקות, כנס כה גבוה של 5000 זה לא פרופורציונאלי בכלל.

פורסם
לא שטויות ולא מיץ!

עצם החנייה הוא לא הגורם המלחיץ, תחשוב שאתה מאחר לראיון עבודה שממש חשוב לך, אין לך כל כוונה לחנות בחניה לא חוקית אבל בשעת לחץ כל בנאדם יכול לפספס בקלות תמרור\סימון כזה במיוחד שהם לא תמיד כ"כ בולטים

נכון ישנם אזרחים רבים מהסוג שציינת ששמים ז' אבל עדיין ישנם אנשים שומרי חוק שעשויים לחנות בתום לב בחניית נכים ושום !

לא מסכימה עם מה שכתבת, אדם שיש לו פגישה חשובה/ראיון עבודה/טיסה וכו', יהיה מספיק אחראי ויקח "מקדם פאניקה" ולא יאלץ לבצע את כל הסידורים שלו בחופזה.

אדם מסוג זה, לא רק שיחנה בחיפזון, סביר להניח שגם הנהיגה שלו למקום המיועד תהיה בחוסר זהירות, כי הדבר היחיד שיהיה לו מול העיניים הוא לא לאחר לאחד מהאירועים החשובים שציינתי קודם לכן.

אני בטוחה שיש כאן בפורום אנשים שאין להם כלל עבירות נהיגה, וגם כאלו שמעולם לא חנו בחנית נכים בתום לב.

הרי ההגיון הפשוט אומר ולא צריך להיות בעל תואר כדי להבין, שאם מצאת מקום חניה במקום מאוד קרוב למרכז מסחרי נחשק, סביר להניח שהוא שייך לנכה, או שאסור לחנות במקום כי זה מקום המיועד לפריקת סחורה.

עוד שנייה אחת עוד מבט ואף אחד לא "יפספס" בטעות את החניה.

אבל אנחנו ישראלים, ואנשים עוד יקבלו את הקנס של 5K כי שום דבר לא מרתיע אותנו, ואנחנו אוהבים לנסות ולקחת סיכונים, וכשמגיע פקח/שוטר להתחנן מולו שיוותר על הקנס והדוח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אבל אנחנו ישראלים, ואנשים עוד יקבלו את הקנס של 5K כי שום דבר לא מרתיע אותנו, ואנחנו אוהבים לנסות ולקחת סיכונים, וכשמגיע פקח/שוטר להתחנן מולו שיוותר על הקנס והדוח.

ל'

לדעתי את טועה, במקרה כזה יפרקו את הפקח במכות, על סיגריה כבר רצחו במדינה שלנו אז את מצפה שקנס של 5,000 ש"ח יעבור בשקט? שום פקח שפוי שרוצה לחזור הביתה בשלום לא יעיז לרשום קנס כזה.

עוד עניין, דווקא זה מאוד ענייני מי נוהג ברכב הנכה ותופס את החניה המיוחסת, כשבן משפחה בריא לחלוטין הוא זה שמגיח מהרכב אז העניין לא פחות ממרתיח.

הדבר גורם לשתי תופעות:

- תפיסת חניה לאלה שבאמת זקוקים לה.

- הפקעת חניות נוספות לטובת הנכים שכן הקיימות אינן מספיקות.

פורסם

עד כמה שהבנתי, הקנס ינתן ע"י שופט.

תקיפת עובד ציבור/שוטר תגרור תיק פלילי, מעצר/מאסר.

מבחינתי אדם שלא יודע לכבד חוק זעיר זה שיקבל את הקנס הכי גבוה שהחוק נותן.

(הדבר תקף לשני הצדדים, אלו שחונים בחניית נכים, ואלו שמשתמשים בו שלא לצורך ולמתחזים).

מה שלא עובר דרך הסבר, יעבור דרך הכיס בצורה כואבת.

ל'

• תוכן חדש...