Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בשבועות האחרונים שמתי לב שלחץ האויר בכל 4 הגלגלים יורד מהר מאוד - תוך שבוע-שבועיים הלחץ יורד מ-30/28 ל- 25 ומטה (כל גלגל מאבד אוויר בכמות שונה). הגלגלים בני 4 שנים בערך עם מעט קילומטרז יחסית 40K.

יש מישהוא רעיון? יכול להיות שיש לי חורים קטנים בכל 4 הגלגלים?

אשמח לעזרתכם!

אלון

פורסם

בצמיגי טיובלס,אם אתה פונה בחריפות ועולה על אבן ,או משהו,הצמיג מתעוות ויוצא ממנו אוויר.

אבל קשה לי לדמיין שזה קורה לכל 4 הצמיגים.

אלא אם אתה גר במחנה פליטים.

פורסם

עד כמה הצמיגים יבשים? צמיג יבש מאבד מהר יותר אוויר.

או שהמדידה נעשה מתי שהצמיגים חמים\קרים.

"אתה רוצה לקנות ביוניר דולבינים?! חדש, לא גנוף. נפל ממשאית"

HU: pioneer 5800 AMP: soundstream lw 4.500 COMP: morel pulse SUB: rockford P2

פורסם

הי ניב

תגדיר צמיג יבש.

שני הצמיגים הקדמיים יותר בלויים מהאחוריים.

אני מגיע למצב שפעם בשבוע/שבועיים אני ממלא אוויר מה שלא נראה לי סביר

אלון.

פורסם

אמרת שהצמיגים בני 4 ככה שאני בטוח שיש להם סימני יובש וסדקים למינהם, כנראה שהגיע הזמן להחליף.

אם אתה נוסע הרבה בשבועיים האלה אז סביר שיהיה שינוי בלחץ האוויר, ותמיד טוב לבדוק אחת לשבועיים.

לא התייחסת לטמפרטורת הצמיג, אם אתה ממלא לאחר נסיעה אז בצמיג יהיה יותר PSI מאשר צמיג קר, אם הגעת לתחנת דלק אחרי נסיעה תמלא 10% יותר מהמלצות היצרן,בהצלחה.

"אתה רוצה לקנות ביוניר דולבינים?! חדש, לא גנוף. נפל ממשאית"

HU: pioneer 5800 AMP: soundstream lw 4.500 COMP: morel pulse SUB: rockford P2

• תוכן חדש...