Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה מחיר האחזקה ...דלק,ביטוח , תיקונים....????ומה המחירון?

יצא בכח אבל יצא.

אם אלו הדרישות , אני ממליץ על פייסטה דיינמיק 1.3 ידנית.

ולאחריה רנו קליאו 95 או 96 ידנית בלבד.

פורסם
מה מחיר האחזקה ...דלק,ביטוח , תיקונים....????ומה המחירון?

יצא בכח אבל יצא.

אם אלו הדרישות , אני ממליץ על פייסטה דיינמיק 1.3 ידנית.

ולאחריה רנו קליאו 95 או 96 ידנית בלבד.

חחחחחחחחח :lol::lol:

היית צריך להשאיר אותו עם ה שברולט קפריס 93.

טוב לפעם הבאה אם תבקש משהו אז תשקיע קצת בשאלה כדי שנוכל לענות , וככל הנראה אם האחזקה בכלל הכי חשובה לך אז פיאסטה הכי מומלצת ( גם שרייד אבל הנוחות שלך מזעזעת יחסית לפיאסטה )

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
מישהו מכיר את הרכב?

השירשור הזה לפני נעילה.

תשקיע כמה שניות ותריץ חיפוש לפני שאתה שואל כל 10 שניות על רכב אחר. תמצא שם הרבה מידע, גם על 121.

גיא.

פורסם

גיא, אני מחפש רכב כבר הרבה זמן , עוברתי על הודעות אבל אני לא מחפש "שמועות" אלא אנשים שהיה להם את הרכב.

אם אתה רוצה לסגור שירשור ביגלל ה"התלהבות שלי" אז בבקשה אבל זה חלק מהאומנות של הפורום.לשאול שאלה לקבל תשובה ולשאול בהתאם שאלה נוספת במידה ויש.

הגעתי לפורום הזה בהמלצה של חבר שאני אישית מאוד מעריך, בהמלצה חמה שבפורום הזה יש אנשים ברמה גבוהה שמבינים עניין,אנא על תתייחס לאימפולסיביות של ההודעה כחוסר כיבוד הפורום אלא להפך.

דרך אגב קיבלתי את ההערה על הפתיל הקודם ועל כך עימך הסליחה.

פורסם

היית צריך למצוא המון חומר על 121.

בכל מקרה חסר פה מידע.

עד 25K - ידוע.

גיר?

גודל?

מה יותר חשוב נוחות או אמינות?

אולי אתה מחפש ספורטיבית בכלל?

תנסה לתת לנו כמה שיותר פרטים ונוכל לעזור לך.

גיא

פורסם
לגבי הפרטים:

מכונית קטנה

גיר ידני

חשוב יותר אמינות ע"ח נוחות ...

ותודה.

לך על הפיאסטה, ועל הדגם הפשוט (זול יותר לאחזקה, ואמין יותר)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...