Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש מוסך *לא* מורשה יבואן לקסארה, לטובת החלפת בולמזים.

מאחר וכרגע אני לא רוצה לשים רביעיה מקורית אלא תחליפית טובה, אני צריך מוסך מתאים.

האם מישהו יוכל להמליץ על מקום כזה בסביבות הרצליה?

רב תודות!

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

בכל זאת אני יכול להמליץ לך על מוסך מורשה היבואן, מקצועי וטוב, שכרצונך יתקין לך בולמי זעזועים תחליפיים טובים:

"מוסך הדקל" שברח' גלגלי הפלדה 14 א.ת הרצליה פיתוח, טל' 09-9586104 (דברתי שם עם אמיר לגביך).

למקרים עתידיים, עובד שם אחד המאבחנים הטובים ביותר של פז'ו וסיטרואן, אדי.

בברכה - רפי לין

פורסם

היי רפי, תודה. אמיר אכן בחור חביב.

הרכב היה אתמול והיום במוסך. הסרן הקדמי שופץ ונעשו אי אלו פעולות *נדרשות* כמו: בלמים, נזילת שמן חמורה בעינה הוחלפו כמה מחזירי שמן ועוד כמה קטנות - כמעט בשוויו הכולל של הרכב. הסכמתי לטיפול מבלי חוו"ד נוספת, כך שאין לי טענה על כך מלבד לעצמי. מאידך, הגדרת המוסך שאין בעיה לנסוע עם קוני מאחורה ובולמים בני 260,000 ק"מ "שאינם מרעישים" ולפיכך תקינים מקדימה (אליבא דאדי)- ושלהחליפם זה בזבוז כסף - מעלים חשש מסוים וטעם לפגם לאפשרות שאולי משום שאין הרבה כסף בהחלפת רביעייה תחליפית ביחס לשיפוץ הסרן שהם כן המליצו עליו.

הרכב חזר, עדיין רוכן מאד בסיבובים ומרגיש "שובב" יותר, רך יותר ויציב אף פחות משהיה. לאחר הנהיגה ברכב משיצא מהמוסך אני מרגיש שקיבלתי רכב שהתנהגותו בלתי צפויה.

ייתכן שהתנהלות המוסך מעולה ושפרשנותי לתקרית לא נכונה. אקבל זאת.

אך שיחה עם איש בחדר ההמתנה שנכנס על בעיה אחרת וגם שם פסלו את הטיפול הזול על פני טיפול יקר שלא מתחייב שהיה נחוץ - מחזקת את תחושתי שכל חוויית הטיפול במוסך בעייתית.

נוסף שהודיעו לי אתמול שניתן להגיע לקחת את הרכב ב11 בבוקר היום, וכשהגעתי ב12:30 הוא עדיין היה בעבודה וסיים ברבע לשתיים - לא הוסיפו.

אין לי המלצה טובה מעבר לחביבותו של אמיר.

אעפ"כ תודה על המלצתך ועל עזרתך.

אחליף בולמים לאחר התאוששות מההוצאה...

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

זיו, אני מתפלא עליך. עם כל הכבוד(ויש הרבה) להמלצתו של רפי, ממתי אנשים כמונו(קרי:לא עשירים) נכנסים למוסך מורשה יבואן? ועוד עם עניין מהסוג שדורש קצת חשיבה מחוץ לקופסא?

אגב, מה עם "שאפט"? הייתה בעייתיות בהדרמה של מס' קילומטרים? סתם סקרנות.

חוץ מזה ההגדרה "סרן קדמי" קצת מוזרה לי. אפשר הסבר?

אגב, אדי באמת נחשב כתותח על, עם ידע ברמה מפחידה. חבר שלי עובד אצלו כמתלמד(הוא ג'ינג'י, בטח ראית אותו..).

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אם כבר, למה לא להדרים כמה ק"מ ולהכנס ל"צמרת". אבל הרעיון היה להתקין בולמזים לא מקוריים.

אני מעדיף לשלם עוד כמה שקלים ולסמוך ולשמוח.

סרן קדמי - תותבים למייצב קדמי, מוטות קישור, "החלפת מוט הגה", גומיות מוטות מייצבים או משהו כזה וכו' וכו'

אם אתה צודק, אז אני אמשיך על הבולמים הקדמיים והשעטנז שיש לי גם ל500,000. אדי אמר, אדי יודע.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

אני אישית לא מכיר את אדי, אבל שמעתי עליו גדולות ונצורות.

באמת מוזר לי שהוא תומך בשעטנז הזה, שהגיונית(וגם ע"פ הרגשתך) לא נכון לרכב.

ו"צמרת" זה מורשה, לא? :2gunfire:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

זיו ,גש למוסך ימית בתל אביב (ישראל ב"ק 18 לא רחוק מעזריאלי) ,תפנה לחיים או מוטי (אתה יכול לומר שאני שלחתי אותך).

מוסך המתמחה ברכבים האלה, בדגש על אמינות ומקצועיות ובלי חירטוטים מיותרים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה על כל ההמלצות חברים.

אייל, אבחן את המלצתך בקרוב, אחרי שאשתקם מההוצאה האחרונה.

לגבי שאפט, אני מאד אוהב את המוסך ואת החבר'ה.

הבעיה היא שלעתים לוקח שם קצת יותר זמן ממקומות אחרים ולא תמיד אני רוצה להשאר בלי הרכב ליותר מהיום החופשי האחד שיש לי בשבוע...

וגם, אני חושד שהקסארה שלי הביאה להם קצת מנחוסי...

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

• תוכן חדש...