Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה חברים בנוגע לרכב של אבא שלי.

פונטיאק גראנדפרי שנת 1993 SE

אני מחפש צינור תחתון שמתחבר לרדיאטור

מצורף לינק לחלק:http://www.autopartswarehouse.com/sku/Pontiac/Grand_Prix/Dayco/Radiator_Hose/1993/LE/6_Cyl_3-dot-1L/DY71586.html?loc=Lower&tlc=Engine+%26+Drivetrain

מישהו מכיר אתר אמין? אני פשוט לא הזמנתי מחו"ל אף פעם.

סובארו ג'סטי מנוע 1000+מזגן.

ג'סטי - זו לא מילה גסה :-)

פורסם

אחי הכי טוב שתחפש פה בארץ משהו שיתאים לך.

יש לי 3 חברים שהזמינו חלקים לרכב שלהם דרך אתר "ebay" 2 מהם שילמו אבל במכס לא אישרו להם להכניס את זה לארץ בלי אישור של משרד התחבורה, ולאחר המון ויכוחים עם משרד התחבורה זה לא נכנס בכלל לארץ, כך שהם סתם הפסידו כסף, אבל יש עוד קומבינה, אם אתה מזמין דרך האינטרנט ואתה יכול להתקשר אל האדם ממנו אתה קונה או להתכתב איתו דרך מייל תגי לו שירשום על החבילה של מה שאתה צריך שזה מתנה ממנו אלך ליום הולדת או משהו ואז מכס לא ממש בודקים מה זה... אבל הם יודעים שזה חלק לאוטו, אתה תעשה את השיקולים שלך.

בברכה סהר...

יש לי 205 סיבות לאהוב אותה :silly:

פורסם

ב"מוסך אחים מזרחי" פועלת חברת "אפי מ.א.פ יבוא ושיווק חלפים" העוסקת ביבוא חלקים למכוניות אמריקאיות ואספנות אמריקאיות והם יוכלו לייבא עבורך חלקים ואולי אפילו יש להם הצנור במלאי ובדוק איתם.

הם נמצאים ברח' תל אביב 18 חיפה, טל' ישירות למנהל החלפים משה 057-7756903 או 04-8515535.

בהצלחה ובברכה - רפי לין

פורסם

תודה לכולם על התגובות....לא היתה לי אפשרות להיכנס להגיב בימים האחרונים לכן התגובה המאוחרת.

מבדיקה שעשיתי ב-UMI אין את החלק הזה ספציפי,כמובן שחיפשתי חלק מקורי,הם אמרו לי שחיפשו במחסן חלפים בת"א וגם כן לא נמצא.

מבדיקות נוספות שעשיתי כנראה שיש צינור במוסך מסויים בנתניה,אני בשבוע הבא אנסה לבדוק עם הרכב האם הוא בהחלט מתאים ואמשיך לדווח.

תודה לכולם על התגובות.

שבוע טוב :-)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בשעה טובה ומוצלחת מצאתי את החלק הדרוש במוסך חלקים בנתניה.

הצינור חדש והורכב עם בנדים ( הסוגרים האלה שמחזיקים את הצינור בקצוות) חזקים כמו שצריך.

הצינור הישן נשמר - שיהיה למרות שהוא כבר לא אלסטי והגומי קשה.

תודה לכולם.

לקראת סופ"ש נעים :-)

• תוכן חדש...